Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, jelikož pořád nejsem schopná vybrat jméno, jdu se ještě zeptat Vás, které se Vám líbí z těchto jmen více? Doma máme Šimona a teď řeším, jestli Natálie nebo Dominika…nějak se nemůžu rozhodnout
. Chlapovi to je tak nějak jedno. Ten měl jiné návrhy, co se mi ale nelíbí.
Dominika byla moje favoritka
bohužel neprošla přes chlapa
Natálek je moc a “vadí” mi, že nemá moc možných variant…max. Naty a to se mi nelibi
. Takže já bych měla jasno ![]()
Pro zajímavost četnost obou jmen a to, kdy se dávala či dávají:
Natálie: https://www.kdejsme.cz/…lie/hustota/
Dominika: https://www.kdejsme.cz/…ika/hustota/
Dominik je tedy celkově o víc než polovinu méně, navíc Natálky jsou teď hodně dávané jméno.
Holky, přesně proto jsem přišla na Dominiku, ani nevím jak… Že jich není až tolik a znám tady v okolí jen asi dvě a ty jsou v mém věku, teď se to jméno moc nedává. Natálka se mi líbila vždy, ale je fakt, že mi přijde, že jich je moc
Mne se víc líbí Dominika. Na Natalie mám nějakou averzi, ani nevím proč. Ale v okolí mám jednu, které její máma slovenka říká Nali, Nalka.. A to se mi moc líbí. Jinak četnost bych neřešila, mám doma dvě děti s častými jmény a zatím to nikomu nikdy nevadilo. Já jsem jsem ve školce a pak na gymplu měla 3 jmenovkyne a krom trapných fyzikarovych keců s tím taky žádný problémy nebyly.
Tak těch jmen co se moc nedává je mraky… Já jsem třeba Monika a taky se moc nesetkávám s tímto jménem… Má známá má dceru Milku… To se mi třeba moc líbí.
Z těhlech dvou bych taky dala spíš Dominiku. Je to hezké jméno jak pro malou holčičku, tak pro dospělou ženskou (jmenuje se tak kolegyně v práci
)
Líbí se mi obě. Natálek je o hodně více než Dominik. Takže by to u mě vyhrála Dominika.
Taky Dominika ale jsou i hezčí jména mi se třeba hrozně líbí jméno Kristýnka
ovšem záleží na každém no z těch dvou teda tu Dominiku
Asi taky spíš ta Dominika, i když…Domča
to se mi moc nelíbí, člověk neví, jestli je to holka nebo kluk, v sousedství máme Natálka a děti jí říkaji Mentálka ![]()
@suchanci Nee, tu jsme měli taky na seznamu, ale je to chlapova ségra
, ale taky se mi moc líbí