Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, chtěla bych uplatnit kupóny na plenky. Nevíte za kolik mají teď Pampers v tescu a drogerii Schlecker? Nechce se mi to objíždět
Jo a buď premium care nebo AB.
Ahoj,
tak já teď byla v tescu a AB 4 82ks tam mají za 400kč a ve schlekru teď byla akce, ale nejsem si jistá za kolik tam byly.
Teď jsem se dívala a v drogerii Rosmann je mají Premium care za 249 korun.
Myslíš tu slevu,kterou si vytiskneš s čárovým kodem?Taky teď přemýšlím,kde ji uplatnit,ještě mě přišel leták s drogerie Teta,tam jsou teď taky v akci.
JJ přesně tu, já měla velkou zásobu plen, tak jsem nějakou dobu nekupovala a tak trochu ztratila přehled.
Chci se zeptat, zda lze uplatnit ten kupon pampers, když je např. v Tetě drog. akce na ty plíny? (lze to kombinovat?) Na tom kuponu je přímo napsáno : „Kupón nelze kombinovat s dalšími nabídkami“. Berou vám ho?
Když jsem brala plíny v Rosmannu a měli na ně akci a dala jsem kupóny na slevu tak mi to normálně vzali bez problémů zřejmě záleží na koho narazíš
mishka2 píše:
Teď ale ty kupony platí jen v tescu a schleckeru..
Nee,u kuponu na zelené pampers je i Teta,taky přemýšlím,jestli když je tam teď mají v akci,tak to platí a já tam mám ještě teta kartu,kde je další sleva 30kč,ale to už mě asi neprojde ![]()
Jé já blbě koukala, ty bílé jsou i do rossmana a tam je mají ke všemu ještě v akci.
No taj je to jasný, rossman v akci premium care za 249.- s kuponem za 179,– ![]()