Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj Hanko.
My byly u kadeřnice teď před 14 dny, stálo to jen 60,–Kč a vlásky dceři pěkně prostříhala, zkrátila konečky. Dcerka seděla v dětské židličce, já ji přitom vykládala, že ostatní dětičky se taky stříhají a byla moc hodná a určitě jsem si nepřišla jako že někoho otravuju.
Je to kadeřnictví na Praze 6 - v Řepých. Když budeš chtít napíšu ti to přesně.
Alusha+Sárinka skoro 2letá
Ahoj Alusho, diky moc za zpravicku. Repy jsou bohuzel pro nas z ruky, ale i tak diky moc.
Ahoj, zajimalo by mne jak a kde strihate svoje deti? Kaje je dva a ctvrt a ma celkem huste vlasky, ktere kdyz ma delsi ji delaji prstynky. Chci ji dat ostrihat nez se zacnou nosit cepice, protoze pak ji to vzadu pod cepici „plstnati“-vypada to trochu jako dredy
V lete jsem ji strihala sama strojkem na kratko, ale to ted nechci. Jednou ji vzal manzel do holicstvi kam chodi on, ale vypadala jako kluk. No zadarmo co by clovek chtel 
Ja ji pak vzala do kadernictvi v centru kam chodim ja, ale zas to stalo skoro 150,– coz mi prijde celkem dost, ale zase byla mala nadsena - maji tam specialni detsky polstar a detskou plastenku a v podstate se kolem ni vsichni tocili. Takze tam ji vezmu jen obcas. Jen by me zajimalo jestli nemate tip kde strihaji dobre a za slusnej peniz deticky a jsou na ne zarizeni, tzn. ze tam neobtezuji? Diky