Jaké plenky, maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
18.6.18 09:48

@Smudlinka123 já tu bydlím,hned u hranic s ČR,takže to mám jednodušší. A je fakt,že tady ta kvalita věci pro mrňousky je o něčem jiném. A o cenách ani nemluvím. Když jsem potřebovala koupit v ČR příkrm,nevěřila jsem svým očím. Sklenička,která u nás stojí 1€, v ČR 54,90 v akci . A platy 3* nižší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.18 10:00
@Michalka80 píše:
Nebyly ty igelitovy pleny z lidlu zn.Toujours? Prave tam meli tyto Toujours a ty jsou blby. Ale tedka jeste nedavno zacli prodavat pleny zn.Lupilu a ty jsou skvely. Ceska vytoba z Hradku nad Nisou, srovnatelne s pampers premium care :palec:

Měla jsem lupilu a smrděly tak, že se mi zvedal kufr. A počůraný ještě víc. A to nejsou levný ani v akci. Ještě že jsem koupila jen jedny… ani jsem je nespotřebovala.

• Citovat
  • Upravit
14376
18.6.18 10:26

@Smudlinka123 no,ono je to taky trošku jinak. Základní věci jsou tu levné,to nepopírám. Ale jakékoliv poplatky jsou daleko vyšší,než v ČR. Od nájmu, poplatků za elektřinu,televizi, benzín a podobně. Když se to sečte,v reálu je tady život o dost dražší,ale je pravda,že si tu člověk udržuje určitou životní úroveň. Abych tu vyšla na měsíc se stejnou částkou jako dřív v ČR,musím hodně kontrolovat,co nakupuji. Ale i tady žijí chudí lidé a není jich málo. My známe jen ty Němce v bavorácích,co jezdí do ČR,ale realita je úplně stejná jako v ČR. Češi jsou ale národ,který rád utrácí ,Němci oproti tomu jsou neskuteční šetřílci. Šetří na jídle,kosmetice i oblečení( což člověk často vidí) ,ale na druhou stranu si pak koupí spolehlivé auto,postaví dům a létají na exotické dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
18.6.18 10:55
@Janli píše:
Měla jsem lupilu a smrděly tak, že se mi zvedal kufr. A počůraný ještě víc. A to nejsou levný ani v akci. Ještě že jsem koupila jen jedny… ani jsem je nespotřebovala.

Teda, to jsi me prekvapila 8o Nam teda vubec nesmrdi, ani po ranu a to ma pekny nacucanec. A jakou velikost jste meli? My prave zatim jen 1 a 2. Tak doufam, ze treba 3 nejsou horsi. To by me skrablo, neb jsme si nakoupili trojky do zasoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.6.18 12:00
@Smudlinka123 píše:
@podaji jů děkuji moc, mně se celkově lidl hodně líbí, zeptám se tedy rovnou, co třeba ty vlhčené ubrousky či příkrmy lupilu, máte zkušenost? ;)

No jasně my nikam jinam nechodíme. Vhlceny ubrousky sensitive jsou moc dobrý nejsou premokreny a hlavně jsou neparfémovaný. Dětské příkrmy jsou taky dobrý a jejich ovocný kapsičky se 100%ovoce jsou přímo výborný. Kupuji tam i prášek sensitive na bílé a pere jedná báseň teď mám i aviváž a na barevné prádlo vše sensitive od doby co mám prcka. Nemám ráda ovoneny veci. Jo a věci jako bodycka ponožky atd pro miminka tak na to nedám dopustit. Supr kvalita za málo peněz a hlavně se to dá prát na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.6.18 13:29
@Michalka80 píše:
Teda, to jsi me prekvapila 8o Nam teda vubec nesmrdi, ani po ranu a to ma pekny nacucanec. A jakou velikost jste meli? My prave zatim jen 1 a 2. Tak doufam, ze treba 3 nejsou horsi. To by me skrablo, neb jsme si nakoupili trojky do zasoby…
myslím, že čtyřka. Ale ony smrděly hned po otevřeni. Pak jsem je nechala vyvětrat, to bylo dobrý, ale po počůrání zase. Normalně mi miminko voní , ale najednou byly cítit jen ty plíny. Fakt fuj chemický zápach. Tak jsem se vrátila k albertu.
  • Citovat
  • Upravit
563
18.6.18 13:33
@Michalka80 píše:

