Jaké zimní boty jsou teplé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
455
11.10.17 17:52

@Bavi Ja se hlavne divam, aby ty botky mely gore-tex a na urcitou znacku se nedivam, ale kupuji spise v kamenych obchodech, kazde botky jsou trochu jinak cislovane, takze pres internet moc nenakupuju, at to nemusim porad vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 18:25
@pajaxy píše:
Diky za info, koukala jsem a i cena je celkem „normalni“ ;)
…já už to zmínila, Demar jsou u nás nejlepší, hlavně univerzálností, praktičností a sedí skvěle. Ted mám spadeno na http://www.levne-holinky.cz/…300000002399 líbí se mi univerzálnost botek, do blátivé zimy i do sněhové vánice…a taky dobrá zkušenost s těmito super lehoučýma botkama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.10.17 18:51

@axlpol, nevíš jestli sedí i na úzkou nohu? děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.10.17 19:00

@MarieP Právě že naši kluci mají užší nohy a sedí jim super. Já už to psala, tchýně valí oči jak se jim v těch gumáčkách s vložkou skvěle běhá, lépe jak v teniskách.
Proto zvolíme na zimu asi ty mammuty, protože jsou taky s toho super lehkého matroše a mají ovečku, jsou dost podobné těm gumáčkám které máme, takže budou sedět stejně dobře.
Možná, že sedí dobře i na širší nožky, to nevím, ale u nás na užší je to o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
11.10.17 19:11

@axlpol take diky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.10.17 21:32

@axlpol, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.10.17 13:05
@axlpol píše:
@MarieP Právě že naši kluci mají užší nohy a sedí jim super. Já už to psala, tchýně valí oči jak se jim v těch gumáčkách s vložkou skvěle běhá, lépe jak v teniskách.
Proto zvolíme na zimu asi ty mammuty, protože jsou taky s toho super lehkého matroše a mají ovečku, jsou dost podobné těm gumáčkám které máme, takže budou sedět stejně dobře.
Možná, že sedí dobře i na širší nožky, to nevím, ale u nás na užší je to o. k.

Jedem v barefoot, ale vyloženě do sněhu mammuty zase pořídíme, jsou na sníh i do deště bezkonkurenční. Klasické sněhule, když bylo zima a tající sníh a tudíž všude krom sněhu i louže, neobstály, provlhaly. S mammutama jsem jako máma v klidu, že bude mít dítě nohy v suchu a teple - na výbornou obstály loni v extrémních podmínkách lesní školky.
A nejsou to tedy rozhodně barefoot a ani dobré kompromisy, jsou to spíš hodně hodně velké kompromisy, ale trochu se podrážka ohnout dá, nejsou to zcela tvrdá kopyta. A jsou lehoučké co se hmotnosti týče. Také doporučuju! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
23.10.17 18:10

Co říkáte na tyto?
www.zbozi.cz/…4dbac5c90d4/?…
přemýšlím nad nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.10.17 20:13

Ráda bych se zeptala, jaké zimní boty byste doporučili pro širší nožku? ( vel.25) Superfit jsou úzké, primigi jsme měli loni, byly super, ale ten vzorek na sněhu pekelně klouzal. Také nemůžeme mít barefoot. Nejlépe s membránou. Děkuji za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.11.17 19:38

Děti mají široké nohy, takže ač se mi líbí superfitky a primigi, tak smula, jsou na ne úzké. 2 sezóny jsme měli Peddy, letos je už nedělají. Tak jsem koupila botky s membranou z letosni kolekce Sante.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
13.11.17 11:39

@Evulina @axlpol
Mám dotaz k botkam Demar. Pořídila jsem sněhule s vyndavaci vložkou z ovčí vlny. Ale dcera si ztěžuje, že ji koušou. Měla je dokonce přes legíny. Zkoušela jsem je na ruku s dlouhým rukávem a má pravdu. Mě to bylo taky nepříjemné. Nevíte co s tím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
13.11.17 11:44

Nejstarší má vikingy, jediné do tkerých dostal nohu, mladší syn superfity a dcera ecca. Vikingy jsme kupovala poprvé ale ecca loni ok a se superfitama taky žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
13.11.17 13:06
@Gepardice píše:
@Evulina @axlpol
Mám dotaz k botkam Demar. Pořídila jsem sněhule s vyndavaci vložkou z ovčí vlny. Ale dcera si ztěžuje, že ji koušou. Měla je dokonce přes legíny. Zkoušela jsem je na ruku s dlouhým rukávem a má pravdu. Mě to bylo taky nepříjemné. Nevíte co s tím? Díky

My je máme zatím ve skříni, jen je zkusili, ale jsou ještě malí, aby si stěžovali :lol: :lol: takže mě to mime…ale zkusila bych je vyprat, na ovčí věci se používají přípravky s lanolinem, třeba to rouno změkne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková