Jaké sny máte do budoucna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122228
16.8.19 17:06

Rad bych si časem vzal svou přítelkyní a zase abychom byli úplná rodina. A samozřejmě chtěl bych i hodně cestovat. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
16.8.19 18:06

Chtěla bych jednou ohaře a s nim se toulat po místních polňačkách. Chtěla bych mít víc času pro sebe (teď máme dvě malé děti a částečně pracuji z domu, čas nemám vůbec) a kdybych měla ten čas, tak bych chtěla víc číst a víc sportovat a víc lenosit (třeba na houpací sítí na zahradě). A taky by semtam mohl vařit někdo jiný než já… Žádný velký sen nemám, jak tak koukám. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.8.19 18:43

Zhubnout 20kg, letět do Ameriky, naučit se francouzsky, podívat se do Paříže, letět balónem, protancovat noc až do rána, jít na koncert Scorpions a Iron Maiden ……. toho by bylo :mrgreen: Můj největší sen je vidět moje děti šťastné v jejich povolání a ve vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
16.8.19 19:33

@divine woman To jsou všechno snadno splnitelné sny. Možná až na ty kapely, Ironi snad už vůbec nefungují ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
17.8.19 08:19
@divine woman píše:
Zhubnout 20kg, letět do Ameriky, naučit se francouzsky, podívat se do Paříže, letět balónem, protancovat noc až do rána, jít na koncert Scorpions a Iron Maiden ……. toho by bylo :mrgreen: Můj největší sen je vidět moje děti šťastné v jejich povolání a ve vztahu.

mám uplně stejné sny jen bez té francoužštiny a balonu a u těch koncertů mám ještě AC/DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
17.8.19 09:01
@Zumpa píše:
@divine woman To jsou všechno snadno splnitelné sny. Možná až na ty kapely, Ironi snad už vůbec nefungují ….

Manzel rika, ze iron maiden jsou nesmrtelni. Ted pry maji turne.
Ja s nim byla na Sonate Arktice a na Magnum. Ty jsou moj srdcovka.

Jinak jsem tu psala v puvodni diskuzi.tak praci mam jinou, ale taky fajn, misto španělštiny se ucim rustinu. Ale porad se chci ke španělštině vratit.
Ponořit se vic do IT oboru me porad laka, ale zatim neni cas. A jeste bych se chtela zbavit nechute k rizeni (ridim, ale nerada).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
22.8.19 13:09

Mám spoustu snů, některé drobné a všední, některé větší, možná dokonce nesplnitelné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí