Jaké plínky do vody?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
12.6.06 20:50

Ahoj,
slysela jsem, ze plinky do vody, nebo na bazenu vyzaduji plavecky proto, kdyby prislo na dite kakani, at to potom neplave ve vode. Pry to vubec neni z duvodu curani. Nebo to neni pravda??
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.6.06 22:34

Kac: máš pravdu - čůrání do vody prý nevadí, plínky-plavečky by měly zachytit stolici.

VeruskoK: plavečky vypadají jako normální plínka, jen jsou barevné a s obrázky (my používáme od Huggies). Nikde žádný igelit. Když jde dítě do vody, tak se opravdu celé nacucnou. Pak vylezete a jednoduše se vyhodí, nebo jak někdo radil, usuší.

My je používáme na kojoplavání a vyhovují nám. Dnes jsme byli na koupálku a do nejmenšího bazénku - brouzdálka - jsme nemuseli mít žádnou. Jen když jsme chtěli jít do většího, tak jsme si ji museli vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
12.6.06 22:44

Ahoj,

my chodíme s malou na plavání a musíme mít plenku, i přímo tam prodávají ty z DM. Já jsem si je též koupila.
Slyšela jsem, že čůrání propustí a tak jsem se ptala paní cvičitelky a ona říkala, že je to pravda, že propustí i řidší kakání u malých miminech, takže je to skutečně jen na zachycení tuhé stolice.

Také si říkám, jestli budeme moci chodit na dovolené s malou do bazénů (venkovní i vnitřní). Někde se voda po vyčůrání zabarví.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.6.06 09:52

Já jsem kupavala Huggies v Tetě za zhruba 110 Kč/11 ks. Včera jsme je měli poprvé, jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí