Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím,
Můžete mi poradit jakou chlorellu? Vím, že tu je jedna podobná diskuze, ale nechceme s manželkou žadný multilevel jako je například green ways. Jen dobrou kvalitu a přimeřenou cenu.
Děkuju za tipy
![]()
Nejde o multilevel, ale o to, že tahle jediná (co já vím) obsahuje to, co obsahovat má, není to jen rozdrcená tráva.
@Drahky už celá rodina
bereme chlorelu jedině od naturgreen.cz
Nově jsme zkusili také chlorelu s probiotikama od stejné firmy a má na nás velmi pozitivní účinky. ![]()
@radkka Prave nemame s GW dobré zkusenosti, manzelka tam jednu dobu delala a je to jen a jen o prodeji furt jen po vsech chcou vice prodeje vice a vice sezeni o tom jak lidem cpat vice vyrobku a pak vam jen tvrdi jak jsou jejich vyrobky nejlepsi na tom je zalozeny ten byzniss.
Ono kdyz se clovek rozhledne je plno jinych firem, ktere prodavaji kvalitu kterou necpou vsude kudy chodi proto jsem zalozil tuhle diskuzi chci zjistit kdo bere jakou chlorellu bez multilevelu a pak se na ty stranky podivam a zjistim si slozeni
Zkousel jsem zatim GW a Solgar a ani z jednou jsem nebyl spokojeny.
@Aisha11 Podivam se na ty stranky jak dlouho chlorellu uzivate?
@Drahky určitě přes rok, používáme i jejich alkalickou konvici a jsme spokojeni doporučuji přečíst mynatureproduct.com mají tam zajímavé články patří to k naturgreenu jsou to jen články ohledně jejich připravků možná se tam můžete dočíst přesně to co jste chtěl vědet o chlorele ![]()
@Drahky píše:
@radkka Prave nemame s GW dobré zkusenosti, manzelka tam jednu dobu delala a je to jen a jen o prodeji furt jen po vsech chcou vice prodeje vice a vice sezeni o tom jak lidem cpat vice vyrobku a pak vam jen tvrdi jak jsou jejich vyrobky nejlepsi na tom je zalozeny ten byzniss.![]()
![]()
Ono kdyz se clovek rozhledne je plno jinych firem, ktere prodavaji kvalitu kterou necpou vsude kudy chodi proto jsem zalozil tuhle diskuzi chci zjistit kdo bere jakou chlorellu bez multilevelu a pak se na ty stranky podivam a zjistim si slozeni
![]()
Zkousel jsem zatim GW a Solgar a ani z jednou jsem nebyl spokojeny.
Mně je program GW celkem fuk, zkoumala jsem sama složení hodně dlouho a vždy mi z toho jejich výrobky vyšly nejlépe. Už jsem za těch pár let na RAW food vyzkoušela různé výrobky a tenhle je prostě podle mého názoru nejlepší. Opravdu nejsem člověk orientující se na trhu podle reklam a cen ![]()
Me prave pri zkousce jecmene od GW vyjelo sladilo ( proto ma lepsi chut)jako papir snese asi vsechno jak se rika kvalitu poznam i podle chuti vyzkousim ted aspon 3 nove chlorelly a uvidim, ktera na tom bude lepe @radkka ![]()
@Drahky píše:
Me prave pri zkousce jecmene od GW vyjelo sladilo ( proto ma lepsi chut)jako papir snese asi vsechno jak se rika kvalitu poznam i podle chuti vyzkousim ted aspon 3 nove chlorelly a uvidim, ktera na tom bude lepe @radkka
Když si vzpomeneš, dej pak vědět, ráda zjistím něco nového ![]()
@radkka píše:
Když si vzpomeneš, dej pak vědět, ráda zjistím něco nového
Tak jsem si objednal z toho naturgreenu chlorellu a vojtešku, složení mi sedí a chuť je přijemná i cena. Zatím používám 14 dnů. Tak uvidím ještě po delší době, ale zatím spokojenost.
Ahoj holky, mám doma nové neotevřené balení Chlorelly od Green Ways. Koupila jsem ho před otěhotněním, že by mi mohla pomoci, ale stihla jsem to i bez toho a teď v těhotenství jsem s tím už nezačala. Neměl by někdo zájem ji koupit? Koupila jsem za doporučenou cenu na krabičce, určitě bych ji prodala levněji. Děkuji ![]()