Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zručné maminky,jelikož mě baví šití a teď mám spousty času,rozhodla jsem se pro ušití rzchlozavinovačky,spacího pytle a i nějakých věciček z ,,flísu,,ale bohužel nemám žádný střih
Proto jsem vás chtěla poprosit jestli nějaké střihy nemáte,nebo i jen tipy jak na to
Paulinka
Ahoj Paulinko,
zadne specialni strihy sice nemam, ale osvedcilo se mi zakoupit jednu vec jako muster a podle ni pak sit. Takhle jsem si usila klasickou zavinovacku, tricka a cepicku. Vetsinou budes potrebovat od kazde veci vic jak jednu, takze se to tak da vyresit (az na ten fusak).
Co se tyce rychlozavinovacky, musim bohuzel konstatovat, ze z vlastni zkusenosti je vetsinou dobra jen jako deka (a nebo na pozdeji, az se mimi tak nekrouti a je sikovnejsi), protoze neni pevna a nedrzi zadicka miminka v rovne poloze. Na to je lepsi klasicka zavinovacka (a od cca 3 tydnu jen ta ctvercova, aby mimi melo volne nozicky).
Fusak jsem nesila, to uz mi pripadalo slozitejsi a narocnejsi na material. Tak jsem si ho nakonec koupila, pekny teply s berankem uvnitr.
Jeste me napada, jestli treba nevysel nejaky special pro siti na deti v Burde. To by se dalo zjistit na netu.
Ano, vychazi dvakrat rocne asi za 120 Kc. Takhle vypada obalka, ale jestli je vevnitr to, co potrebujes…? Samozrejme vychazi i ceska, ale tam nebyl obrazek ![]()
http://www.press.sk/…ial_0507.jpg /> Tak hodne zdaru preje Marki
Ahoj Marki,děkuji za odpověď.Asi to provedu dle tvých rad a budu šít podle koupených věciček.Snad mě ještě fantazie neopustila
Měj se pěkně.Paulinka