Jaké neparfémované plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
11.3.11 10:35
lleennttiillkkaa píše:
neli23 píše:
potřebovala bych koupit co nejmenší balení na zkoušku.ty babylove ve velikosti 3 jsou po kolika kusech?a nejsou moc parfémované?taky mažu sudocremem.

Ty snad nejsou parfemované vůbec.

My používali taky pampers AB, ale teď co změnili výrobce, tak protejkaj, oprudil se po nich. Mrzí mě to, protože mi fakt vyhovovali, ale teď je to fakt na houby.

Fakt? já žádnou změnu nepozorovala :think:

• Citovat
  • Upravit
38
11.3.11 10:42

Tak nám vyhovují plíny Pampers AB i Premium Care. Špatné zkušenosti mám s Hugieskami a Happy Bella, ty nám vždycky protekly. Přijde mi, že ty gumičky kolem nožiček mají dělané na oplácané děti, my tam měli vždycky dost mezeru. Ale jak tu zaznělo, každá maminka jiná zkušenost i názor. Každému vyhovuje něco jiného. My taky pořád zkoušíme, ať nemusíme pořád kupovat ty nejdražší plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.3.11 10:48

.

Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.3.11 11:18

My používáme už hodně dlouho pouze plenky Essentials z Tesca a vyhovují, vydrží celou noc. Teď jsou zrovna v akci balík za 166 Kč :dance: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
11.3.11 11:18

Tak já mám nejlepší zkušenost s Hugieskama,ale jedině ty Premium ostatní stojí za prd.A pak jsou hodně super Babylove kvalitou se vyrovnají Pamperskám,nikdy nám neprotekly a nikdy se malá neprudila a parfémovaný určo nejsou :wink: Jo a nejsou tak drahý!!
A věch balíkách je asi okolo 40ks??My vtom posledním typu měli balíky po 34KS,ale prodávájí je v akcích po velkých balíkách :-D
Zato ty z Tesca nás zklamaly páč byla pořád durch :-?

• Citovat
  • Upravit
223
11.3.11 11:19

fakt je to o hledání, my taky používám pampers premium care i active baby, ale zkusila jsem koupit v DM ty babylove a měly jsme hovínka i na bříšku, lezlo to celý předem. Teď jsme dostaly balík Huggies,ale jsou nám ještě velký :lol: tak uvidíme až dorostem. Happy jsme měly v porodnici a pak chvíli i doma,ale vyhrály Pampers :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.3.11 11:27

A taky jsme zkoušely Pampersky,ale to byla taky katastrofa,ať jsme zkusily jakýkoliv vždycky měla nálož až na zádech.Chce to zkoušet každýmu dítěti sedne něco jinýho :wink:

• Citovat
  • Upravit
1046
11.3.11 11:36

taky bereme Z tesca ty essentials a jsem spokojeni.. nevim,cim se ty pliny napousteji,ale kdyz se maly pocura(staci jednou)strasne mi vadi jak Pampersky AB smrdi tou umelinou :poblion: a o sleep and play ani nemluvim..ty sice tak nesmrdi,ale pokazde pres noc nam protekly,takze nevim proc se nazyvaji Sleep :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.3.11 11:47

.

Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.3.11 11:52

My jsme je měli několikrát, nechali jsme se zlákat cenou v akci… Používali jsme je tedy jen doma přes den, ale přebalovat jsem musela dost často, takže ve finále se nám celkem prodražily :-D Nehledě na to, že smrděly :-x

• Citovat
  • Upravit
20777
11.3.11 12:13

Já teda látkuju, ale mám ozkoušeno i plno jednorázovek všech možných značek (látkuju pouze doma, ale jezdíme dost pryč, tak proto). U každého dítka mi vyhovuje něco jiného. Ale co jsem chtěla hlavně napsat - to, co je lepší nastálo nepoužívat, jsou vlhčené ubrousky. U syna jsem to dělal tak, že jsem měla misku s vodou a žinku, u malé to nešlo, protože mi do toho starší lezl (miluje cáky, cáky), tak jsem přechodně používala vlhčené ubrousky, než to nějak vyřeším. Malá se mi šíleně začala opruzovat. Vyzkoušela jsem spousty značek ubrousků, to samý s plínkama (takže nejen látku ale i různé jednorázovky). Nakonec jsem zvládla vyřešit, jak to udělat s tou vodou a najednou je po problémech. Namočím žínku, umyju, několikrát zopakuju čistou vodou a je po opruzení. Jinak používám sudocrém a bepanthen, protože na rybilku je malá choulostivá. U syna jsem používala jen rybilku a neměl jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.3.11 12:19

Tak my vlhčený ubrousky používáme a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 12:54
Gladys píše:
babylove z DM nebo alany z DM, ty bella jsou též fajn, vídám je spíš v supermarketech než drogerkách.Upřímně, syn dostal na návštěvě jednu nějakou pampersku, přišel v tom domů, ani nebyla počuraná a já už čenichala, odkud se ta chemie line, pak teda muž přiznal, že má dítě na zadku plínu od kamarádky, tak letěla, nechápu, proč je to tak šíleně napuštěné :nevim:

Plenky Pampers nemají žádnou vůni ani žádný zápach ! Tos mě docela pobavila. Pro jistotu jsem si šla naše pleny očuchat :mrgreen:

Nejdůležitější častí pleny je savé jádro, které se nachází uvnitř samotné plenky. To do sebe absorbuje vlhkost s cílem ji uzamknout a nepustit zpět ke kůži. Tedy v optimálním případě.

Absorpční vrstva je obvykle tvořena buničinou s kuličkami gelu, na nějž se tekutina fyzikálně naváže,“ objasňuje Markéta Mezuláníková ze Státního zdravotního ústavu v Praze, která chemické analýzy vedla.

„Buničina vytváří objem a prostředí pro gel. Nasákne vodu a odvádí ji nejprve do gelových kuliček, a to do té doby, dokud jsou schopny ji vázat. Plenka se proto dlouho nejeví jako mokrá,“ doplňuje.

Ve chvíli, kdy je kapacita gelu vyčerpána, nasakuje se i buničina a plenka může vlhkost uvolňovat zpět na povrch.

Test jednorázových plen MF Dnes:

http://data.idnes.cz/…N_PLENKY.HTM

Vítěz testu: Pampers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
11.3.11 12:57

Jednorázovky opravdu smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
11.3.11 13:04

když zkusíš látku, jednorázovky ti opravdu začnou smrdět. Poznáš okamžitě na metr, co má dítě na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí