Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím maminky, už asi 2 hodiny brouzdám po netu a vybírám synovi zimní boty. Chci koupit nějaké kvalitní, ale jak tak zjištuji, co člověk to názor. Hlavní pioritou je pro mě voděodolnost a aby synovi bylo v botě opravdu teplo. Prosím, jakou značku byste mi doporučili?
@Adelka951 to jakože je na trhu jen jedna značka, ve které je teplo? Na ně jsem koukala, ale nebudu zlá když najdu ještě levnější alternativu
Ahoj, zimní boty kupuji jen Superfit s membranou Gore-Tex. Vždy jsme měli jen jedny zimní boty a nestalo se, že by byly uvnitř mokré… jedině když napadá sníh vrchem. Teplé také jsou.
Minulý rok jsme kupovali Fare, vysoké, uvnitř s kožíškem. I celá vložka v botě je vyhřátá. Navíc velké + je, že opravdu nepromoknou, což jsem myslela, že budou rychle promočené. Syn je otestoval hned první den v hluboké louži a bez nehody
Letos koupím zas stejné ![]()
Me se docela zamlouvaji zimni od Keen. Jinak vsechny kozene nebo s goretexem by meli byt fajn. Fare, primigi, superfity, merelky apod. Pocitej kolem 1.500,–
@Bavi urcite ecco. Jedine ve kterych mela dcera vzdy sucho a teplo ![]()
@Terezxx jsem je letos koupilav taky do skolky:) jsem na ne zvedava akorat maji tkanicku
Co rikate na snehule z Lidlu, ty jak maji spodni cast gumovou?
Taky kazdy rok kupuji goretexove Superfity, nosi je od listopadu do dubna a jeste je vypadajici jako nove prodavam, nikdy nepraskly, nerozsklebily se, nesesmajdaly, neprotecou, neklouzou, na zimu si nikdy deti nestezovaly.Ve ctvrtek jsou v Lidlu snehule, ale to bych nevzala jako jedinou botu
@pajaxy píše:
Co rikate na snehule z Lidlu, ty jak maji spodni cast gumovou?
Sahala jsem na ne a jsou silene tvrde ![]()
@Šarlota4 no měly by byt, ale právě někdy čtu že i tyto boty jsou studené, jakože je v nich dítěti zima ![]()
@Bavi píše:
Zdravím maminky, už asi 2 hodiny brouzdám po netu a vybírám synovi zimní boty. Chci koupit nějaké kvalitní, ale jak tak zjištuji, co člověk to názor. Hlavní pioritou je pro mě voděodolnost a aby synovi bylo v botě opravdu teplo. Prosím, jakou značku byste mi doporučili?
Já jdu letos to Demaru-sněhulí nebo těch gumáků s ovečkou. Máme už ty super lehoučké gumáky a sedí parádně, kluci jsou v nich ještě rychlejší jak v teniskách. Tchýně pokaždé kroutí hlavou jak můžou gumáky(s vložkou)tak dobře sedět.
Takže super lehoučké sněhule s ovečkou bude nejlepší volba, většinu času trávíme po lesích ve sněhu, mrazu…do města máme Loap zimní botky. Už se na ně těším i já
![]()
Příspěvek upraven 11.10.17 v 14:48
Primigi s goratexem. Jsou to drahe boty, ale kvalita za to opravdu stoji. Jiny boty uz nekupuju. Jsou krasne siroke a vydrzi toho opravdu hodne.