Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj mam 5tydenni miminko. trpi na koliku a zacpu, chtela jsem se zeptat Vas co mate stejne problemi jake vam sedlo mlicko, vimnze kazdemu miminku sedne nejake jine ale treba se tu sejde vic chvaly na konkretni znacku.
diky
Zkoušeli jsme jich hodně, ale u nás jedine Nutrilon omneo comics.
Kendamil, snad jedine UM bez tech sra.cek co detem delaji vetsinou boleni( rybi tuk, soja, odtucnene mleko…), a ze tohle vsechno je bohuzel i v tech radoby lepsich..jako Nutrilon, Beba, Hipp, Hami, Sunar atd… a to ze ty UM od rybiho tuku smrdi jak bolava hnata, a ani jsem nemela odvahu treba Hipp ochutnat nemluve.
Uplne nejlip detem sedne kozi UM, je lepe stravitelne, slozenim a chuti podobne metrskemu.
Kendamil je plnotucneho, lepe zasyti, voni jako cerstve mleko…a i ja ho ochutnala. Detem hodne smakuje. Kozi jsem mela jako zalohu kdyby Kendamil nesedl.
To by mě také zajímalo, máme Hipp comfort a nevidím v tom rozdíl oproti klasickému Hipp combiotik
žádné kapičky také napomáhají ![]()
@paní_nafrněná píše:
To by mě také zajímalo, máme Hipp comfort a nevidím v tom rozdíl oproti klasickému Hipp combiotikžádné kapičky také napomáhají
Protoze urcite i ten comfort obsahuje ten rybi tuk, soju a je z odtucneneho mleka jako ten combiotik.
Ja uz jsem ponaucena, nic s timhle slozenim bych vedome uz svymu diteti nedala.
Je smutny, ze vyrobci uz od mimin jsou schopny cpat uz i do UM sra.ky aby detem delali ze zaludku a strev mrzaky.. Ale to clovek jako treba ja s prvnim ditetem jen tak nevi, taky jsem chudaka trapila Hippem a pak i Hami…naz mi moje detska dr. rekla, ze je to urcite tim slozenim. Proto moje volba byla Kendamil, ten ma slozeni super. A kdyby tenkrat nevysel, zkusila bych to kozi.
@Konys díky, mrknu na to složení, kendamil se mi také zamlouvá, tak ho asi také zkusím, horší už to stejně být nemůže ![]()
@Konys No my jsme Kendamilem začínali a neseděl nám, naopak máme zatracovany Nutrilon
je to velmi individuální
My jsme na tom stejne, Kendamil nam nesedel, nakonec vse vyresil Nutrilon AR. Jak se pise vyse, každé miminko je individualni a co sedi jednomu, nemusi sedet jinemu.