Dětská obuv pro roční dítě ŠIROKÁ NOHA

479
28.8.21 10:14

Dětská obuv pro roční dítě ŠIROKÁ NOHA

Zdravím maminky. Prosím o radu, které značky bot kupujete dětem, které mají ŠIROKOU Nohu? Co Protetika, Jonap, Fare, Primigi, Richter…? První botičky máme Rak. Teď budeme kupovat cca za 14 dní nějaké na podzim, zimu a ráda bych si přečetla zkušenosti s botickami pro širokou nohu. Moc děkuji za tipy a přeji fajn den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
28.8.21 10:17

No, je to celkem problém, ten výběr je v tomhle bohužel minimální..
My chodíme do jedné kamenné prodejny, která se specializuje jen na děti, a zatímco dcera si s úzkou nohou může vybírat z desítek bot, pro ročního syna hledáme, vše široké zkoušíme a jsme rádi, když aspoň něco sedí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.21 10:17

Jonap je dobrý. Má i měkčí podešev. Doporučuju nákup v kamenném obchodě, kde se specializují na dětské boty. Poradí ti. Pak už budeš lépe sama vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.21 10:20

A pak mě napadá Santé z Proseče. Mají i na děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.8.21 10:21
@Russet píše:
Jonap je dobrý. Má i měkčí podešev. Doporučuju nákup v kamenném obchodě, kde se specializují na dětské boty. Poradí ti. Pak už budeš lépe sama vybírat.

Jojo, ty první botičky jsme taky šli vybírat do kamenné prodejny… Jen jsem si říkala, když děti ty boty mají dva měsíce a bota je v super stavu, tak proč takovou nekoupit i z druhé ruky, ono dávat co dva měsíce 1300 Kč za boty je mazec, tak kdyby byla možnost koupit nějakou v bezva stavu, abych věděla, které značky jsou i pro širokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
28.8.21 10:31

Fare Bare, Beda, Protetika

Změřit dítku nohu (délku, šířku) a koukni, které by seděly.

Návod například tady:
https://www.barefoot-botky.cz/…zmerit-nohu/

• Citovat
  • Upravit
Janli
28.8.21 10:58

Koukni na stránky littleshoes.cz, tam najdeš spostu bot na široký nohy, mají to tam skvěle popsaný a ochotně poradí.

• Citovat
  • Upravit
300
28.8.21 11:00

Občas sedí i D.D.step. Jonapy mi přijdou vždycky nejvíc vodrbany. S Fare jsem spokojena. Beda kupuji hlavně backory do školky, malej už ani jiný nechce. Jsou to pohodlný botky. Santé jsou taky super, navíc ortopedicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.8.21 11:07

Dcera hodne sirokou a nejlip sedi dd step, nebo jsme meli i froddo, lepsi pro me je kipovat v kamene prodejne, ale ted na jare jsem zmerila nohu a koipili pres net podle rozmeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
28.8.21 11:10

Sante jsme meli a fyzio, ani v obchode je nedoporucuji, ne ty prvni boticky, jsou hrozne tvrde..vubec se to neda srovnat s fare, dd step a dal…je to hrozny rozdil, ja bych je uz znovu nekoupila ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
28.8.21 11:22

Primigi jsou úzké.
Za mě Fare, Jonap, DD Step, Protetika, Santé, Befado, Frodo.
Ale je to model od modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.21 11:24
@Melodie91 píše:
Sante jsme meli a fyzio, ani v obchode je nedoporucuji, ne ty prvni boticky, jsou hrozne tvrde..vubec se to neda srovnat s fare, dd step a dal…je to hrozny rozdil, ja bych je uz znovu nekoupila ted

Ty, co jsme měli, tvrdé rozhodně nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.8.21 11:26
@September88 píše:
Jojo, ty první botičky jsme taky šli vybírat do kamenné prodejny… Jen jsem si říkala, když děti ty boty mají dva měsíce a bota je v super stavu, tak proč takovou nekoupit i z druhé ruky, ono dávat co dva měsíce 1300 Kč za boty je mazec, tak kdyby byla možnost koupit nějakou v bezva stavu, abych věděla, které značky jsou i pro širokou.

Boty jsou mazec, ale mám jen jedno dítě, takže se to dá. Recyklovala bych leda gumáky nebo opravdu skoro nenošené boty. Spíš koupím po někom oblečení, ale boty má vždy nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
28.8.21 11:41

Ahoj, dětem vyhovuje značka Pegres, je na širokou nohu i vysoký nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8733
28.8.21 11:48

Záleží, jak moc širokou nohu má. My mame doma extra ploutve, katastrofa. Nejlíp vychazi jonap. Beda super šířka, ale nejsou na úzký kotník. Fare i protetiky úzké. Občas lze na něco narazit v globusu. A jen se těším, až všichni dorostou do anatomic, ty miluju. Levné, široké a ne úplně bare. Pak taky je super kacper, ale opět jen pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková