Jaké si koupit kolo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26574
27.12.18 12:48
@Lama Lama píše:
trekové kolo jde pořídit řádově za 10-20 tis. Podle ěmě kromě rámu a přehazovačky na něm nejde moc zkazit ( hlídat hmotnost a osazení přehazovačkou). Na brzdy a odpružení nejsou u treku takové nároky.
Pokud se rozhodneš pro horské, tak tam už se to může šplhat do desítek tisíc, skoro mi přijde, že pod nějakých 25 tis. to nemá smysl ani řešit, protože pak už to není horské kolo, odpružení je tak levné, že v terénu nefunguje. No a pokud celoodpružené, tak to už je v řádu 40tis. +

Horské určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.12.18 12:50
@jannina1 píše:
Dobrych kol je hodne.Staci pocist na na netu,prihlasit se do ruznych diskuzi ohledne kol.Chci napsat,ze je dulezite,jak ti kolo sedne.My sli do levnejsiho kola,ale bylo v akci a spokojenost velka.Predem overena znacka.Rozhodne nekupuj supermarketovy..

Já vím, že je třeba bike forum, ale nemám odvahu se tam zeptat.
Kdysi jsem se ptala na specializovaném foru na auta na něco ohledně výběru a schytala jsem takový pojeb :roll: :roll: kam se hrabou drbny na emiminu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.18 12:52
@jenny.fields píše:
do obchodákového bych určitě nešla.
No to se taky bojím, že mi „vysvětlí“, že ten jejich výběr je správný. Těch značek je strašně moc.
To by byla dobrá cena, ale asi cokoliv do 20 tis.
pro dcery kolo půjdeme k Adamovi na Praze 6, tak se asi zeptám tam.

zkus kouknou na stránky Kola smíchov… je to strašně příjemná rodinná prodejna a servis. Kola mají většinou české authory. Jezdím tam každý rok na servis a v budoucnu si plánuju u nich koupit kolo.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.12.18 12:53
@jenny.fields píše:
Já vím, že je třeba bike forum, ale nemám odvahu se tam zeptat.
Kdysi jsem se ptala na specializovaném foru na auta na něco ohledně výběru a schytala jsem takový pojeb :roll: :roll: kam se hrabou drbny na emiminu :roll:

mám stejnou zkušenost, ale s diskuzním fórem „na kole“. Vznesla jsem jeden dotaz a na nic dalšího se tam už ptát nebudu :-) Ale tam bys možná nějaký rady najít mohla. To forum je dost rozsáhlý

• Citovat
  • Upravit
26574
27.12.18 12:57
@lucenka píše:
mám stejnou zkušenost, ale s diskuzním fórem „na kole“. Vznesla jsem jeden dotaz a na nic dalšího se tam už ptát nebudu :-) Ale tam bys možná nějaký rady najít mohla. To forum je dost rozsáhlý

No mne to teda překvapilo hodně, to jsem od chlapů nečekala. Jsou to hysterické drbny :mrgreen:
Díky na ten obchod mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
27.12.18 13:03

@jenny.fields Tak na to bude ideální trekové kolo. Jinak solidní kolo pro rekreační ježdění bude mezi 15-20 tisíci. Docela dobře funguje, že sobě dáte limit třeba těch 20 tisíc, v prodejně řekněte že máte limit kolem 15 tisíc a uvidíte že odejděte se super kolem za 18 a přilbou za 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.12.18 13:06
@Heivka píše:
@jenny.fields Tak na to bude ideální trekové kolo. Jinak solidní kolo pro rekreační ježdění bude mezi 15-20 tisíci. Docela dobře funguje, že sobě dáte limit třeba těch 20 tisíc, v prodejně řekněte že máte limit kolem 15 tisíc a uvidíte že odejděte se super kolem za 18 a přilbou za 2.

Dobrý tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
27.12.18 13:13

A pokud bys uz tusila co hledas, doporucuju https://www.cyklobazar.cz/
Daji se sehnat rok jety kola, nebo treba testovaci. Mam takhle silnicku z bikovyho obchodu, kterou tam meli na testovani pro zakazniky. Prakticky novy kolo o tretinu levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2007
27.12.18 13:22

Doporucuju elektrokolo! Od te doby jsem vasniva cyklistka a na kopci cekam ja na manzela, ne naopak :). Me obyc kolo za 15tis manzel prestavel na elektro (cca 10tis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.12.18 18:13
@jenny.fields píše:
@Russet kolik je treba pocitat penez? 10? 20? Tis.

Moje bylo za 15 t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
14.4.21 22:15

Já jsem třeba nikdy nebyla zastáncem elektrokol a ještě rok zpátky jsem si dělala srandu z těch co na něm jezdí, ale co jsem měla možnost na něm jet, tak jsem tomu přišla na chuť a už chápu proč si je tolik lidí kupuje. Hnedka mám z jízdy větší požitek, žádná stres, protože když kopec nevyšlápnu sama, tak mi pomůže kolo a fakt jsem ho v jistých směrech ocenila.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
26.4.21 22:08

@AnettkaMalus Jaký model máš a na kolik tě vyšlo?

• Citovat
  • Upravit
11
27.5.24 05:12

Někdo zkušenost? https://els-moto.cz/…els-moto-l26 Mám v plánu jít vyzkoušet, jsem začátečník, tak uvítám rady. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí