Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobry vecer zeny, mam dotaz, jake umele mleko je podle Vas nejlepsi? U prvniho syna jsem se nerozkojila a byly jsme nejdrive na nautrilonu, pak na beba, ale uz je to 7 let zpet, tak jestli se neco nezmenilo, nebo nepribylo nejake nove
mam totiz strach ze u dcerky na tom budu stejne,
treba ne
vim ze to stejnak budu muset vyzkouset, ze se beztak napoprve netrefim ![]()
Nej bude asi to, co sedne dítěti. dcera po nutrilonu měla zácpu, Beba vyhovovala. Synovi nutrilon nevadil ani v porodnici, tak jsem u něj zůstala. akorát na doporučení doktorky kupuji novinku nutrilon profutura, že má víc vitamínů.
@Janny Jandofkaa Není nejlepší Um, všechna jsou dobrá. Otázkou je, které dítku sedne, toho bych se pak držela ![]()
U nás byly děti na Sunaru, Nutrilonu, poslední léta jsem moc spokojená s Hami ![]()
Příspěvek upraven 22.06.15 v 23:17
@Janny Jandofkaa ja projela celou silnou trojku /nutrilon, beba, hipp/ a nakonec jsem zacala dceri davat bebivitu a super, zadny zacpy, koliky atd. Take u dalsiho mimina pujdu rovnou do bebivity
Jednomu nevyhovoval Nutrilon a vyrostl na Sunaru, druhýmu bylo blbě po Sunaru a vyhovoval Nutrilon. Tak si vyber. ![]()
Nejlepší je takové, které sedne mimču a to je individuální. Všechna jsou kvalitní, velmi podobná, liší se jen minimálně a přidáním doplňkových složek (vláknina, mastné kyseliny… atd). Starší syn byl od narození na Sunaru complex a dobré. Sednul mu, měl ho až do konce, párkrát prostřídáno potom Babylove z DM. Mladší byl kojený, ale jezdila jsem od něj do školy a manžel doma musel krmit UM. Sunar Complex ani Nutrasense (dnešní Premium) mu nesedl, Nutrilon katastrofální… uspěli jsme s Hippem. Potom po roce jsem mu kupovala Bebivitu Junior.
Kupujeme nutrilon, ale obecne jsem spokojena s vyrobky Hipp.
Začínali jsme na Nutrilonu HA a v cca půl roce jsme přešli na Hip BIO Combiotic - to nám sedlo nejlépe.
U prvního Beba od porodnice a spokojenost, od 6m Babylove z DM a někdy Sunar. U druhého Hipp a dost katastrofa, zácpy, prdy, takže jsme přešli na obyčejný Babylove a spokojenost. Je to fakt individuální.
Je to individuální.. A je zbytečný se tím teď trápit. Pokud se nerozkojíš, mimčo dostane UM už v porodnici, pokud mu bude vyhovovat/nebude mu nic dělat, pokračovala bych automaticky v tom. Jinak budete muset zkoušet:) řekla bych, že u žádného UM už dnes nijak neprohloupíte.
Nutrilon pro kojence, batole pije sunar. Jinak příbuzná dávala malý Bebu. Fakt záleží, co malé sedne, ale hlavně bych se nestresovala teď, koupila pro jistotu jednu malou krabičku a lahvičku pro případ nouze a soustředila se na to kojení.
Jinak OT, @fragola desáté, jo
? Já jen smekám
.
První dvě děti měly Nutrilon, po roce věku střídáno se Sunarem Complex. Třetí začal taky na Nutrilonu, ale měl po něm bolení, kroutil se jak had a řval, tak jsem zkusila Hipp Bio Combiotic a s tím je to bez problémů. Jde o to, co sedne dítěti.