Jaké podzimní boty pro prvňáka?

1615
1.9.21 11:18

Jaké podzimní boty pro prvňáka?

Ahoj, zajímalo by mne, jaké máte podzimní boty pro dívky co chodí už do školy? Jde mi o to, že potřebuji nějaké botky, které jsou na suchý zip (neumí ještě tkaničky), které ještě nejsou zateplené kožíškem, ale zároveň nejsou tenké jako tenisky. A nejlépe, aby to byla slušnější bota, která se hodí už do školy a né jen na hřiště. Nemusí být čiště holčičí, nějakej ten univerzál by taky šel :)
Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
1.9.21 11:21
@kruel píše:
Ahoj, zajímalo by mne, jaké máte podzimní boty pro dívky co chodí už do školy? Jde mi o to, že potřebuji nějaké botky, které jsou na suchý zip (neumí ještě tkaničky), které ještě nejsou zateplené kožíškem, ale zároveň nejsou tenké jako tenisky. A nejlépe, aby to byla slušnější bota, která se hodí už do školy a né jen na hřiště. Nemusí být čiště holčičí, nějakej ten univerzál by taky šel :)
Díky za tipy :kytka:

Většinou takové ty kožené celoročky, dřív vysoké, teď jen kotníčkové. Dělá třeba Protetica, Fare apod. Jsou super i na běhání, ale vypadají dobře a nepromoknou tak snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
1.9.21 11:23

Děti mají tyto. :-) https://www.bosonozka.cz/…w-tops-pink/ A k tomu teda ještě kotníčkové Keeny s membránou - na skauty, výlety a nebo když je fakt hnusně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.9.21 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.9.21 11:28
@modravlocka píše:
Děti mají tyto. :-) https://www.bosonozka.cz/…w-tops-pink/ A k tomu teda ještě kotníčkové Keeny s membránou - na skauty, výlety a nebo když je fakt hnusně.

Jo, ty jsou báječný, dítě mi v nich odlítalo jaro i podzim, jen teda veeelmi brzo ta světle růžová vypadala… velmi ošklivě, teď je raději vyhazuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.9.21 11:30

Jinak dost záleží na tvaru nohy, ale jinak se snažím, aby dítě mělo slušnější kotníčkové celokožené, membrána je výhodou, nikoliv nutností, pokud k tomu mám ještě něco záložního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.9.21 11:31

Adidas terrex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
1.9.21 11:32

Máme kožený dětský „kanady“ nevim jak se těm botam říká, tkaničky má zavázaný trvale a na boku je zip, to je do horšího počasí a teď má normálně tenisky z nepromokavýho materiálu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
1.9.21 11:34

@ugluk Jo, souhlas, ta barva během chvilky vybledla. Holt daň za eko nejedovatou barvu. Ale po natření sádlem zas vypadají celkem k světu, jen o pár odstínů světlejší. :-) Co mě hodně mile překvapilo, byla výdrž podrážky. Čekala jsem, že ji po sezóně někde odrbou, ojedou na klouzačce nebo koloběžce a ona je i po 2 sezónách netknutá. Jen ta barva, no. Ale přemýšlím, že si je koupím i sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.9.21 11:41

Bude střídat trackove keeny, platne kecky a k nim budu ještě dokupovat nějakou univerzálnější celoroční koženou botku.
Vzhledem k aktivitám se školní družinou musí mít prostě funkční outdoorovky, nic „jen tak na parádu“.
Klukovi jsem v první třídě kupovala polobotky z umělé kuze z CCC, ale nechtěl je pak moc nosit, na fotbal a na písek na zahradě prý blbě, raději chtěl ciste sportovní botu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
1.9.21 11:44
@modravlocka píše:

Dneska jsme nasi taky koupili Keeny s tou jejich membranou, sice to neni jeste skolak. Ale nechci aby mela vecne zmachany nohy, jako doted… boty jsme meli vzdy kvalitni, ale stejne se hned promachaly… (Fare, DPK, Ricosta…) Keeny mame vyzkousene i na sobe, proto jsme sli uz na jistotu i pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
1.9.21 11:49

@modravlocka ano, rok a půl velmi intenzivního nošení a podrážka v top stavu. To moje Merrelly kupovaný ve stejnej den ji maj dost prošoupanou (ale já vážím dvakrát tolik a chodím jak prase někdy). Ony se dělají i ve větších číslech? Loni mi tvrdili, že to pětatřicítkou končí, takže už jsme šli do jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
1.9.21 12:11

Holky díky za tipy. Je pravda že družina bude hodně venku, tak asi budu muset ustoupit „hezkým“ botkám a vzít spíše nějaké ty outdoorovky :think: popřípadě ty boty z Fare se mi celkem líbí. A kupujete přes internet, nebo kam chodíte do kamenné prodejny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.9.21 12:16

@kruel Já pouze osobní ozkoušení, děti mají široké nohy a vysoký nárt.
Přes net kupuju pouze to, co už mám vyzkoušené, když vím, že chci jen o číslo vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.9.21 12:26
@Svistice píše:
@kruel Já pouze osobní ozkoušení, děti mají široké nohy a vysoký nárt.
Přes net kupuju pouze to, co už mám vyzkoušené, když vím, že chci jen o číslo vetsi.

Můžu se zeptat, nedáš mi tip na nějakou značku? Třeba si rozšířím obzory, někdy už fakt nevím…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková