Jaké neparfémované plenky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16837
11.3.11 10:08

jaké plenky

.

Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
11.3.11 10:15

Happy mají v hypernově. Nebo zkus třeba babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.3.11 10:15
neli23 píše:
ahoj používáme plenky pampers AB, až do ted jsme byli na velikosti 2 ale malá už se blížila 6ti kilům tak jsem koupila další č.3 a na noc plenky sleep § play. ty jsem měla 2× na noc a malá se dost oprudila tak jsem je přestala dávat a mažu ji pořád a dávám jen plenky active baby č.3 ale je opruzená pořád tak nevím jestli to může mít i z těch active baby.?? mohly bysme mi doporučit nějaké plenky které nejsou tak napuštěné, parfémované? měla jsem na začátku i plenky happy bella 1 ale ty ted nemůžu nikde sehnat v Dm nejsou a nevím kde bych je koupila.

Ahojky…
My pouzivali ze zacatku bile Pampers a nebo normalni AB mini…supr trupr :-) Potom mi kamoska dala na zkousku Huggieky - uz nikdy vice :-? prdelka poleptana skoro do krve, mela az hnusne mokvave puchyrky… davaly jsme to do kupy vice nez tyden!!! Perfektne nam na to pomohl SUDOCRAM a myti pod sprchou v ciste vode :-) Myslim, ze z tech AB by to byt nemelo, kdyz uz to predtim s nema bylo ok - na opruzeniny je potreba nekdy hooodne casu.
Plenky Bella jsou k dostani v Albertu - v supermarketech na ne maji nyni i akce :-) a nebo je vidam v intersparu.
My osobne mame moc radi DM plenky BABYLOVE - neprotecou a mala z nich NIKDY nemela ani nejmensi pupinek na prdelce :-) a to taky nejsou drahy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.3.11 10:16

Nám se po Pamperskách opupínkovaly obě děti, používáme „Tou jours“ z Lidlu a ty nám vyhovují.
Ale taky jsem hledali, jaké budou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.3.11 10:18

Už na druhé dítě používám plenky Pampers. Zkusila jsem všechny druhy jednorázovek, jeden čas jsem i látkovala. Pokud se mi dítě oprudilo, bylo to tím, že měl agresivní moč nebo stolici a nebyl delší dobu přebalen a do toho se zpotil. Na noc namažu Weledou a od té doby se mi děcko nikdy neoprudilo :palec: Plenky sleep and play nejsou na noc !!!! Mají menší savost, jsou tenčí, nemají postranní gumičky. Já už je nepoužívám. Používám Pampers, teď na roční dítě „pětky“ = Active baby a jsem velmi spokojená. Neproteče ani průjem, co jsme teď měli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.3.11 10:19

.

Příspěvek upraven 28.01.17 v 16:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.3.11 10:20
BaraDolezal píše:
neli23 píše:
ahoj používáme plenky pampers AB, až do ted jsme byli na velikosti 2 ale malá už se blížila 6ti kilům tak jsem koupila další č.3 a na noc plenky sleep § play. ty jsem měla 2× na noc a malá se dost oprudila tak jsem je přestala dávat a mažu ji pořád a dávám jen plenky active baby č.3 ale je opruzená pořád tak nevím jestli to může mít i z těch active baby.?? mohly bysme mi doporučit nějaké plenky které nejsou tak napuštěné, parfémované? měla jsem na začátku i plenky happy bella 1 ale ty ted nemůžu nikde sehnat v Dm nejsou a nevím kde bych je koupila.
Ahojky…
My pouzivali ze zacatku bile Pampers a nebo normalni AB mini…supr trupr :-) Potom mi kamoska dala na zkousku Huggieky - uz nikdy vice :-? prdelka poleptana skoro do krve, mela az hnusne mokvave puchyrky… davaly jsme to do kupy vice nez tyden!!! Perfektne nam na to pomohl SUDOCRAM a myti pod sprchou v ciste vode :-) Myslim, ze z tech AB by to byt nemelo, kdyz uz to predtim s nema bylo ok - na opruzeniny je potreba nekdy hooodne casu.
Plenky Bella jsou k dostani v Albertu - v supermarketech na ne maji nyni i akce :-) a nebo je vidam v intersparu.
My osobne mame moc radi DM plenky BABYLOVE - neprotecou a mala z nich NIKDY nemela ani nejmensi pupinek na prdelce :-) a to taky nejsou drahy!

Tak to dcera z těch Dm byla opruzená. :-x
A zase Hugies v pohodě.
Myslím, že každá mamina musí zkoušet, co nejvíc děcku vyhovuje, jako asi se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.3.11 10:22
neli23 píše:
potřebovala bych koupit co nejmenší balení na zkoušku.ty babylove ve velikosti 3 jsou po kolika kusech?a nejsou moc parfémované?taky mažu sudocremem.

To mně taky štvalo, že neprodávají třeba testovací kousky. Zkus třeba po kamarádkách, ať ti dají pár svých. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
11.3.11 10:22

pampers sleep and play jsou za mě snad ty nejhorší plíny hned po happybella… my používáme jen pampers AB a naprostá spokojenost, neoprudí se vydrží celou noc…

• Citovat
  • Upravit
1835
11.3.11 10:23

Plenky Bella Happy mají i v Globusu :wink:. Nedávno je měli i v akci v mimiklubu :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.3.11 10:23

Bella Happy mají i v Globusu, pokud jsi členem Babyclubu, tak stojí myslím 46 plen (teda my máme zatím jedničky) nějak kolem 110,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.3.11 10:28

Tak Globus máme hodně daleko tam se nedostanu :-( nevíte jestli jsou i v tescu?

Příspěvek upraven 25.09.12 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.11 10:29

babylove z DM nebo alany z DM, ty bella jsou též fajn, vídám je spíš v supermarketech než drogerkách.

Upřímně, syn dostal na návštěvě jednu nějakou pampersku, přišel v tom domů, ani nebyla počuraná a já už čenichala, odkud se ta chemie line, pak teda muž přiznal, že má dítě na zadku plínu od kamarádky, tak letěla, nechápu, proč je to tak šíleně napuštěné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.3.11 10:30

Presne, kazde mimco je jine… treba prave tobe Neli ty Huggies vyhovovat budou, ja napsala jen nase zkusenosti :-) Happy nam taky vyhovujou a jak tady jedna maminka psala, jejimu ditku ne!
Teda my nemame problem skoro s zadnou plenkou…jen ty Huggiesky nam udelaly paseku!
Tech Babylove je tam neco okolo ctyricitky myslim…my teda jeste mame dvojkovky a tam je jich 42.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
11.3.11 10:31
neli23 píše:
potřebovala bych koupit co nejmenší balení na zkoušku.ty babylove ve velikosti 3 jsou po kolika kusech?a nejsou moc parfémované?taky mažu sudocremem.

Ty snad nejsou parfemované vůbec.

My používali taky pampers AB, ale teď co změnili výrobce, tak protejkaj, oprudil se po nich. Mrzí mě to, protože mi fakt vyhovovali, ale teď je to fakt na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí