Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jurášek 07.07.09 píše:
Asi přestanu u čtení mimina jístJinak radu nemám, nikdy se mi nic podobného nestalo díky bohu
a to já si zas akorát jídlo udělala… A dala jsem si tam i rozpečenou sejru, táhne se asi jak ten zakl. hleník ![]()
Dámy vy jste teda úzkoprsé, já u toho klidně večeřím, jogurt bych si teda teď nedala a párek mi šmakuje ![]()
Ráno to tu smažou. Teď večer nás předpokládám nechají prasit, ale diskuze nepřežije východ slunce.
@eva valoi píše:
Ráno to tu smažou. Teď večer nás předpokládám nechají prasit, ale diskuze nepřežije východ slunce.
jako vždy, když to je našlapané hodnotnými informacemi ![]()
@Seizdra ty jsi prase ![]()
@K-Black píše:
Dámy vy jste teda úzkoprsé, já u toho klidně večeřím, jogurt bych si teda teď nedala a párek mi šmakuje
Taky nevím, že s tím dělaj takový cavyky
Každopádně by mě zajímalo, kdo za tím (opět?) stojí ![]()
@Seizdra píše:
Taky nevím, že s tím dělaj takový cavykyKaždopádně by mě zajímalo, kdo za tím (opět?) stojí
já myslím, že hleníková lady Lilinka ![]()
@Seizdra bohuzel si myslim, ze tento dotaz je myslen naprosto vazne.
@Seizdra píše:
a to já si zas akorát jídlo udělala… A dala jsem si tam i rozpečenou sejru, táhne se asi jak ten zakl. hleník
Tak možná rozpečený sýr, to by šlo
Ale já jím meloun a jsem z něj už tak nafouklá a ve spojení s tímhle
![]()
@K-Black píše:
já myslím, že hleníková lady Lilinka
Nesmol mě. To by moje nóbl pipka nemohla vyprodukovat, takový humus.
@eva valoi píše:
Asi si tu z nás někdo dělá prdelky, jinak nevím.
Je to divný. Nevím, ale mě by vůbec nenapadlo TO tak podrobně zkoumat. Natož vznášet takový dotaz. Kromě toho-patřičnou odpověď může zakladatelce dát jen případné vyšetření. ![]()
@jurášek 07.07.09 píše:
Tak možná rozpečený sýr, to by šloAle já jím meloun a jsem z něj už tak nafouklá a ve spojení s tímhle
![]()
Jů, ale melounu bych si taky dala ![]()
@Melody 4 píše:
@Seizdra bohuzel si myslim, ze tento dotaz je myslen naprosto vazne.
Tohle přece nemůže, nikdo myslet vážně
doufám ![]()