Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Lidym ano, vlhcene ubrousky jsou spatne, to jen v nejvetsi nutnosti. Tahle prirodni varianta je uzasna, otres cokoliv, pusinku, zadek a nebojis se vyrazky
Dostala jsem omylem pleny Toujours z Lidlu. Chtela jsem zkusit tyrkysove Lupilu a doslo k omylu, ptz ty Toujours maji zeleny obal. Nejdriv jsem je nechtela ani otevrit, ptz si pamatuju, ze se psalo, ze jsou takove jakoby igelitove. No, nejsou. Pripominaji mi zelene pampersky. Zkusila jsem vsechny typy plen z Lidlu a nejlepsi mi prijdou fialove Lupilu… ![]()
Ahoj jsem spokojená s plenami od Alberta.Je fakt,že teď změnily výrobu a zhoršili se.Přes den dobrý,ale v noci protečou.Dřív se mi to nestávalo.Tak uvažuji o něčem jiném na noc.Ale ještě nevím co je lepší na noc? Nebo jestli jsou přimo na noc pleny?
@Leonka Pac mam dobrou zkusenost s Babylove, at obyc nebo nature. Muzes mrknout na recenze a nejakou take pridat ![]()
https://www.emimino.cz/…sti/hledani/?…
Tak už jsem vyzkoušela Lidlu.Jsou o něco lepší,ale pokud v noci víc pije tak protečou také. Asi budu muset počkat až jí to období vstávání v noci na pití přejde. ![]()
@Leonka Pac My jsme s tím nočním protékáním měli taky vždycky problém, vyzkoušela jsem asi 6 druhů plen a nakonec jsem se vrátila k Pampers, tam se mi to stalo snad jen jednou, jinak naprosto v pohodě. Lidl za mne vůbec… Takže asi co člověk to názor ![]()
To je asi fak,že jsem,slyšela mnoho názorů.Je fakt,že jsem za první dcery používala pemprs ty oranžové a byla jsem spokojená.Ale první dcera tak nepila jak pije ta mladší.
Přes den to už zkoušíme bez nočníku.Občas si sama sedne,ale jinak doma občůráváme co se dá.V prosinci nám budou 2 roky tak uvidíme.Musím věřit,že to bude lepší.Každý se to naučil. ![]()
Ahoj,
já jsem měla štěstí, že mě děti na žádné jednorázovky nereagovaly. Takže jsem vyzkoušela vícero druhů a hodně mi seděly:
Šestinedělí bílé pampersky (ale v průběhu let udělali změnu a v roce 2015 voněly, ale v roce 2017 už měly takový ten chemický smrádek), takže jsem je střídala se zelenýma.
Pak jsem už používala třeba Háppy se zeleným čajem (ty mi voněly
), ale třeba i Albert plenky - tehdy šmloulovské, ale i ted sovičky používám. Nebo i Tesco sovičky. Také Kauflandské seděly hezky.
Zkoušela jsem i DMkové,a le ty mi prostě smrdí ![]()
Párkrát jsem koupila i Albertácké levné, tu základní verzi plenek a musím uznat, že i ty byly v pohodě ![]()
Já jsem za začátku kupovala Pampers a Bella happy, ale nedávno mi kamarádka přinesla na Dada plenky, které jí zbyly po malé a byla jsem příjemně překvapená, takže jsem už u nich zůstala. Objednávám tady: https://www.leelas.cz/
@chs.jasmin Dmkove jsou super nature a v Nemecku jsou cenove nastejno, nevim,jak v Cr
@Káťa19 píše:
@chs.jasmin Dmkove jsou super nature a v Nemecku jsou cenove nastejno, nevim,jak v Cr
Já měla ty oranžové v krabici a hrozně smrděly
asi nejvíc ze všech co jsem kdy měla.
Ale jinak s DMkem nemám problém
ráda tam nakupuju. ![]()
@chs.jasmin píše:
Já měla ty oranžové v krabici a hrozně smrdělyasi nejvíc ze všech co jsem kdy měla.
Ale jinak s DMkem nemám problém
ráda tam nakupuju.
Ahoj.
Používáme Babylove Nature z DM a ty v krabici nejsou. A nesmrdí. Používám je hlavně, že jsou ekologické, ale jsou dobré i jinak, tvarově a tak. Když bylo dítko malé, tak jsme jeli látkovky, ale bohužel se nedaří ani ve 2,5 letech zatím odplenkovat a na to už by látkové nestačily, takže máme ty eko papírové. Vyjdou cenově výborně.
@Evulina píše:
Ahoj.
Používáme Babylove Nature z DM a ty v krabici nejsou. A nesmrdí. Používám je hlavně, že jsou ekologické, ale jsou dobré i jinak, tvarově a tak. Když bylo dítko malé, tak jsme jeli látkovky, ale bohužel se nedaří ani ve 2,5 letech zatím odplenkovat a na to už by látkové nestačily, takže máme ty eko papírové. Vyjdou cenově výborně.
To bylo více balení v krabici. nevím jak se to u nich jmenuje
Možná tedy vadné kusy, nevím. Od te doby jsem je neměla.
@Evulina píše:
Ahoj.
Ano, ty jsou suprove ![]()
Ahoj tak teď trenujeme nočník.Celkem to jde,ale když nasadím plenu tak někdy si řekne,ale spíš pak ne.Jak si hraje a má plenu tak si pozor nadává.Ani moc nechtěla kakat do nčníku řekla až už to bylo v plínce.Teď už se nám podařilo i 3 na nočník si říct,Tak mám velkou radost.Snad to tak půjde dál. ![]()