Jaké používáte plenky č.3?

2663
17.2.14 12:00

Jaké používáte plenky č.3?

Ahoj, ráda bych se inspirovala - jaké používáte plenky č.3 pro miminka? jaké se Vám osvědčily?

1čky a 2jky jsme používala Pampers Premium Care, ale samozřejmě jsou hodně drahé a chci ušetřit, aniž bych miminku uškodila. Zkusili jsme Huggies, ale ty nám protékají (jakékoliv číslo), modré Pampers active Baby jsou taky docela drahé, Albertí „šmoulí“ plenky nejsou špatné, ale za ty peníze bych asi čekala víc muziky…NO a toujours s Lidlu a DM Babylove letěly hned do koše, to jsou hodně špatné plenky…

zkrátka hledám plenky, kde bude poměr cena a kvalita vyrovnaný ;)

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2144
17.2.14 12:03

Magics jsou na den moc dobrý a jsou i levný :palec: A jsou dokonce tenčí, než Pampers Premium Care :) Ale zase toho tolik nepojmou, takže na spaní dávám Pampersky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35759
17.2.14 12:03

Ja mela z Lidlu, jako dokonale nejsou, ale na den na stridacku staci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.2.14 12:07

Z Kauflandu, K-Clasic nebo jak se to píše, teď jsou zrovna myslím v akci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.2.14 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.2.14 12:10
@aleba píše:
Z Kauflandu, K-Clasic nebo jak se to píše, teď jsou zrovna myslím v akci :palec:

jj K-Clasic a jmenují se Nappies…Koupila jsem je tento týden na zkoušku a jsem velice mile překvapená :-) za mě jsou skoro srovnatelné s Pampers AB..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102

No, nechci být zlá, ale tuším, že většina mamin tady by ti doporučila něco z toho, co už jsi předem zavrhla, takže zase tolik možností nezbývá. :think: I když…velké možnosti se nabízejí ve výběru látkovek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@stephora já si zvykla na bílý pampers a zůstaly jsme u nich do teď (16 měsíců), zkoušela jsem i jiné, ale i kluk si na ně zvykl tak je v jiných hned osypaný :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.14 12:12

A co ty oranzove pampers? Ja teda nevim, ale byla jsem spokojena jak s plenkama z dm, tak i se smoulima a z huggies uplne nejvic.Nebo ty happy bella nebo tak nejak ty zas chvalila segra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.2.14 12:14
@alexxa píše:
A co ty oranzove pampers? Ja teda nevim, ale byla jsem spokojena jak s plenkama z dm, tak i se smoulima a z huggies uplne nejvic.Nebo ty happy bella nebo tak nejak ty zas chvalila segra.

Ty jsou myslím s heřmánkem navoňané a malý se mi po první plíně hrozně osypal, takže za mě určitě nee..myslím, že málokterému mimču sednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
17.2.14 12:21
@alexxa píše:
A co ty oranzove pampers? Ja teda nevim, ale byla jsem spokojena jak s plenkama z dm, tak i se smoulima a z huggies uplne nejvic.Nebo ty happy bella nebo tak nejak ty zas chvalila segra.

Ty jsou podle mě hrozný, tím jak nemají pružný pásky, tak vůbec nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.14 12:23

@Bobby mas pravdu jsou hermankove, nam vyhovovali, ale pak jsem si oblibily ty huggies. Ale ktere bych fakt nedoporucovala jsou Hellen Harper. Nevim, jestli se jeste delaji takovy svetli obal myslim s fialovym napisem.Ty byli desny. Jednou jsme dostali tesco plenky a ty byly taky dobre.

Příspěvek upraven 17.02.14 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
17.2.14 12:24

@stephora Mimochodem, je tu sekce „recenze“, tak bych se zkusila podívat tam, je tam i „statistika“ oblíbenosti, tak to už nějakou vypovídací hodnotu třeba má. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
17.2.14 12:25

Na noc dávám Bela Happy a přes den zelené Tesco Esentials, mám koupené do zásoby, ale slyšela jsem, že je snad přestali vyrábět. :nevim: Nevíte co je místo nic a jaká je kvalita a cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
17.2.14 12:26

@alexxa jojo Tesco plenky byly taky super dokud je nepřejmenovali a nezačali vyrábět jidne-hrozně smrdí plastem nemůžu si pomoct :-(
Já dávám přes den ty Nappies a střídám s látkovkama..na noc dávám zatím Pampers AB…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí