Pogumované oblečení ve větších velikostech

26093
15.10.15 18:03

Pogumované oblečení ve větších velikostech

Ahoj, zjistila jsem, že mi starší prcek vyrostl z pogumované bundy ve velikosti 122/128 z Lidlu, má šíleně krátký rukávy. Existuje výrobce, kterej dělá pogumovaný bundy i ve větších velikostech, nebo se s tímhle oblečením pro „školáky“ už prostě nepočítá? :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
15.10.15 18:06
@kate02 píše:
Ahoj, zjistila jsem, že mi starší prcek vyrostl z pogumované bundy ve velikosti 122/128 z Lidlu, má šíleně krátký rukávy. Existuje výrobce, kterej dělá pogumovaný bundy i ve větších velikostech, nebo se s tímhle oblečením pro „školáky“ už prostě nepočítá? :roll: :,(

ja mam kalhoty pro sebe - z mimibazaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101766
15.10.15 18:07

@kate02 Určitě existuje, měli jsme i jednu dospěláckou, ale značku si bohužel nepamatuju, byl to komplet i s kalhotami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.10.15 18:24

Já bych právě chtěla 134/140 pogumovanou, podšitou fleecem. Internet jsem prolezla a přijde mi, že to prostě nikdo nedělá… :roll: Nebo použitý neprodává… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.10.15 18:31

Ja jsem videla pogumovanou bundu v Tescu, jenze to bylo v akci a meli jen mensi velikosti, ale rekla bych ze to bylo jen probrane.
V hledani jsem rezignovala a koupila softshellku, funguje to jak proti vetru, tak proti desti, kupovala jsem u vietnamcu, vypada pomerne dost odolne.
Syn teda jeste tu pogum bundu z Lidlu ma taktak, ale konec se blizi, navic na ni uz ceka bracha, na jehoz bundu ceka dalsi bracha. :lol: Tak jsem nad tim prestala badat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.10.15 18:36
@Bibi239 píše:
Ja jsem videla pogumovanou bundu v Tescu, jenze to bylo v akci a meli jen mensi velikosti, ale rekla bych ze to bylo jen probrane.
V hledani jsem rezignovala a koupila softshellku, funguje to jak proti vetru, tak proti desti, kupovala jsem u vietnamcu, vypada pomerne dost odolne.
Syn teda jeste tu pogum bundu z Lidlu ma taktak, ale konec se blizi, navic na ni uz ceka bracha, na jehoz bundu ceka dalsi bracha. :lol: Tak jsem nad tim prestala badat.

Softshellku má z Lidlu, ale pocitově tomu do většího deště moc prostě nevěřím… A nepřijde mi to tak teplý, jak ty pogumovaný bundy… :roll: :oops: Ale to je možná předsudek… Jen nevím, jak by to zvládlo déšť, jako byl dneska u nás. Mně promoklo absolutně všechno, protože ze školky se starším chodíme relativně slušnej kousek cesty pěšky. Takže jsem byla za tu pogumovanou bundu u něj ráda. Ale už to prostě není ono, no… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
15.10.15 18:48

Existuje Tchibo, ale zrovna má malý výběr (jen něco ve věcech co mají celoročně), měli je tuším před měsícem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
15.10.15 19:15

Mají je tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
15.10.15 19:27

Zkus mrknout na nepromokneme.cz. Cenove je to sice drazsi nez Lidl, ale kvalitativne tez, jsou o dost prodysnejsi nez lidlove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
15.10.15 19:31

Třeba značka Playshoes. Dneska jsem kupovala přes internet, byly tam i velikosti 134 a 140. Mají i kalhoty podšité fleecem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková