Jaké neparfémované plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
11.3.11 13:06
lumáťa píše:
Gladys píše:
babylove z DM nebo alany z DM, ty bella jsou též fajn, vídám je spíš v supermarketech než drogerkách.Upřímně, syn dostal na návštěvě jednu nějakou pampersku, přišel v tom domů, ani nebyla počuraná a já už čenichala, odkud se ta chemie line, pak teda muž přiznal, že má dítě na zadku plínu od kamarádky, tak letěla, nechápu, proč je to tak šíleně napuštěné :nevim:
Plenky Pampers nemají žádnou vůni ani žádný zápach ! Tos mě docela pobavila. Pro jistotu jsem si šla naše pleny očuchat :mrgreen:

Asi jak které… Ono jich je docela dost druhů. Třeba takové ty v oranžovém obalu smrděli jak psí noha, jakýsi heřmánek prý. Fakt nevím, co bylo tohle za druh, ale čich mi ještě funguje. A když jsou něčím napuštěné, tak většinou smrdí po nějakém parfému. Nemám projitou celou škálu pampersek, naposled jsem je kupovala pro pidimimino, ty myslím snad po ničem nepáchli.
Přemýšlím, rpoč se vůbec namáhám, předpokládám, že za chvíli vznikne diskuze pro spokojené uživatelky pamprsek :roll: Protože pampers přeci nemohou být po ničem cítit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.11 13:14

Používám pampers AB a občas látkové, a teda pampersky jsou cítit dost, to snad ani nejde necítit. Hned jak otevřu balík závan chemie :mrgreen: Jinak k dotazu, nám vyhovují pampersky, albertky a ty z tesca, z látkových mám odzkoušené jen baby lucy a taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.3.11 13:54
Gladys píše:
lumáťa píše:
Gladys píše:
babylove z DM nebo alany z DM, ty bella jsou též fajn, vídám je spíš v supermarketech než drogerkách.Upřímně, syn dostal na návštěvě jednu nějakou pampersku, přišel v tom domů, ani nebyla počuraná a já už čenichala, odkud se ta chemie line, pak teda muž přiznal, že má dítě na zadku plínu od kamarádky, tak letěla, nechápu, proč je to tak šíleně napuštěné :nevim:
Plenky Pampers nemají žádnou vůni ani žádný zápach ! Tos mě docela pobavila. Pro jistotu jsem si šla naše pleny očuchat :mrgreen:
Asi jak které… Ono jich je docela dost druhů. Třeba takové ty v oranžovém obalu smrděli jak psí noha, jakýsi heřmánek prý. Fakt nevím, co bylo tohle za druh, ale čich mi ještě funguje. A když jsou něčím napuštěné, tak většinou smrdí po nějakém parfému. Nemám projitou celou škálu pampersek, naposled jsem je kupovala pro pidimimino, ty myslím snad po ničem nepáchli.
Přemýšlím, rpoč se vůbec namáhám, předpokládám, že za chvíli vznikne diskuze pro spokojené uživatelky pamprsek :roll: Protože pampers přeci nemohou být po ničem cítit…

Ja si nemyslim ze tady vznika debata pro zastankyne Pampers plenek :-) Nicmene je jasne, ze vyhovuji VETSINE maminek a miminek … nam totiz taktez, i kdyz stridame s jinymi druhy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.11 14:20

Měla jsem i plíny z Rossmana, Babydream. Taky nebyly zlý a dá se koupit i minibalení 2ks, což je na vyzkoušení dobrý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.11 14:22
hofka píše:
Měla jsem i plíny z Rossmana, Babydream. Taky nebyly zlý a dá se koupit i minibalení 2ks, což je na vyzkoušení dobrý:-)

Pampers používám, protože je vždycky někdo donese:-) Ale sama nekupuju, smrděj mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.3.11 15:14

Tak já ještě dodám, že mi Pampers sice taky smrdí, ale pokud mám použít na malou jednorázovku, tak jedině Pampersku, malá je hodně citlivá a nejhůř nese Tesco plíny :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.3.11 15:59

Jo a zaručeně úplně nejlepší plíny, který jsem kdy vyzkoušela byly fixies. Dostávali jsme na ně poukázku v porodnici a ty teda byly :huban:
No pak jsem je viděla v lékárně a cena mě dostala do kolen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.3.11 17:01

.

Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
22.3.11 13:11

Podle vlastní zkušenosti s prvním synem doporučuju
Toujoures z LIDLU, Babylove z DM, zelené nebo žluté z TESCA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
28.3.11 14:49

Na radu kamrádky používám Alana z DM a jsem spokojená a moje 5 m. mimčo taky. Jsou neparfémované, nebělené obsahují pouze papírovou buničinu.

• Citovat
  • Upravit
94
28.5.13 11:13

Ahoj, tak taky pouzivam pampers AB, vzdy spokojenost, ale ted jsme zacli velikost 4 a nevydrzi tak dlouho suche, chteli jsme vyzkouset babydream, ale nemam s nimi zkusenost, ikdyz si je chvali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí