Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mamči, prvnaček mi začne chodit do plavani a ja mam nez z utopeni strach z toho, ze se tam prerazi, když uklouzne. Jake maji vase deti k bazenu boty?
@dagmarkav Nesnáším, strašně nensnáším kroksy, ale bazény a koupaliště jsou místa, kde se hodí. Nebo jakkékoliv plastové pantofle, ve sportisimu třeba mívají velký výběr.
@Aries6 tyhle samozrejme ma, jenzne mam pocit, ze prave ty klouzou hodne. Mam z toho uplne stres
je jak z divokych vajec a nejaky domluvy ho nezajimaji
no nic, dam mu je a budu doufat
Syn mel na plavani se skolkou croksy, dcera na skolni plavani plastove pantofle. Podle me klouze vse… Ani jedno z deti si za tu dobu, co chodi plavat, nenamlelo.
@dagmarkav píše:
@Aries6 tyhle samozrejme ma, jenzne mam pocit, ze prave ty klouzou hodne. Mam z toho uplne stresje jak z divokych vajec a nejaky domluvy ho nezajimaji
no nic, dam mu je a budu doufat
Nám takhle dcerka uklouzla na bazénu 2× a pak jsem je šla proti své vůli koupit. Od té doby v pohodě. Ale není divočák, to je pravda. Dneska mají ty bazény už i lepší povrchy.
Pak dělají takové boty do vody, daly by se taky použít. Jsou z neoprenu a gumovou podrážkou.
Příspěvek upraven 02.10.17 v 22:24
@dagmarkav Něco takového: https://www.sportisimo.cz/boty-do-vody/
@Aries6 Já měla kroksy, když jsem brigádničila jako uklízečka a teda nic mi po mokré podlaze neklouzlo tak, jako tohle ![]()
Já bych koupila spíš ty botky do vody, když už něco, ale upřímně by mě to snad ani nenapadlo, nezažila jsem, že by si tam nějaké dítě namlelo, když jsme chodili plavat my.
My chodívali normálně bosky a nikdy se nic nestalo
ale jinak asi ty šprckový boty do vody
.
https://www.decathlon.cz/…8384317.html Mame tyhle a jsou nej!
@radkka píše:
@Aries6 Já měla kroksy, když jsem brigádničila jako uklízečka a teda nic mi po mokré podlaze neklouzlo tak, jako tohleJá bych koupila spíš ty botky do vody, když už něco, ale upřímně by mě to snad ani nenapadlo, nezažila jsem, že by si tam nějaké dítě namlelo, když jsme chodili plavat my.
NEmůžu posoudit, nenosím je. Ale dcerka pak už na bazénu neuklouzla, když je nosila. ![]()