Zápach plen z Globusu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
16.2.14 14:55

Zápach plen z Globusu

Ahoj maminy, včera manžel koupil plenky Bella Happy (moje nejoblíbenější na noc, protože nemají chemický zápach) v Globusu na Zličíně. Plenky byly nepoužitelné, protože byly cítit restaurací v supermarketu - přepáleným tukem, smaženým, prostě smrděly. Myslím, že takto budou cítit i Pampersky i další dětské zboží, pronikne i igelitový obal. Manžel je jel reklamovat a koupil je v TESCU, kde krásně voní (tzn. jsou bez zápachu, voní čistotou). Z Globusu už žádné plenky nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.2.14 15:13

Hm, tak je měl je vrátit, když to bylo tak intenzivní, určitě by byli ochotní. Nakupuju tam taky, vždy bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.2.14 15:18

Já mám s Globusem jen špatné zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
16.2.14 15:26
@ivulk píše:
Já mám s Globusem jen špatné zkušenosti..

S plenkami nebo obecne? JA si nemuzu stezovat, maso, pecivo, radost nakupovat. A od zakladatelky s jedinym prispevkem mne to prijde jako reklama na tesco s cilem pospinit globus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.2.14 15:29

@Cuddy
S Globusem jsme jinak spokojeni - maso, zelenina, pečivo.
Upozorňuji pouze na pleny, není to reklama na TESCO. Bella Happy totiž skoro nikde nemají, proto TESCO zmiňuji.
Pleny nám vzali zpět vrátili nám peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
16.2.14 16:11
@Cuddy píše:
S plenkami nebo obecne? JA si nemuzu stezovat, maso, pecivo, radost nakupovat. A od zakladatelky s jedinym prispevkem mne to prijde jako reklama na tesco s cilem pospinit globus.

Omlouvam se, ale to me rozesmalo…ze by tady nějaká osoba v diskusi propagovala Tesco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí