Jaké termoprádlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
21.10.15 07:44

Jaké termopradlo?

Ahoj potřebuji koupit pro děti nějaké termopradlo s jakou značkou mate zkušenosti uvazuju od Reima nebo Klimatex a další nevim :( diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
21.10.15 08:00
@luciifer píše:
Ahoj potřebuji koupit pro děti nějaké termopradlo s jakou značkou mate zkušenosti uvazuju od Reima nebo Klimatex a další nevim :( diky

sice remo veci od Reimi zatial nemame, ale mame bundy, kalhoty, zimne kombinezy-vesmes skoro vsetko obleceni a do termopradla od nich pojdeme taky..myslim, ze to maju dooost vymazlene..a tie barevne kombinacie su tiez pekna divocina..

edit:remo-termo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
21.10.15 08:56

Já mám vyzkoušeno Outlast, pohodlné (úzké u krku, přitom extrémně pružné, takže se i mému velkohlavému dítko dobře oblíká), příjemné, hřeje a nepotí se v něm.
Mají trika i „legíny“, výhodou je, že vypadají dobře i jako svrchní vrstva ;)
 http://www.littleangel.cz/…louhy-ru/707

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 09:54

Děkuju já mám reimu kombinézu a tak právě nevím jestli zkusit i to prádlo na ten outlast jsem slyšela také chválu děkuju budu ráda i za další tipy kdo má? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.10.15 13:01

@luciifer Máme O'style a Reimu, Reima je lepší, hezčí a dražsí, ale O'style taky jde. A pak nějaké starší merino z bazaru, to asi víc hřeje, hůř se suší a pere. Já bych brala, co seženu aktuálně někde ve výprodeji. I v Lidlu vypadalo termoprádlo dobře. Dospělé tam mám vyzkoušené a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 13:20

Jde mi pravé o to zda se vyplatí investovat do té reimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.10.15 13:29

@luciifer Hledej slevy, já teď koupila komplet za asi 520. 900 bych za to asi dávat nechtěla, ale moje dítě z toho za rok vyroste, u většího dejme tomu. Já sama lyžuju v prádlu z Lidlu a to mám doma i dražší, takže tak.
Reima má plochý švy, střih se mi líbil (není to příliš široké), je to na omak jemné, spíš tenčí a barvy se mi líbily.
Mám konkrétně toto, 110 http://www.heliasport.cz/…reima-cephes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
21.10.15 14:51

Ja jsem prave objednala komplet od CeLaVi. Vyslo to na 900, ale je to merino a vypada skvele. Co jsem objevila merino, tak uz jine termopradlo nenosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 15:48

Murra můžu poprosit odkaz to ani neznám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 15:51

Pipi děkuju za odkaz a mohu se zeptat ty velikosti u reima jsou spíše větší tam je nabízená velikost 100 to je na jaký věk nevíš a ty máš co za velikost to termoprádlo by mělo být na tělo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 15:55

Může se zeptat trochu odjinud jsem trochu :nevim: když chci odepsat určité osobě například murra tak jak to hodím aby u toho textu bylo její jméno jako napsala příspěvek pipi tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
21.10.15 15:58

@luciifer Ja jsem kupovala toto http://coolkid.cz/…y-modra.aspx a toto http://coolkid.cz/…-zelena.aspx Maji i jine barvy a vzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
21.10.15 17:16

@luciifer Tu Reimu jsem vzala 110 a dcera normálně nosí 104 (třeba H&M). Řekla bych, že to je fakt o velikost větší (t. j. 110), možná i kousek víc. Ale přesně to nevím, pač to bych musela mít dítě 110 :-).
Na tělo by to být mělo, když se extra potíš, jinak bych to tak nehrotila. Moje dítě nemá na tělo nic, je to kostlivec.
Merino třeba já nosím nerada, i když ho doma mám, protože když ho fakt spotím, tak nechce schnout, ale fakt, že děti se tak nespotí. A je to vlna, takže horší na údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
21.10.15 23:00

Díky za rady a tipy moje dítě je také kostlivec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
21.10.15 23:54
@luciifer píše:
Může se zeptat trochu odjinud jsem trochu :nevim: když chci odepsat určité osobě například murra tak jak to hodím aby u toho textu bylo její jméno jako napsala příspěvek pipi tak tak

Bud kliknes na zminit-to len oznacis cloceka alebo citovat a to sa Ti skopci cely prispevok(ako teraz mne)

Inak k tej Reime a velkostiam..nase dite ma 86 ale Reimu ma 74..
Boty ma 24 ale dnes sim mu kupila Reimi 23..
To termo som dnes kupila a myslim ze bude ok.
Ako tu niekto pisal Outlast z Little Angel, tak to sme mali na mimino a hruza..spotene, mokre dite..nikdy viac..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková