Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
potřebuju radičku
jakého byste mi doporučily psa?? měl by být do 10kilo, delší nožičky, budu s ním běhat agility, do bytu a aby byl hodný, jelikož doma máme malého pejska tak aby si rozuměli
díky za rady
![]()
Já myslím, že podle toho co píšeš bys měla zůstat u toho co máte doma ![]()
Co ja vim kteri psi jsou nejlepsi v prekonavani prekazek, muj maltezak nechtel byt doma sam, tak skocil z 1. patra, aby mohl byt venku se sousedovic psem… ![]()
Maltezak, Westik, Kokr, Bigl, Jack Russell, nic jineho me nenapada…
A co stejnou rasu jako mate doma? ![]()
Jinak neporadim,,,nefandim" malym rafanum ![]()
@melitery Jack Russel teriér, skvělý parťák, aktivní, přátelský a když s ním bude dělat agility tak Tě bude milovat!
Já mám 10kg psa s delšíma nožkama z útulku
Je kastrovaný, tudíž ostatním psům nesmrdí a nemají potřebu s ním bojovat, prošlo bez problému soužití s dalším psem i s kočkou, s dětmi… Za sebe můžu voříška jen doporučit. Sice ho nemám od maličkého štěňátka, ale zase už byla projevená povaha a bylo dobře poznat, jaký je.
Zkus Basenji, do bytu jsou prý ideální, stejně jako shiba inu, málo štěkají a vydrží dlouho sami.
Co kavalír king charles španěl? To jsou fajn psíci s dobrou povahou, vhodní i na agility, nekonfliktní vůči jiným psům. http://charlis.webnode.cz/nej-fotky-/
@Vlkoška mam,doporucuju. Mam i kokra, taky doporucuju. Tady doporucuju belouse nebo dvoubarevnyho.
Malýho vděčnýho voříška z útulku, co se bude moc utlouct za jakoukoliv činnost s tebou.
Mam jorksirku, aktivni, poslusny, nekonfliktni psik, denne prochazky kolem 10km, pres tyden agility a cvicak, o vikendu klidne 30km u kola. Ted jsem byla tyden nemocna a nedelalo ji problem se se mnou valet v posteli. Hlavne nepodcenit vychovu, jaky si to udelas, takovy to mas.
@katty89 taky jsem mela takhle aktivniho pekineze. A tou aktivitou jsem mu urychlila vyhreznuti plotynky. Takze dořt nakladna operace, nebo ochrnuti. Nechci ti do toho kecat, ten beh u kola bych vypustila