Jakou chlorellu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
22.8.16 10:07

Jakou chlorellu?

Zdravím,

Můžete mi poradit jakou chlorellu? Vím, že tu je jedna podobná diskuze, ale nechceme s manželkou žadný multilevel jako je například green ways. Jen dobrou kvalitu a přimeřenou cenu.

Děkuju za tipy :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
22.8.16 10:11

Nejde o multilevel, ale o to, že tahle jediná (co já vím) obsahuje to, co obsahovat má, není to jen rozdrcená tráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.8.16 10:23

@Drahky už celá rodina :D bereme chlorelu jedině od naturgreen.cz :jazyk: Nově jsme zkusili také chlorelu s probiotikama od stejné firmy a má na nás velmi pozitivní účinky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.8.16 10:28

@radkka Prave nemame s GW dobré zkusenosti, manzelka tam jednu dobu delala a je to jen a jen o prodeji furt jen po vsech chcou vice prodeje vice a vice sezeni o tom jak lidem cpat vice vyrobku a pak vam jen tvrdi jak jsou jejich vyrobky nejlepsi na tom je zalozeny ten byzniss. :nevim: :nevim: :nevim: Ono kdyz se clovek rozhledne je plno jinych firem, ktere prodavaji kvalitu kterou necpou vsude kudy chodi proto jsem zalozil tuhle diskuzi chci zjistit kdo bere jakou chlorellu bez multilevelu a pak se na ty stranky podivam a zjistim si slozeni :andel: :andel: Zkousel jsem zatim GW a Solgar a ani z jednou jsem nebyl spokojeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.8.16 10:29

@Aisha11 Podivam se na ty stranky jak dlouho chlorellu uzivate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.8.16 10:34

@Drahky určitě přes rok, používáme i jejich alkalickou konvici a jsme spokojeni doporučuji přečíst mynatureproduct.com mají tam zajímavé články patří to k naturgreenu jsou to jen články ohledně jejich připravků možná se tam můžete dočíst přesně to co jste chtěl vědet o chlorele :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.8.16 10:38
@Drahky píše:
@radkka Prave nemame s GW dobré zkusenosti, manzelka tam jednu dobu delala a je to jen a jen o prodeji furt jen po vsech chcou vice prodeje vice a vice sezeni o tom jak lidem cpat vice vyrobku a pak vam jen tvrdi jak jsou jejich vyrobky nejlepsi na tom je zalozeny ten byzniss. :nevim: :nevim: :nevim: Ono kdyz se clovek rozhledne je plno jinych firem, ktere prodavaji kvalitu kterou necpou vsude kudy chodi proto jsem zalozil tuhle diskuzi chci zjistit kdo bere jakou chlorellu bez multilevelu a pak se na ty stranky podivam a zjistim si slozeni :andel: :andel: Zkousel jsem zatim GW a Solgar a ani z jednou jsem nebyl spokojeny.

Mně je program GW celkem fuk, zkoumala jsem sama složení hodně dlouho a vždy mi z toho jejich výrobky vyšly nejlépe. Už jsem za těch pár let na RAW food vyzkoušela různé výrobky a tenhle je prostě podle mého názoru nejlepší. Opravdu nejsem člověk orientující se na trhu podle reklam a cen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.8.16 10:43

Me prave pri zkousce jecmene od GW vyjelo sladilo ( proto ma lepsi chut)jako papir snese asi vsechno jak se rika kvalitu poznam i podle chuti vyzkousim ted aspon 3 nove chlorelly a uvidim, ktera na tom bude lepe @radkka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.8.16 10:49
@Drahky píše:
Me prave pri zkousce jecmene od GW vyjelo sladilo ( proto ma lepsi chut)jako papir snese asi vsechno jak se rika kvalitu poznam i podle chuti vyzkousim ted aspon 3 nove chlorelly a uvidim, ktera na tom bude lepe @radkka :think:

Když si vzpomeneš, dej pak vědět, ráda zjistím něco nového :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.9.16 10:28
@radkka píše:
Když si vzpomeneš, dej pak vědět, ráda zjistím něco nového :kytka:

Tak jsem si objednal z toho naturgreenu chlorellu a vojtešku, složení mi sedí a chuť je přijemná i cena. Zatím používám 14 dnů. Tak uvidím ještě po delší době, ale zatím spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Esi
14
18.9.16 18:31

Ahoj holky, mám doma nové neotevřené balení Chlorelly od Green Ways. Koupila jsem ho před otěhotněním, že by mi mohla pomoci, ale stihla jsem to i bez toho a teď v těhotenství jsem s tím už nezačala. Neměl by někdo zájem ji koupit? Koupila jsem za doporučenou cenu na krabičce, určitě bych ji prodala levněji. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí