Jakou domácí pekárnu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14597
30.3.09 13:58

Jakou domácí pekárnu?

Možná se to tu už probíralo, ale přesto se zeptám. Jakou domácí pekárnu byste mi doporučily? Jde mi o to, aby byla prostě kvalitní, měla hodně funkcí apod.
Nechce se mi trávit hodiny hledáním po internetu.
Moc díky za váš čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
30.3.09 14:08

Unold nebo Domo a na http://www.mojepekarna.cz/unold-68415 najdeš tu mou, od prosince 2008 jede dost často a bez závad zvládá vše od chleba, přes těsto na rohlíky nebo sladké buchty a dezerty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.3.09 14:11

Jednoznačně panasonic, je sice asi nejdražší, ale už 2 roky peče každý den, nekupujeme vůbec pečivo, a naprosto bez poruchy, taky s námi cestuje po Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
30.3.09 14:13

Ahojky! my máme http://www.domacitechnika.cz/…inex-ow-3000 a naprostá spokojenost, už jí mám 3. rokem a úplně v pohodě fachá a zvládá naprosto všechno, těsto, chlebíky a dělala jsem v ní i sekanou a míchám v ní i těsta na vánoční cukroví a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 14:19

Čauky Fernetko :-), já taky plánuju tuhle věcičku nakoupit, ale zatím se k tomu nemůžu dokopat, pořád je něco přednější. Už jsem sice z obrazu, ale když jsem si je tenkrát studovala, byla jsem taky rozhodnutá pro Panasonic. Přesvědčil mě jeden komentář, od nějaké Češky žijící ve Švýcarsku, které peče už léta (koupila ji, už když se s nima začínalo a pořád bezporuchově).

Tak pak dej vědět, cos nakonec vybrala… :wink: , pozdravuj Yasmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
30.3.09 14:21

Přesunuji do diskuze domácí pekárne - kde je takových podobných několik, doporučuji udělat si čas a pročíst si je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
30.3.09 14:33

Máme též panasonic a spokojenost :wink:
jen bych uvítala možnost dělání i marmelády ( ta naše nemá )

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.3.09 14:34

Ahoj, já mám Moulinex HomeBread XXL a jsem s ní spokojená…

Nevím, jakých moc funkcí máš na mysli, tahle jich má 14 a využívám většinou základní chléb, sem tam celozrnný (protože zjistíš, že u většiny receptů, i když tam dávají celozrnnou mouku beztak pečou na „základní chléb“), kynutá těsta a párkrát jsem použila těstoviny - když jsem chtěla zamíchat nekynuté těsto. Ještě se chystám časem marmeládu a zbytek jsem ještě nepoužila a troufám si říct, že asi ani mockrát nepoužiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
30.3.09 14:38

Diky za reakce - kdyby tedy Panasonic, jaky typ? Da se v ni pripravit jakekoliv testo, nejen na chleba?

Suviku, Jasmine vyrizeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 15:45

Fernetko tady jsem našla jeden testík…chjo, jsem se sem neměla koukat, zas bych si ji chtěla koupit (pekáreň ). Ale nejdřív musím žehličku :wink: :lol: a mikrovlnku, oboje jsou těsně před rozpadem :twisted:

http://domacipekarny.dama.cz/…e_peceni.php?… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
30.3.09 15:52

Suvajs , diky moc, asi do ni pujdu…anglictina mi nastesti nevadi :wink:

Taky bych potrebovala asi tak tisic jinejch veci vic (rekonstrukce :roll: ), ale uz jsem se rozhodla! Pekarna bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 15:59

To jsem si právě myslela…pokud to tam není pouze francouzsky např., tak není problém . :wink: .

Se máš, já si asi ještě počkám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
30.3.09 16:11

Uz je objednana, z AZ elektra, meli by ji dorucit 1.4.2008 :wink:

Suvik , to je jeste porad soucast odmeny za porod :wink: , sperky nechci…dostala jsem zasnubni prsten s diamantikem, a ten mi ani ne za dva roky vypadl, nastesti se to stalo doma a nasla jsem ho, ale jeste jsme to ani nedali spravit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.3.09 16:44

No, já si taky tajně už vymýšlím, co bych tak mohla dostat :wink: . Ale zrovna dneska jsem si to (jako porod), když jsem šla s hafanem po lese, představila a vzpomněla si, že umím být i pěkná hysterka (jednou v bouřce v autě jsem dostala panickej záchvat úzkosti a chovala se jak totální magor) a nevím nevím :twisted: :twisted: , jen aby bylo za co odměňovat :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Tak ať pěkně slouží, doufám, že ten aprílovej termín nebude nic znamenat…že by byla třeba bláznivá :wink: .

Koukám, že seš jak já. Furt jsem něco řešila teď kolem výbavičky a pátrala po netu a diskuzích, teď potřebuju tu žehličku a už se mi tak nechce nic zkoumat, že si prostě asi objednám nějakou od oka :wink: . Nějakou Philipsku, tím nic nezkazím…už na to s… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
30.3.09 18:13

Já mám pekárnu Kenwood a nemůžu si na ní teda stěžovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie