Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminy, včera manžel koupil plenky Bella Happy (moje nejoblíbenější na noc, protože nemají chemický zápach) v Globusu na Zličíně. Plenky byly nepoužitelné, protože byly cítit restaurací v supermarketu - přepáleným tukem, smaženým, prostě smrděly. Myslím, že takto budou cítit i Pampersky i další dětské zboží, pronikne i igelitový obal. Manžel je jel reklamovat a koupil je v TESCU, kde krásně voní (tzn. jsou bez zápachu, voní čistotou). Z Globusu už žádné plenky nechci.
Hm, tak je měl je vrátit, když to bylo tak intenzivní, určitě by byli ochotní. Nakupuju tam taky, vždy bez problémů.
@ivulk píše:
Já mám s Globusem jen špatné zkušenosti..
S plenkami nebo obecne? JA si nemuzu stezovat, maso, pecivo, radost nakupovat. A od zakladatelky s jedinym prispevkem mne to prijde jako reklama na tesco s cilem pospinit globus.
@Cuddy
S Globusem jsme jinak spokojeni - maso, zelenina, pečivo.
Upozorňuji pouze na pleny, není to reklama na TESCO. Bella Happy totiž skoro nikde nemají, proto TESCO zmiňuji.
Pleny nám vzali zpět vrátili nám peníze.
@Cuddy píše:
S plenkami nebo obecne? JA si nemuzu stezovat, maso, pecivo, radost nakupovat. A od zakladatelky s jedinym prispevkem mne to prijde jako reklama na tesco s cilem pospinit globus.
Omlouvam se, ale to me rozesmalo…ze by tady nějaká osoba v diskusi propagovala Tesco…