Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaké používáte plenky látkové nebo papírové
malá anketka díky
Prosím každého, kdo si tohle prohlédne aby alespoň Hlasoval.
Když tam Své plenky nenajdete nebo budete psát jiné tak prosím pak napište jaké všechny se tam nevešly ![]()
děkuji
![]()
Malino,chybí ti tam BABYLOVE z DM drogerie,ty používám já ![]()
Abaja
Ahoj, já jsem i hlasovala
.
Nedají se někde ty Babylove sehnat ještě jinde? My tady DM drogerii nemáme a celkem si to holky chválí. Já jsem zastánce Huggies super flex. Teď mi ujela ruka, protože jsem to nevychytala s plínkama a koupila jsem Pampersky. Hrůůůza. Nám teda nevyhovujou. Malej byl už několikrát pročůranej, tak netrpělivě čekám na nějakou Huggies akci.
i510
Ahoj, mne tam chybi moznost hlasovat pro vice druhu, pouzivam klasicke bavlnene, popolini a na cesty moltexky, jak mam tedy hlasovat?
Hana
Ahojky,
taky kombinuji 2-3 značky
Ale hlasovala jsem pro ty, které používáme nejvíc ![]()
Peťula + Pavlík 9měs
My jsme ted místo Pampers začali používat CIEN (prodávají je v Lidlu) a jsou s Pampers srovnatelné co se kvality, ale i ceny týče ![]()
I510,bohužel nedají se sehnat jinde,je to DM výrobek,tak bohužel ![]()
Abaja
Stejně jako Titnka - hlasovala jsem pro Pampers, ale začla jsem používat i CIEN z Lidlu
Pa, Ha
Používáme kombinovaně s látkovými donedávna jsem používala Huggies a ted z Mimibazaru Šup šup plus a Huggiesky už nechci vidět.Superflex jsou super až na tu cenu,ale ty SoftandDry hrůza a děs používám z MMB i na noc a pohodíčka a ještě ušetříme.
Titinko, CIENky nejsou srovnatelné s Pampers, ale jsou lepší. Mají navíc tu gumičku na zádíčkách. S Pamperskama se nám stávalo, že uteklo čůrání až pod paže. S plenkama z Lidlu se to už nestává. Huggies super flex se mi taky líbí, ale bohužel jsem z malého města, tak se tolikrát nenatrefím na jejich koupi v akci. Takže já hlasuju taky pro Cien.
Věra
Ahoj, připojuji se k Pra:,–(ku
není možnost hlasovat pro více variant, hlasovala jsem pro Bambino mio, protože používám převážně jejich kalhotky i občas plinky, ale víc plinek mám klasických čtvercovek, občas použivji i Popoliny, na cesty zatím jednorázovky Huggies, až dojdou, tak Moltexky.
Ahoj,
jen jsem chtěla říct, že ty cienky z Lidlu se dají koupit v malém balení a tak stojí 14ks 54 korun = 3,9/ks a to teda není strovnatelný ani s Pamperskama va akci (teda aspoň v naší velikostní kategorii)
Věrka
Já používám Pampers,ale poslední dobou jsou lepší Huggies super flex,nebo Babylove,mají super lepítka,který jsou pružný,takže tu mou kroutící se žížalu v pohodě zabalím.Naprosto katastrofický jsou plínky Háppy,tlustý,neforemný a lepítka blbě drží,běs ![]()
Ahoj,
tak já mám přiškrcenej rozpočet, takže Helen Harper- červený.
Hana
Ahojky,
jak tady psaly holky Pampers jsme používali do 10 M , pak naprosto nevyhovující. Tedka převážně Baby love , jsou super a srovnatelné jsou Happy,které střídáme. My tedka hlavně řešíme velikost , protože jsme už na vel. 5 a Happy se zdají být asi největší a jsou spolehlivé a cenově vpohodě.
A.