Jaké boty k plaveckému bazénu

481
2.10.17 22:05

jake boty k plaveckemu bazenu

Mamči, prvnaček mi začne chodit do plavani a ja mam nez z utopeni strach z toho, ze se tam prerazi, když uklouzne. Jake maji vase deti k bazenu boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25187
2.10.17 22:10

@dagmarkav Nesnáším, strašně nensnáším kroksy, ale bazény a koupaliště jsou místa, kde se hodí. Nebo jakkékoliv plastové pantofle, ve sportisimu třeba mívají velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.10.17 22:16

@Aries6 tyhle samozrejme ma, jenzne mam pocit, ze prave ty klouzou hodne. Mam z toho uplne stres :lol: je jak z divokych vajec a nejaky domluvy ho nezajimaji :roll: no nic, dam mu je a budu doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
2.10.17 22:21

Syn mel na plavani se skolkou croksy, dcera na skolni plavani plastove pantofle. Podle me klouze vse… Ani jedno z deti si za tu dobu, co chodi plavat, nenamlelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.10.17 22:22
@dagmarkav píše:
@Aries6 tyhle samozrejme ma, jenzne mam pocit, ze prave ty klouzou hodne. Mam z toho uplne stres :lol: je jak z divokych vajec a nejaky domluvy ho nezajimaji :roll: no nic, dam mu je a budu doufat

Nám takhle dcerka uklouzla na bazénu 2× a pak jsem je šla proti své vůli koupit. Od té doby v pohodě. Ale není divočák, to je pravda. Dneska mají ty bazény už i lepší povrchy.
Pak dělají takové boty do vody, daly by se taky použít. Jsou z neoprenu a gumovou podrážkou.

Příspěvek upraven 02.10.17 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
2.10.17 22:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.10.17 22:52

@Aries6 Já měla kroksy, když jsem brigádničila jako uklízečka a teda nic mi po mokré podlaze neklouzlo tak, jako tohle :think:

Já bych koupila spíš ty botky do vody, když už něco, ale upřímně by mě to snad ani nenapadlo, nezažila jsem, že by si tam nějaké dítě namlelo, když jsme chodili plavat my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
2.10.17 22:57

My chodívali normálně bosky a nikdy se nic nestalo :nevim: ale jinak asi ty šprckový boty do vody :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.10.17 05:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
3.10.17 05:30

@dagmarkav A ma originalni crocs? Ty dle meho neklouzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
3.10.17 08:33
@radkka píše:
@Aries6 Já měla kroksy, když jsem brigádničila jako uklízečka a teda nic mi po mokré podlaze neklouzlo tak, jako tohle :think:Já bych koupila spíš ty botky do vody, když už něco, ale upřímně by mě to snad ani nenapadlo, nezažila jsem, že by si tam nějaké dítě namlelo, když jsme chodili plavat my.

NEmůžu posoudit, nenosím je. Ale dcerka pak už na bazénu neuklouzla, když je nosila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková