Prsa po skončení kojení...:-(

135
9.6.06 10:08

Prsa po skončení kojení...:-(

Ahojky, mamky,¨
chci se jen zeptat na Vaši zkušenost s prsy po skončení kojení. Jsem z toho dost nešťastná, zatím pořád ještě kojím,ale už jen tak 2× za 24 hodin, a to jen trošku, malá už si jen trochu pocucá, ale moc toho teda nevypije, takže se mlíčka tvoří už jen minimum, ale pořád tam je. Nemůžu se na sebe ani podívat do zrcadla, vždycky jsem měla hezká pevná prsa a teď je to děs a hrůza - vytahané, trošku popraskané, na dotek jsou jako „těsto“… :( Vím, že se manželovi kdysi hodně líbily, takže teď se před ním radši nahatá moc neukazuju. :?
Pořád se uklidňuju tím, že až přestanu kojit úplně,mlíčko zmizí a nahradí ho tuková tkáň, že se prsa aspoň trochu zpevní, no ale nevím - jak jste na tom Vy, mamky, které už nekojíte…?
Díky a hezký den,
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
9.6.06 10:10

Nechci tě strašit, ale po skončení kojení to chce posilovat prsní svaly. Samy od sebe se nevzpamatujou. U mě to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27073
9.6.06 10:23

Přesně, jak píše Any. Posilovat prsní svaly. Ale holky upřímně, už to nikdy nebude to, co to bývalo :? Já se jen děsím toho, abych se vrátila k původní velikosti (i menší bych brala :oops:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
9.6.06 10:27

Ano Andys je to tak :-(. Mé zkušenosti s prsama po kojení. Vycucaný pytlíky! Z pěkných plných prsou, maličké, nepevné pytlíčky. Ale do tří let se mi to srovnalo :-). Je to útěcha, do tří let ? Myslím, že za tři roky to bylo úplně stejné jako před těhu. Postupně se to zlepšovalo.
Ted´ kojím po druhé. Tak jsem sama zvědavá jak to tentokrát po odstavení dopadne. Ovšem jsem si vědoma handicapu zemské přitažlivost :?
 Milu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
9.6.06 11:48

Andys, kojím stejně čadto jako ty, mám už MM minimum a už ted vidím tu paseku:( mě se prsa zmenšila tak o dvě čísla a jsou vycucané:( no narozdíl od tebe se před manžou nestydím, jemu to nevadí… ale to víš, že bych je ráda měla jako předtím, ale bez cvíča to asi nepůjde.
Víte co nechápu? Kubelková ted nafotila nový kalendář pro Stock, pořád ma,ou Natálku kojí a chce až do dvou let a prsa má pořád super. Říká, že díky kojení nemá ani s postavou nějak extra problémy se udržovat…to je nesparvedlivé, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.6.06 12:18

Ahoj, ta diskuse už tu jednou byla https://www.emimino.cz/modules.php?… ,
moc jsem se u ní tehdy bavila, ještě jsem totiž kojila a prsa vypadala vcelku slušně. No teď se už moc nebavím :( je dokojeno. Před těhotenstvím jsem měla prsa jedničky, během kojení pěkné čtyřky, dnes jsem zpět na své velikosti, nikoliv však na svém tvaru. Necvičím, jsem líná. Partner si nestěžuje, překvapivě neměl rád má prsa v době kojení. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.6.06 12:19

No Kristain, ty fotky Kubelkové jsem viděla a musím s bledou závistí :wink: napsat, že vypadá fakt super.No někdo to má asi daný. Ale k tématu.Já jsem po ročním kojení viděla na prsou taky dost velký rozdíl, zmenšily se mi, za což jsem ráda,ale taky nejsou tak pevná. Nijak mi to ani manžovi nevadí,takže se ani druhého kojení nebojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
9.6.06 12:22

NEEEEE, NESTRAAAASTEEEEEEE :((( NECHCI PYTLIKYYYYYY :)

NO ALE CO SE DA DELAT, MALOU KVULI TOMU PRECE NEODSTAVIM…

MARKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
9.6.06 12:26

Jestli se mi prsa zmenší, bude to SUPER! :lol: :lol: :lol: A stejně by se mi prověsily i věkem a váhou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.6.06 12:55

Ahojky, taky se přidávám k nešťastnicím…Po kojení se mi prsa zmenšila z vel. B na A. Tím jak jsou malá, tak ani nejsou visací, ale to je slabá útěcha. Manžovi to nevadí- aspoň to říká. Ale mně jo, a dost. Takže asi budu muset začít se cvičením :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.6.06 13:22

No, holky, pokud Kubelkova jeste koji, tak neni divu, ze to drzi pohromade…
Az odstavi a zmensi se ji zlaza, tak taky nebude vypadat jak v sestnacti, uvidite…
A co treba plastika? Pry to stoji sedesat tisic a vypada to fakt super…
Jenze kamoska, co do toho sla, nemohla mesic vstat z postele, pry jsou ty bolesti nepredstavitelne. Ale ted je moc spokojena.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
9.6.06 13:28

Holky já vám jen chci dodat odvahu - mně se prsa vrátila do původní velikosti i tvaru! Kojila jsem 9 měsíců, 6 měsíců plně. Spíš je mám ještě trochu víc roztáhlá do stran, takže jsou mi některé podprsenky malé na šířku prsu..

Jsem tomu moc ráda, prsa mám menší (75B), ale celkem pevná - i když teď trochu měkčí (jak říká manža - přesně do ruky ;-) )
Takže nebojte, ne každá z nás musí mít po kojení pytlíky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.6.06 13:41

Já jsem naše dvojčátka kojila do jejich 2.narozenin a prsa mám úplně stejná jako předtím. Možná o kousek větší, ale to spíš souvisí s tím, že jsem o trošku těžší než před těhotenstvím. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.6.06 17:40

Ježišííí Já taky nechci vycuclí pytlíky :roll: :roll: :roll:

Kojím necelé tři měsíce a už někdy vidím ten rozdíl mezi vypitým prsem a plným mlíčka ........no budu si dávat do prasátka na plastiku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.6.06 18:13

Je to tak, já po 2 kojeních :evil: žádný posilování moc nepomohlo, prostě už to není co bývalo, ani zdaleka. Pomalu se s tím smiřuju, ale hodně pomalu. Po třetím už si je budu do podprsenky rolovat :cry:
 Abaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect