Jaké příjmení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
6.1.14 17:16

@koprovka89 Nj, tak to jsou třeba ty, co jsou vdaný

Příspěvek upraven 04.02.14 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
6.1.14 17:16

@koprovka89 Ty ženské, co by byly schopné dát příjmení po sobě, jsou totiž schopné i dohnat chlapa k svatbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
6.1.14 17:17
@Knihomyš píše:
@koprovka89 Ty ženské, co by byly schopné dát příjmení po sobě, jsou totiž schopné i dohnat chlapa k svatbě :mrgreen:

a to je teprv neco :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.1.14 17:17

A co s tou matrikou?…když bude příjmení po mě tak i tak se musí jít s přítelem nebo nemusí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.1.14 17:18

@Knihomyš já jsem paní říkala, že chci příjmení po dceři, vím, že po chlapovi by to nešlo :kytka: Ale kdyby to nešlo, udělám to jak píšeš, holt je to jeho problém, já už to neřeším…ale znám asi 3 holky, které si příjmení po dítěti změnit nechaly a nebyl problém, tak to určitě půjde, i kdyby na jiné matrice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.1.14 17:19
@Verdys píše:
A co s tou matrikou?…když bude příjmení po mě tak i tak se musí jít s přítelem nebo nemusí.. :nevim:

ano, tam se jde především kvůli uznání otcovství, aby byl přítel v rodném listě, příjmení je věc druhá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
6.1.14 17:20

Verdys - Musíš jít na matriku, kvůli uznání otcovství, jinak ti otce nezapíšou do rodného listu. Příjmení, na kterém jste se domluvili tam musíte nahlásit.

• Citovat
  • Upravit
90
6.1.14 17:21

Ok super díky moc… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.1.14 17:22

@Terina89 : ja ti poradim jak na to ale na tady stou svatbou :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
6.1.14 17:23

Jinak dala jsem prijmeni po pritelovi. Prislo mi to automaticky. A nemela jsem stim problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.1.14 17:28

:lol: holky vy ale řešíte blbiny…A co když se matka rozejde, vdá a dítě bude mít stále původní příjmení a ty další zase příjmení po dalším otci?
Mám děti každé s jiným příjmením, jim to problém nedělá, mě taky ne. Už jsem si zvykla, že ve školce jsem paní X a ve škole paní Y.
Zakladatelko- dej, jaké uznáš sama v sobě za vhodné. Do budoucna je to stejně jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
6.1.14 17:29

My nejsme jeste manzele, mame spolu tri deti a deti maji prijmeni po me :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
6.1.14 17:34

Berry4 - To bych tedy nechtěla, aby každé moje dítě mělo jiné příjmení :think: Moje děti mají každý jiného otce a příjmení mají moje. Já si také nechala své příjmení i po svatbě, takže žádný problém v eventuálních rozchodech, rozvodech nebo svatbách nevidím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10905
6.1.14 17:35

@Verca1989 ona je jedna věc, co ti paní matrikářka řekne, aby tě třeba odradila (ty nedáš žádost - ona s tím nemá práci) nebo dohnala k svatbě (pokud je zastánkyně svateb) a druhá, co napíše do rozhodnutí, které musí případně obhájit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.1.14 17:36

@kattkka povídej :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie