Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, zjistila jsem, že mi starší prcek vyrostl z pogumované bundy ve velikosti 122/128 z Lidlu, má šíleně krátký rukávy. Existuje výrobce, kterej dělá pogumovaný bundy i ve větších velikostech, nebo se s tímhle oblečením pro „školáky“ už prostě nepočítá?
![]()
@kate02 píše:
Ahoj, zjistila jsem, že mi starší prcek vyrostl z pogumované bundy ve velikosti 122/128 z Lidlu, má šíleně krátký rukávy. Existuje výrobce, kterej dělá pogumovaný bundy i ve větších velikostech, nebo se s tímhle oblečením pro „školáky“ už prostě nepočítá?![]()
ja mam kalhoty pro sebe - z mimibazaru
@kate02 Určitě existuje, měli jsme i jednu dospěláckou, ale značku si bohužel nepamatuju, byl to komplet i s kalhotami.
Já bych právě chtěla 134/140 pogumovanou, podšitou fleecem. Internet jsem prolezla a přijde mi, že to prostě nikdo nedělá…
Nebo použitý neprodává… ![]()
Ja jsem videla pogumovanou bundu v Tescu, jenze to bylo v akci a meli jen mensi velikosti, ale rekla bych ze to bylo jen probrane.
V hledani jsem rezignovala a koupila softshellku, funguje to jak proti vetru, tak proti desti, kupovala jsem u vietnamcu, vypada pomerne dost odolne.
Syn teda jeste tu pogum bundu z Lidlu ma taktak, ale konec se blizi, navic na ni uz ceka bracha, na jehoz bundu ceka dalsi bracha.
Tak jsem nad tim prestala badat.
@Bibi239 píše:
Ja jsem videla pogumovanou bundu v Tescu, jenze to bylo v akci a meli jen mensi velikosti, ale rekla bych ze to bylo jen probrane.
V hledani jsem rezignovala a koupila softshellku, funguje to jak proti vetru, tak proti desti, kupovala jsem u vietnamcu, vypada pomerne dost odolne.
Syn teda jeste tu pogum bundu z Lidlu ma taktak, ale konec se blizi, navic na ni uz ceka bracha, na jehoz bundu ceka dalsi bracha.Tak jsem nad tim prestala badat.
Softshellku má z Lidlu, ale pocitově tomu do většího deště moc prostě nevěřím… A nepřijde mi to tak teplý, jak ty pogumovaný bundy…
Ale to je možná předsudek… Jen nevím, jak by to zvládlo déšť, jako byl dneska u nás. Mně promoklo absolutně všechno, protože ze školky se starším chodíme relativně slušnej kousek cesty pěšky. Takže jsem byla za tu pogumovanou bundu u něj ráda. Ale už to prostě není ono, no…
![]()
Existuje Tchibo, ale zrovna má malý výběr (jen něco ve věcech co mají celoročně), měli je tuším před měsícem
Zkus mrknout na nepromokneme.cz. Cenove je to sice drazsi nez Lidl, ale kvalitativne tez, jsou o dost prodysnejsi nez lidlove.
Třeba značka Playshoes. Dneska jsem kupovala přes internet, byly tam i velikosti 134 a 140. Mají i kalhoty podšité fleecem.