Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, chtěla bych poprosit o zkušenosti s chůvičkami v paneláku. Momentálně máme Sencor a je to katastrofa ! Chtěla bych koupit nějakou jinou spolehlivou chůvičku. Vím, že je rozdíl, zda používáte chůvičky v rodinném domě nebo v paneláku, proto se ptám na vaše zkušenosti z paneláku.
Děkuji moc !
Jééé, nedávno tu byla podobná diskuse, chtěla jsem ti dát odkaz, ale nemůžu to najít!!!
Tami - nepamatuješ si náhodou na tu diskusi, myslím, že jsi tam taky měla příspěvek! Jmenovalo se to asi chůvička do 3+1 nebo má cenu kupovat chůvičku do 3+1!
Já to prostě nikde nemůžu najít
![]()
Jinak, my máme taky Philips, ale přesné označení nevím a jsme s nimi spokojení, sice je teď moc nepoužíváme, ale v létě jsme je používali skoro denně! my jsme grilovali za barákem a malý chrněl v pokojíčku tak jsem měla chůvičku zapnutou a bylo to v pohodě!
Verco pamatuju..
Je to tady
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Do paneláku bych koupila digitální - máme Tefal a spokojenost. Analogové se hodně ruší - teď jsme měli chůvičku v opravně, místo ní náhradní Sencor a ta je naprosto příšerná. Jenom 2 kanály, z čehož 1 nefunguje vůbec a chytneme na ni kdejaké mimino ze sousedství, jenom to naše velmi vyjímečně ![]()
Za to u tchýně, která bydlí v baráku a široko daleko nikdo nepoužívá chůvičky, tak Sencor funguje bezvadně, chytí i Davídkovo otočení a chrápání.
Martina
Zubr: Když jsem u rodičů v domě na malém městě, tak taky používám Sencor a nemůžu si stěžovat, zachytí i ten nejjemnější zvuk ![]()
V paneláku chůvičku nepoužívám, máme 2 + kk a slyšet je opravdu VŠECHNO
Bohužel včetně televize od sousedů, pána, který si ulevuje na záchodě nad námi atd. ![]()