Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
nevíte, jestli se dají koupit zvlášť pítka k tomuhle hrnečku? Problém je v tom, že už ho nějakou dobu používáme a dobrý, a najednou začal kapat, a to docela dost. Zacházím s tím stejně jako dřív, ale už to nějak netěsní či co. Nemáte zkušenost, jestli se výměnou to kapání vyřeší? Taky je otázka, aby náhradní pítko nestálo víc než celej hrnek
. Mrňous sice umí pít i z normálního hrnku nebo z hrnku s víčkem (kapacím), ale pak tu vodu rozbryndává a studuje.
Díky za odpovědi!
Ulrika
Ahoj, já jsem hrneček kupovala na www.detskydum.cz, jelikož nikde v kamenných obchodem jsem ho nenašla. Maj tam i náhradní pítka, která stojí 60,–. Najdeš je dole pod nabídkou hrnečku, když si na něj klikneš.
Mají pítka od 3 nebo 6 měsíců.
Co se týče toho kapání, tak nevím, jelikož my to zatím jen zkoušíme, takže jsme ho ještě dostatečně nevysosali
.
M.
nahradni pitka prodavaji,ja je kupovala taky nedavno,protoze ta „guma“ uz se proste zcvrkla a taky to kapalo.ted uz to nekape,takze je klidne kup,ja je menila po pul roce pouzivani.
Ahoj holky, díky za včasnou radu, my hrneček Tommee Tippee taky používáme (Matyáš s ním zrovna tříská o podlahu
, tak aspoň budu v obraze, až nám začne protékat. Zatím ho používáme asi měsíc, tak snad máme ještě na chvíli klid.
Papa
Tereza
Ahoj holky!
Díky za rady! Používáme ho asi půl roku, takže koukám, že je to normální. Tak se poohlídnu po náhradním pítku a snad bude zas na pár měsíců pokoj
.
Tak páček shledáček!
Ulrika
Tak nám nekapal, akorát ta guma mi přišla „chycená“ poté, co v tom přes noc zůstala šťáva.. Tak jsem objednala nové nástavce a ty mají troooošinku jiný tvar = začal kapat… Nyní jej už nepoužíváme, koupil i jsme od Tomme T. cestovní nekap. hrnek se 3 dírkami a dcera díky tomu začala i víc pít. Ten původní ještě zkusím nějak upraivt (zvětšit díru) a zkusit nadoma..
E.
Ahoj holky,
tak už máme náhradní pítka (v lékárně balení s dvěma kusy za 112 Kč) a hurá, nekape to!
Ulrika