Hrneček Tommee Tippee

563
22.9.05 11:45

Hrneček Tommee Tippee

Ahoj holky,

nevíte, jestli se dají koupit zvlášť pítka k tomuhle hrnečku? Problém je v tom, že už ho nějakou dobu používáme a dobrý, a najednou začal kapat, a to docela dost. Zacházím s tím stejně jako dřív, ale už to nějak netěsní či co. Nemáte zkušenost, jestli se výměnou to kapání vyřeší? Taky je otázka, aby náhradní pítko nestálo víc než celej hrnek :D . Mrňous sice umí pít i z normálního hrnku nebo z hrnku s víčkem (kapacím), ale pak tu vodu rozbryndává a studuje.

Díky za odpovědi!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
22.9.05 11:55

Ahoj, já jsem hrneček kupovala na www.detskydum.cz, jelikož nikde v kamenných obchodem jsem ho nenašla. Maj tam i náhradní pítka, která stojí 60,–. Najdeš je dole pod nabídkou hrnečku, když si na něj klikneš.
Mají pítka od 3 nebo 6 měsíců.
Co se týče toho kapání, tak nevím, jelikož my to zatím jen zkoušíme, takže jsme ho ještě dostatečně nevysosali :lol: .
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.05 12:22

nahradni pitka prodavaji,ja je kupovala taky nedavno,protoze ta „guma“ uz se proste zcvrkla a taky to kapalo.ted uz to nekape,takze je klidne kup,ja je menila po pul roce pouzivani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
22.9.05 13:31

Ahoj holky, díky za včasnou radu, my hrneček Tommee Tippee taky používáme (Matyáš s ním zrovna tříská o podlahu :-)), tak aspoň budu v obraze, až nám začne protékat. Zatím ho používáme asi měsíc, tak snad máme ještě na chvíli klid.

Papa
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
22.9.05 13:35

Ahoj holky!

Díky za rady! Používáme ho asi půl roku, takže koukám, že je to normální. Tak se poohlídnu po náhradním pítku a snad bude zas na pár měsíců pokoj :D .

Tak páček shledáček!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
22.9.05 18:52

Tak nám nekapal, akorát ta guma mi přišla „chycená“ poté, co v tom přes noc zůstala šťáva.. Tak jsem objednala nové nástavce a ty mají troooošinku jiný tvar = začal kapat… Nyní jej už nepoužíváme, koupil i jsme od Tomme T. cestovní nekap. hrnek se 3 dírkami a dcera díky tomu začala i víc pít. Ten původní ještě zkusím nějak upraivt (zvětšit díru) a zkusit nadoma..

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.9.05 09:56

Ahoj holky,

tak už máme náhradní pítka (v lékárně balení s dvěma kusy za 112 Kč) a hurá, nekape to!

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect