Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dominika je strašně jméno, evokuje mi ženu s bičíkem, prostě dominu.
Kdesi jsem četla, že jméno Dominika má velkou karmickou zátěž. Ale nevím, co to je a jestli je to pro vás podstatné.
Ahoj, taky mi přijde, že je Natálek hodně
Takže za mě Dominika ![]()
No to je nevýhoda když chcete nějaké jméno a kvuli tomu že už je třeba v rodině tak to nejde
my to tak měli u prvního syna a u druhého jsme to udělali tak že jsme měli vybrané 3jména napsali jsme je na papírky a náhodně jsme jeden vybrali a to Honzíčka
Bohužel, ani jedno. Ale je to vaše dítě a jména nejsou žádný úlet. Já bych se klidně rozhodla, až vyleze ven. Co se k ní bude víc hodit.
Nelíbí se mi ani jedno, když už bych si musela vybrat, tak Dominika, protože Natálií jsou mraky…
Dominiku bych nedala, i kdyz se mi libi. Je to smolne jmeno s karmickym zatizenim. Natalie je o moc lepsi.
a nechci prosim nikomu vysvetlovat, jak jsem na to prisla a proc tomu verim, nezlobte se. Je to muj nazor a rozhodnete se jak chcete ![]()
@Adrina1 píše:
Dominiku bych nedala, i kdyz se mi libi. Je to smolne jmeno s karmickym zatizenim. Natalie je o moc lepsi.a nechci prosim nikomu vysvetlovat, jak jsem na to prisla a proc tomu verim, nezlobte se. Je to muj nazor a rozhodnete se jak chcete
Souhlasím s Tebou a radši jsem to tady ani nepsala, protože se mi nechce diskutovat o tom, jak jsem k tomu přišla.
@Adrina1 tak já bych se o tom ale naopak dozvěděla víc, nechceš se víc rozepsat? Zajímat mě to…jak moc je to důležité atd. Popřípadě nějaký zdroj, jestli mas, budu ráda 😊
@Kopretina91 Dominika, hodí se to k Šimonovi víc, navíc Natálek je teď šílená hromada ![]()
Natalie kam se podíváš… A nelíbí se mi k dospělým ženám 🤷♀️ Dominika nevim, znam jednu z dětství, vic jich neznam, tak se mi hned vybavi, milá holka ![]()