Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych se zeptala jaké vitamíny dáváte detem teď na podzim, aby nebyli nemocné? Mam dite ve školce a ve škole 2 třída, tak už mám strach zase z nemocí, co se komu osvědčilo? Dekuji
Od LR dávám dětem Colostrum loni jsem zkoušela poprvé a celou zimu nemarodily tak letos dávám zas ![]()
My jsme loni jeli na Preventalu Junior (8 a4let)a nemarodily ani jednou.Ted užíváme zas. ![]()
U nás mladší rakytník s betaglukany a starší echinaceu, protože na rakytník má alergii.
My jsme střídali různé vitamínové preparáty a holky nebyly nemocné, školková a 2 třída
Ahoj! Já dávám už měsíc sirup Imunoglukan. Dávám ho dětem vždy od září do března/dubna a mám pocit, že docela funguje. Jako občas rýmu mají, ale není to žádné drama. ![]()
Doplňky s vitamíny jsou na prd, dcera minulý rok ve školce furt marodila, cpala jsem do ní různé vitamíny, hlivu ustříčnou, byla jsem z toho zoufalá že i přes to byla nemocná,,,Na doporučení známé jsem nasadila probiotika Swiss naturevia, dávám jí od léta každý den a ještě nemocná nebyla.