Poradna pro otázky pojištění, hypoték a spoření
Soňa Janáčková
Ahoj holky, moc prosím, nemáte někdo zkušenost s touto pekárnou? Je to asi ta obyčejná z Tesca (teď ji zlevnili po Vánocích). Už jsem pročetla všechno možné, ale o této pekárně jsem nic nenašla…
Nechci dávat za pekárnu 3000, ale zase nechci koupit nějakou levnou a pitomou. Třeba bude tahle výjimka - levná a dobrá
Díky, Jana
Myslím, že je totožná s ETOU VEGA. Na obě pekárny jsem četla vesměs chválu. Myslím, že pokud koupíš určitě neprohloupíš.
taky mě lákala, vypadá docela pěkně - vzhledově ![]()
Každý doporučuje ale dvě metly, tato má tuším jednu. Já ovšem s pekárnou nemám pražádnou zkušenost, tak nemohu fundovaně radit ![]()
ahojky, mám a jsem spokojená, je funkční a na vyzkoušení, zda pekárna bude pro Tebe to pravé si myslím, že je ideální. Já bych si už sice koupila se dvěma metličkama, ale jen proto, že recepty na chleby, které mám, jsou celkem objemné a ten chleba je pak taková kostky, ale chutově skvělý.
Píšu jak retard, ale snad to je jasné.
Mám tu etu, a ještě se mi nestalo, že by nebylo těsto promíchané, ta jedna metla to zvládá naprosto bez problému.
Já ji mám od listopadu 2006, „jede“ skoro každý den, super peče a jsem s ní moc spokojená. Kupovala jsem ji s tím, že 2 roky je v záruce a pokud by se porouchala, tak ji vyměním za novou
![]()
A ťuk,ťuk - jede ![]()
Ahoj,
koukni na http://domacipekarny.dama.cz/, tam je srovnání pekáren. Ale vím, že tu Tesco si všichni víceméně chválí. Já jsem o ní taky uvažovala, když jsem si pekárnu pořizovala, ale v době, kdy jsem si pek. kupovala, jsem tu Tesco zatraceně nemohla sehnat. Tak jsem si pořídila Moulinex, má jenom jednu metlu a jsem s ní maximálně spokojená ![]()
Tereza
Mám jednometličkovou Moulinexku a taky mi nepřijde, že by jí ta druhá mtla chyběla… navíc jsem četla článek s nějakým odborníkem a ten říkal, že dvoumetličkové jsou víc poruchový, tak nevim
holky, našla jsem diskuzi přímo k této pekárně, zřejmě
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?…
Ahoj, máme ji od února, max. jsme spokojení!
Veškerá těsta, kynutá, nekynutá, výborné chleby… Loni byl docela problém ji sehnat, ale teď je jich plné Tesco. ![]()
Ahoj holky, tak moc děkuju za vaše postřehy a rady
Už ji mám doma a zítra se chystám na první chlebík
Koupila jsem si na radu kamarádky směsi z LIDLu, tak jsem zvědavá
Přeju pěkný zbytek roku a celý rok příští, Jana
Nevím jestli mám přímo tuhle, mám tesco, taky původně za 990, ale mám ji z výprodeje za 250. funguje už skoro 2 orky, používám ji několikrát týdně. hned po 2 měsících byla na reklamaci, od té doby funguje
@slavuska1 píše:
Nevím jestli mám přímo tuhle, mám tesco, taky původně za 990, ale mám ji z výprodeje za 250. funguje už skoro 2 orky, používám ji několikrát týdně. hned po 2 měsících byla na reklamaci, od té doby funguje
dekuji, tak budu cekat na vyprodej, nejspis
, je tam program na marmeládu a nudle?