Pepco boty

5
26.8.21 12:58

pepco boty

Dobrý den. Doma jsme včera řešili přezůvky do školy. Dcera jde do 7 třídy, a včera si dovezla z Pepca černé tenisky za 180Kč. Řekla že nechce klasické pantofle a že chce spíše tenisky. Klidně ať tenisky má, ona v tom bude chodit, já ne. Ale nepřijde mi že jsou úplně kvalitní. Je dobré aby ve škole byla v teniskách z Pepca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
26.8.21 13:00

No ve škole není vůbec vhodné být v teniskach, natož takovych, chce to otevřenou obuv, aby noha větrala, jinak se připrav na různá plísňová onemocnění a podobné lahůdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
26.8.21 13:07

@Kriss Tina heled zas kdo je vic nachylnejsi na zimu tak je lepsi uzavrena obuv aby byla noha v teple. Pokud jsou tenisky prodysni tak je to pak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
26.8.21 13:14

Řešila bych, aby jí v tom netlačily nohy, nedělaly se puchýře a jinak se noha nedeformovala. Co se týče kvality, tak ve škole stejně 90 % času prosedí nebo max. prostojí s kámoškama na chodbě, takže nějaký došlapy a pod. bych moc neřešila.
A pokud se jí v tom bude noha potit a plísnit, tak si to pak bude sama dvakrát denně mazat (a řekla bych jí, že s teniskama má útrum, protože zdravá kůže je důležitější než paráda).
Já sem v práci taky v botech nebo bosky (kancl), nohy se mi nepotí, na plísně netrpím. Třeba to bude mít taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
26.8.21 13:23

@domi35

z Pepína určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
26.8.21 13:32

Vzhledem k tomu, ze skolni obuv je obuv, ve kterem dite travi vetsinu sveho casu a je to jeho nejpouzivanejsi, bych urcite nevolila obuv z Pepka a ani tenisky od jinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
26.8.21 13:32

No kvalita,… na sezení ve škole je to asi jedno, maximálně se ji za chvíli rozpadnou a budete muset kupovat nový, ale jinak nic horšího se asi stát nemůže a za 180Kč to nebude taková tragedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
26.8.21 13:51

Nevím, jak tolerantní je škola, ale za mých školních let by tenisky mimo tělocvik neprošly. A to ani na střední, natož na základce. Ale jestli je mít může, tak při nějakém sezení a přecházení po chodbě jí boty z Pepca snad nic neudělají. Ony moc dlouho v pěkném stavu nevydrží. Zas lepší blbé tenisky, než kdyby trvala na nějakých šteklích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
26.8.21 13:53

@Kriss Tina my mame primo v papírech Uzavřena obuv dala jsem loni dceři pantofle učitelka je vratila s tim, že musí mit uzavřenou a plnou patu. Je na 1.stupni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
26.8.21 13:59

Ja bych ji to nechala, kdyz si to do esla. V podstate o nic nejde. Jako suprova kvalita to nebude, ortopedicky asi taky nic moc. Ale nejspis se to za chvili rozpadne :lol: a dvera beztak vetsinu casu ve skole sedi. Takhke bude mit aspon pocit, ze ma i nejakou tu rozhodovaci svobodu. Nechala bych to byt…7.trida je uz takovy citluvy vek, nevyvolavala bych konflikt v podstate zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
26.8.21 14:05
@kalie píše:
Ja bych ji to nechala, kdyz si to do esla. V podstate o nic nejde. Jako suprova kvalita to nebude, ortopedicky asi taky nic moc. Ale nejspis se to za chvili rozpadne :lol: a dvera beztak vetsinu casu ve skole sedi. Takhke bude mit aspon pocit, ze ma i nejakou tu rozhodovaci svobodu. Nechala bych to byt…7.trida je uz takovy citluvy vek, nevyvolavala bych konflikt v podstate zbytecne.

a kdoví jak dlouho ve škole budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
26.8.21 14:07

@domi35 Když to chce ať to má… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
26.8.21 14:14

Jestli vydrží tolik, co balerinky z Pepca, co jsme kdysi pořídili my, tak tě nějaké ničení nohou nemusí děsit - do týdne se rozpadnou a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
26.8.21 14:18

Jinak myslím, že tyhle placatý tenisky jsou uvnitř všechny na stejný brdo, tudíž pro nohu asi stejně blbý všechny, rozdíl jen v ceně a snad ty dražší teda víc vydžej (možná). Takže já bych ji nechala - jak píšou ostatní, stejně v nich většinu času prosedí nebo jen přejde po chodbě, to snad tolik škody nenadělá. Budou časem i horší věci (třeba ty štekle, pokud chceme zůstat u bot).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
26.8.21 14:23
@domi35 píše:
Dobrý den. Doma jsme včera řešili přezůvky do školy. Dcera jde do 7 třídy, a včera si dovezla z Pepca černé tenisky za 180Kč. Řekla že nechce klasické pantofle a že chce spíše tenisky. Klidně ať tenisky má, ona v tom bude chodit, já ne. Ale nepřijde mi že jsou úplně kvalitní. Je dobré aby ve škole byla v teniskách z Pepca?

Ahoj,

pracuji ve škole a hlavní je, aby nebyla černá podrážka - nicméně už ani na to se mimo tělocvičnu moc nehraje. Každopádně nožky zapařené mít může, ale máme ve škole druhostupnáky, kteří mají tenisky. Nicméně asi bych v Pepcu uplně boty nekupovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková