Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
slysela jsem, ze plinky do vody, nebo na bazenu vyzaduji plavecky proto, kdyby prislo na dite kakani, at to potom neplave ve vode. Pry to vubec neni z duvodu curani. Nebo to neni pravda??
Kac
Kac: máš pravdu - čůrání do vody prý nevadí, plínky-plavečky by měly zachytit stolici.
VeruskoK: plavečky vypadají jako normální plínka, jen jsou barevné a s obrázky (my používáme od Huggies). Nikde žádný igelit. Když jde dítě do vody, tak se opravdu celé nacucnou. Pak vylezete a jednoduše se vyhodí, nebo jak někdo radil, usuší.
My je používáme na kojoplavání a vyhovují nám. Dnes jsme byli na koupálku a do nejmenšího bazénku - brouzdálka - jsme nemuseli mít žádnou. Jen když jsme chtěli jít do většího, tak jsme si ji museli vzít.
Ahoj,
my chodíme s malou na plavání a musíme mít plenku, i přímo tam prodávají ty z DM. Já jsem si je též koupila.
Slyšela jsem, že čůrání propustí a tak jsem se ptala paní cvičitelky a ona říkala, že je to pravda, že propustí i řidší kakání u malých miminech, takže je to skutečně jen na zachycení tuhé stolice.
Také si říkám, jestli budeme moci chodit na dovolené s malou do bazénů (venkovní i vnitřní). Někde se voda po vyčůrání zabarví.
pa
Já jsem kupavala Huggies v Tetě za zhruba 110 Kč/11 ks. Včera jsme je měli poprvé, jsou super.