Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky, prosím, co mají vaše děti na zdi kolem postele? Chceme teď dát Anince už velkou postýlku, ale něco bych jí ráda dala na zeď (tapetu, nějakou látku…), ale nemůžu na nic vhodného přijít.
Moc díky.
Petra
Ahoj,protože se naše Eliška v posteli dost mele,má na jedné straně zábranu na druhé matraci z postýlky.Ale taky začala kreslit po zdi a tak jsme jí na tu osudnou seď udělali veliký kapsář.
Binky
Ahoj Petro,
doporučuju kapsář. Minulý měsíc jsem taky bádala, co na zeď vedle postele a ze všech variant mi tahle přišla nejlepší. Sehnala jsem dlouhý 2 metry, což je k naší velké postýlce tak akorát.
Zkus pohledat na internetu, jestli budeš chtít, napiš mi SZ, pošli Ti dvě, podle mně zajímavé, adresy.
Jitka
My jsme měli doma kolem postelí koberec, stejný jako na zemi. Bylo to super. Přidělano lištama.
Ahojka,
sleduju pořad Bydlení je hra na ČT1, mají tam někdy fakt skvělí nápady … líbil se mi kolem postele zavěšený „kapsář“, a v jeho kapsách byli zastrkané malé polštářky, takže to vlastně bylo i jako opěradlo, či ochrana, aby se sotyčný v noci nemlátil o zeď. Byl to pruh látky, zavěšený na dřevěné liště … když se sladí malba a látka vypadá to fakt super.
Andělka
ARIANO - asi jsem natvrdlá, ale na tom webu jsem se nějak nezorientovala ![]()
JITU - a co do toho kapsáře dáváš? Mám trošku obavy, aby si tam nenastrkala milion hraček a místo spaní je tam pořád nepřerovnávala…
Petro, neboj nejsi, to nebyl odkaz na fotku.:) To se mi vkládá automaticky.
Ten kapsář je super, ale pro méně nadané na ruční práce, jako jsem já
, je karimatka dobrá. Navíc je měkká a dobře odizoluje od studené zdi, protože Lucinky dětská postýlka bude vedle zdi u špajzu a tam je v zimě jak v lednici.
Navíc se dá i podle fantazie ozdobit, ale na tom budu pracovat až za pár týdnů. ![]()
Ahojky,
manža plánuje, že do děcáku podél postýlky přidělá dřevěné obložení - palubky, rovnou to tu zeď i odizoluje a zateplí, což bude v našem baráčku v zimě potřeba ![]()
Ahojky
někde jsem čela že je dobrý korek.
Když jsem byla malá měla jsem kolem postele koberec
V Bydlení byl jednou kapsář z těch malých koberečků z IKEA.Dva sešila k sobě a ohnula a udělala kapsy.
ARIANO ten tvůj odkaz se mi celkem líbí.Našla jsem tam pár věci co mě zaujali.
Ahoj,
ja hlasuju taky pro kapsar!
Kuba ma velkou postel cca 2 mesice, kapsar ma ve tvaru vlaku usity doma (prekonala jsem se
); ma to ohromny uspech, dava si tam knizky a drobne hracky (auta apod.), ktere NUTNE potrebuje po probuzeni ![]()
Pokud nektera chcete, poslete maila nebo SZ s mail. adresou a ja vam poslu fotku i s rozmerama
Material me vysel na necelych 500,–.
Hezky vecer preje Eliska
My máme kolem postele proti skluzový podložky do koupelny. Vypadá to pěkně, dělají různý byrevný kombinace a je to fakt pěkný a měkký.
Joudo, díky za pochvalu. Doufám, že ti stránky budou k něčemu dobré. ![]()
Pipolio, no vidíš, ty podložky jsou taky dobrý. Pěkně to vypadá, je to měkký a barevně se to dá hezky sladit.
No jsem zvědavá jaký nápad ještě přibyde a už se těším až začnu budovat.
![]()
gandelion píše:
Ahoj,
ja hlasuju taky pro kapsar!
Kuba ma velkou postel cca 2 mesice, kapsar ma ve tvaru vlaku usity doma (prekonala jsem se); ma to ohromny uspech, dava si tam knizky a drobne hracky (auta apod.), ktere NUTNE potrebuje po probuzeni
Pokud nektera chcete, poslete maila nebo SZ s mail. adresou a ja vam poslu fotku i s rozmeramaMaterial me vysel na necelych 500,–.
Hezky vecer preje Eliska
Ahoj Eliško,
nechceš dát fotku toho kapsáře sem do diskuze? Určitě se rádi podívají i ostatní a já jsem strašlivě zvědavá ![]()
Pa Katka