Používali jsme 3 a teď i 4 nesmrdí nám. A že nejsou levný? Vždyť v akci za ně člověk zaplatí 180kc to je zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
18.6.18 15:56

Teda, tak jestli ty Lupilu jsou dobry jen ty maly velikosti a ty vetsi uz nekvalitni, tak to me teda nastvou… :cert: Ty jo, uplne se bojim ty trojky otevrit, ze budu zklamana. A to jsme nakoupili 5 baleni do zasoby :zed: :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.6.18 16:24
@Michalka80 píše:
Teda, tak jestli ty Lupilu jsou dobry jen ty maly velikosti a ty vetsi uz nekvalitni, tak to me teda nastvou… :cert: Ty jo, uplne se bojim ty trojky otevrit, ze budu zklamana. A to jsme nakoupili 5 baleni do zasoby :zed: :zed: :zed: :roll:

V Klidu oni možná jdou cítit jak jsou narvané v tom igelitu. Jakmile je otevřete a vyndate si je někam do suplete je to ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
18.6.18 16:50

U tech plen zalezi i na tom, kde jsou skladovany. Ja treba nemuzu kupovat pleny u nas v drogerii Teta, neb jsou strasne citit pracim praskem. Nevim, jake tam maji skladovaci podminky, ale vse je tam desne nacichle pracim praskem, treba i kinder vajicko. Tak mozna ty pleny jsou taky jen nacichle a jinak by byly v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.6.18 16:55
@Michalka80 píše:
U tech plen zalezi i na tom, kde jsou skladovany. Ja treba nemuzu kupovat pleny u nas v drogerii Teta, neb jsou strasne citit pracim praskem. Nevim, jake tam maji skladovaci podminky, ale vse je tam desne nacichle pracim praskem, treba i kinder vajicko. Tak mozna ty pleny jsou taky jen nacichle a jinak by byly v poradku :think:

Jo s tím naprosto souhlasím. Já tam kupovala um a taky bylo hrozně cítit práškem. Naštěstí jen krabice um je baleno v ochranné atmosféře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.6.18 21:49

Vlhčené ubrousky kupuji taky dm, rosmann nebo i Kaufland. Žiju v Německu 4pack mají v roamannu za 3,15 v akci, ale Lidl ubrousky jsou taky fajn.) Jen tedy dražší,například happy Mimi nám vůbec nesedly.. musíte vyzkoušet a uvidíte .) Pampers měla malá v porodnici a ty tři dny neměla žádné problémy, ale nepokračovala jsem v tom, měla jsem nakoupeny moltex pleny (rozložitelné) a pak jsem začala latlovat a dávat levnější plinky na noc a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.6.18 10:38

Za nas dadaplenky :) suoer dostupnost na netu, nemusi se do Polska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.6.18 17:56

Jedině Pampers už do narození… jednou jsem zkusila Dada plenky a malá byla ihned pročuraná a plakala. U Pampersek se jen vrtí ani nebrečí, vydrží v nich celou noc bez opruzení, byla opruzena jen 1× a to jsme byli dlouho venku a zapomněla jsem sbalit krém na opruzeniny. :P
Ubrousky za mne nejlepší Happy Mimi zelené (teta drogerie) balení vyjde asi na 20 kč. Teď máme Pampers fresh clean, jelikož zelené Happy Mimi byly vyprodané :roll: Pampers sensitive mi smrdí ale pro novorozeňata jsou asi nejvhodnější (používali jsme je první měsíc společně s Pampers premium care).
Takže nejlepší kombinace: pampers active baby dry a ubrousky Happy Mimi zelené.
A není pravda že Pampers jsou drahé! Když kupuješ v akci, vyjdou někdy levněji než ty nejlevnější pleny - čím větší balení, tím lepší cena. Nedávno jsme koupili 150 plen Pampers za 500 kč, teď 100 plen za 380 kč. :srdce: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
26.6.18 22:55

@Kris243 No, kazdemu miminku vyhovuje neco jineho. Me se zase maly strasne oprudil po ubrouskach pampers sensitive a to tak, ze jsme museli i tupkat genciankou… naproti tomu treba ubrousky lupilu sensitive bez problemu (nejlepsi je samo cista voda, ze?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí