Jaké plenky, maminy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7382
18.6.18 15:56

Teda, tak jestli ty Lupilu jsou dobry jen ty maly velikosti a ty vetsi uz nekvalitni, tak to me teda nastvou… :cert: Ty jo, uplne se bojim ty trojky otevrit, ze budu zklamana. A to jsme nakoupili 5 baleni do zasoby :zed: :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.6.18 16:24
@Michalka80 píše:
Teda, tak jestli ty Lupilu jsou dobry jen ty maly velikosti a ty vetsi uz nekvalitni, tak to me teda nastvou… :cert: Ty jo, uplne se bojim ty trojky otevrit, ze budu zklamana. A to jsme nakoupili 5 baleni do zasoby :zed: :zed: :zed: :roll:

V Klidu oni možná jdou cítit jak jsou narvané v tom igelitu. Jakmile je otevřete a vyndate si je někam do suplete je to ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
18.6.18 16:50

U tech plen zalezi i na tom, kde jsou skladovany. Ja treba nemuzu kupovat pleny u nas v drogerii Teta, neb jsou strasne citit pracim praskem. Nevim, jake tam maji skladovaci podminky, ale vse je tam desne nacichle pracim praskem, treba i kinder vajicko. Tak mozna ty pleny jsou taky jen nacichle a jinak by byly v poradku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
18.6.18 16:55
@Michalka80 píše:
U tech plen zalezi i na tom, kde jsou skladovany. Ja treba nemuzu kupovat pleny u nas v drogerii Teta, neb jsou strasne citit pracim praskem. Nevim, jake tam maji skladovaci podminky, ale vse je tam desne nacichle pracim praskem, treba i kinder vajicko. Tak mozna ty pleny jsou taky jen nacichle a jinak by byly v poradku :think:

Jo s tím naprosto souhlasím. Já tam kupovala um a taky bylo hrozně cítit práškem. Naštěstí jen krabice um je baleno v ochranné atmosféře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
18.6.18 21:49

Vlhčené ubrousky kupuji taky dm, rosmann nebo i Kaufland. Žiju v Německu 4pack mají v roamannu za 3,15 v akci, ale Lidl ubrousky jsou taky fajn.) Jen tedy dražší,například happy Mimi nám vůbec nesedly.. musíte vyzkoušet a uvidíte .) Pampers měla malá v porodnici a ty tři dny neměla žádné problémy, ale nepokračovala jsem v tom, měla jsem nakoupeny moltex pleny (rozložitelné) a pak jsem začala latlovat a dávat levnější plinky na noc a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.6.18 10:38

Za nas dadaplenky :) suoer dostupnost na netu, nemusi se do Polska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.6.18 17:56

Jedině Pampers už do narození… jednou jsem zkusila Dada plenky a malá byla ihned pročuraná a plakala. U Pampersek se jen vrtí ani nebrečí, vydrží v nich celou noc bez opruzení, byla opruzena jen 1× a to jsme byli dlouho venku a zapomněla jsem sbalit krém na opruzeniny. :P
Ubrousky za mne nejlepší Happy Mimi zelené (teta drogerie) balení vyjde asi na 20 kč. Teď máme Pampers fresh clean, jelikož zelené Happy Mimi byly vyprodané :roll: Pampers sensitive mi smrdí ale pro novorozeňata jsou asi nejvhodnější (používali jsme je první měsíc společně s Pampers premium care).
Takže nejlepší kombinace: pampers active baby dry a ubrousky Happy Mimi zelené.
A není pravda že Pampers jsou drahé! Když kupuješ v akci, vyjdou někdy levněji než ty nejlevnější pleny - čím větší balení, tím lepší cena. Nedávno jsme koupili 150 plen Pampers za 500 kč, teď 100 plen za 380 kč. :srdce: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
26.6.18 22:55

@Kris243 No, kazdemu miminku vyhovuje neco jineho. Me se zase maly strasne oprudil po ubrouskach pampers sensitive a to tak, ze jsme museli i tupkat genciankou… naproti tomu treba ubrousky lupilu sensitive bez problemu (nejlepsi je samo cista voda, ze?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.7.18 16:10

My používáme DADA plenky, předtím jsme měli Pampers premium Care a obecně na svém drobečkovi hodně zkoušíme co se dá a co ne. Praktická je stránka www.vzorkyplenek.cz dají se tam koupit jen nějaké, nestojí to jako celý balík a člověk ví co malému vyhovuje a co ho dráždí, takže vím za co nemá cenu utrácet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.7.18 17:17

My od narozeni pouzivali pampers (klasika) byly super. Pak jsme zkouseli dada, taky fajn, neprocurala se ani jednou. Zkousela jsem taky Kolorky, cena vysoka, neprislo mi to o nic lepsi nez dvoje jiz zminene, akorat maji hezci design. Pak jsme zkusili baby soft z billy, dala jsem ji je 2× a procurala se, takze zbytek baliku nevyuzito. Baby love z DM taky usly, ale nic extra, procurala se asi jednou. A ted bereme pampers obcas a sovickove z Alberta a nestezuju si :palec: pomer cena/vykon dobry. Navic pridelali „curaci“ prouzek, coz taky ma +. Mala asi snese vsechno :D takze pampers, dada a sovicky doporucuju. ;) jinak ubrousky kupuju linteo baby oranzove 6×70ks. Zadne opruzeniny nemame. Ale to zalezi od pokozky ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.7.18 17:18

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.8.18 08:52

Já používala Babylove nature a teď jsem koukala, že si hodně chválí Baby charm, jsou české ;)

Mrkni na recenze plenek: https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
Jinak budu ráda, za vaše recenze plenek :kytka:
Můžete přes lupu vyhledat určitou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.8.18 09:05

@Smudlinka123 Plenek jsem na 2 děti vyzkoušela hodně. každému sedí něco jiného, každé dítě jinak čurá. A taky záleží pro jak staré dítě.
Proti opruzeninám se mi jako základ osvědčilo časté přebalování, doma místo ubrousků používám Perlan s vodou, případně ho rovnou umyju v umyvadle klasickým tuhým mýdlem, pořádně usušit ( někdo tady poradil fén, tak fénuju :D ) a větrat a zbytečně nemazat. Na mazání používám Bepanthen a jen trochu.
Nejlepší plenky jsou bílé Pampers, sice smrdí, musím nechat vyvětrat, ale jsou nejprodyšnější. I když č.4 momentálně synovi moc nesedí, dostává je na cestu a na noc. Jinak používám Happy Mimi z Tety a teď jsem vyzkoušela fialové Lupilu a také jsou výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.8.18 09:11

@Lidym ano perlan s olejem na zadecky je luxusni, nezname prakticky opruzeni :palec:
Nechava ochranny film na zadecku a neni potreba preventivne mazat, az pri zacervenani zadecku.
 https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
9.8.18 09:29

@Káťa19 K olejíčku jsem se nedopracovala :mrgreen: , fakt jen čistou vodu, případně mýdlo. Pokud neměl dlouhý průjem tak bylo všechno ok, s ním už horší, ale zvládla jsem to bez nějakých extra mastiček.
Starší byl háklivý na opruzeniny a tam jsem přišla na to, že je to těmi vlhčenými ubrousky. A to jsem používala Senzitiv z DM, které nebyly tak mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí