Sousedi a jejich pes

1663
31.7.14 12:35

Sousedi a jejich pes

Před měsícem se k nám do ulice a přímo naproti našeho domu nastěhovala nova rodina. Maji psa, kterej celej den šteká, ale bez přestaní. Mám 10 měsíčního syna, který chodí spát pouze po obědě. Pes ho budí. No a co ted? K sousedům muzu jako jit, ale je to pes a ten bohužel steká, jemu to asi nevysvětlí… Že nemá… Takže jaké mám moznosti? Syna přestěhovat do jiné místnosti na spaní nemohu a jít s ním ven a nechat ho spát v kočárku, to se mi nechce, za prvé doma bych asi nic nestihla a už se vidím v zime. Myslela jsem že časem ten pes přestane, ale je to pořád. Taky mám psa a dokonce dva, ano zaštěkají ale nejedou nonstop… Prosím o rady… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
31.7.14 12:37

Koukni na film Univerzální uklízečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.7.14 12:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
31.7.14 12:38

Pes je trochu neurotik. Mám 3, psy miluji, ale toto bych nedala. Holt bych za nima slušně zašla. Žádné naštvání bych nedala najevo a zkusila se s nimi domluvit, jestli by alespoň v tuto dobu mohl se psem někdo být, pokud je někdo doma. Ale jinak babo raď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
31.7.14 12:39

@Marion84 neuděláš s tím nic, mě takhle ničí nervy sousedi bez psa :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
31.7.14 12:41

@Marion84 máme v baráku paní s dvouma psama a když někam odejde celou dubu vyjout…naštěstí je už v důchodu takže ochází občas, ale stojí to za to…my máme byt dál od ní takže to slyším jen když jdu kolem jejího balkonu. Ale nad nimi bydlela mladá rodina, muž chodil na směny tak se potřeboval přes den vyspat..no bydleli tu asi rok pak to dali na prodej a skoro po roce to prodali a šli o prá ulic dál ptž ze sídliště nechtěli…bohužel…pak tu máme ještě vlčáka co štěká na celý barák když jde ven takže to byla asi takový třešíňka na dortu…mě bohužel ten vlčák často udí prcka!!! A paní mi vždy odpoví ona hlídá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
31.7.14 12:43

Mám to taky tak, když mám tak házím kost a on mě pak poslouchá líp než majitele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
31.7.14 12:44

Tak takový sousedy jsme měli taky, měli jednoho a celý den vyl jak blázen a v noci když nebyli doma tak taky.My bydleli tenkrát v pronájmu, šla jsem za majitelem a ten udělal krátký proces, neb to vadilo všem. Pán si musel vozit psa do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
31.7.14 12:45
@JayLee píše:
bych zasla za tou rodinou a rekla bych jim co me trapi a at s tim něco udelaji - existuji elektricke obojky na psi a psum to vůbec nijak neskodi. Taky jsme to resili před 5 rukama sousedka ma 3 psi a vsem koupila tyhle obojky a vůbec o nich nevime od te doby :kytka: stekat muj pes takhle a někdo kdyby si stezoval, tak bych to tak udelala :kytka:

S někým se prostě nedomluvíš, záleží jaká je to věková skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
31.7.14 12:45

Zašla bych za sousedama a vysvětlila jim situaci.Ale asi s tím nic neudělají. Naši sousedi mají taky psa, který pořád štěká, je na zahradě, oni si ho nevšímají, jen ho nakrmí, jinak se mu nevěnují. Chudák pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.7.14 12:48

Soused má každý rok nějakou dobu „na prázdninách“ starého psa, když majitelka je na dovolené. Zabít. Nevychovaná, uštěkaná, prostě jen to přežít, než bude zase odvezená zpět. Teda ta fena, ne majitelka.

Mimochodem, tenhle čokl uřvanej stihne jen za těch pár dní udělat slušné rozbroje mezi sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
31.7.14 12:49
@JayLee píše:
bych zasla za tou rodinou a rekla bych jim co me trapi a at s tim něco udelaji - existuji elektricke obojky na psi a psum to vůbec nijak neskodi. Taky jsme to resili před 5 rukama sousedka ma 3 psi a vsem koupila tyhle obojky a vůbec o nich nevime od te doby :kytka: stekat muj pes takhle a někdo kdyby si stezoval, tak bych to tak udelala :kytka:

Jj, kamarádka má taky uřvánka, pořídila mu tenhle obojek a funguje to. Když ho má pes na sobě, jenom brblá, ale štěkání nezkouší…

Mimochodem by mne zajímalo, jestli je to povahou psa, nebo špatnou výchovou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
31.7.14 12:50

Tady je problém v tím že oni jsou zřejmě od rana do večera pryc ( v práci ) pes štěká přes den a večer kdyz se vrací z práce, tak je ticho…

No mě asi houkne… Zajdu za nimi az budou doma a uvidím… Ale nevím jestli si nějak pomůžu, bydlí tu mesic ani nemají tendenci pozdravit. Ať ho zkusí mít přes den doma a večer ho pouštět na zahradu. No snad to vyřešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.7.14 12:51

Rodiče koupili nějakou rušičku psa, která se jen připevnila na plot mezi nimi a sousedy, mělo to senzor na štěkání a jak pes štěkal, začlo to dělat vysokofrekvenční zvuk, který lidi neslyší, ale psovi vadí. Prý to i celkem fungovalo :nevim: (pes byl kokr s kadencí kulometu a výdrží několik hodin)
Jako ne že by neštěkal, ale pominulo takový to nonstop štěkací šílenství.

Za sousedy bych zašla, třeba to ani nevědí, ne si přímo postěžovat, spíš jim to říct a třeba psa jakoby politovat, že se tam asi chudák bojí přes den, tak aby to věděli. Chytrýmu napověz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
31.7.14 12:54

Záleží na tom, jací jsou ti sousedi. Pokud už na první pohled vypadají nějak nevrle, nepřátelsky, buransky, nejspíš ani nemá smysl za nimi chodit. Se psem neudělají nic a mohli by tě potrápit i víc… Pokud vypadají slušně, baví se, zdraví, jsou celkově v pohodě, tak bych to možná zkusila… Ale víš jak, se sousedy je potřeba udržovat dobré vztahy, protože nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit…

@mojmira Aspoň je na zahradě ;) Znám lidi, kteří mají psa zavřeného v garáži, protože za 8 let nebyli schopní udělat plot kolem domu (prý není čas :roll: ), plot mají takový obyčejný drátěný, pes ho podleze nebo si udělá díru jinak, takže ho akorát asi třikrát denně nechají venku proběhnout a pak zase šup do garáže.. Pěkný že? ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný