Kde koupit suroviny do pekárny přes internet?

JVP
568
13.1.09 10:02

Kde koupit suroviny do pekárny přes internet?

Ahoj holky, prosím o radu a zkušenosti s nákupem surovin (celozrnné a chlebové mouky, různá semínka apod…) do pekáren přes internet a za rozumné ceny… :wink: Máte nějakou osvědčenou internetovou prodejnu? Díky, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2974
13.1.09 14:52

to by mě taky zajímalo :lol: tak snad někdo napíše i když tohle téma sem nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.09 14:57

Šak on ho někdo přesune :wink: Neporadím, ale zajímalo by mě to taky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
13.1.09 15:05

Já si teda koupila pekárnu včera, takže zkušenosti nemám, ale na netu jsem našla tohle http://www.mojepekarna.cz/chlebove-smesi a tady je spousta diskusí https://www.emimino.cz/modules.php?… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
13.1.09 16:41

Ahoj, to jsem ráda, že to někoho zajímá… jen nevím, Daska1, proč by sem tohle téma nemělo patřit 8O 8O 8O Vždyť se tu probírá spousta věcí - a z mého pohledu často mnohem méně praktických a málo spojených s rodinou a dětma :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.09 17:08

JVP - ono bylo totiž původně v kategorii Snažení, tak proto :wink: Jinak na emimino jako takové to patří určitě, to je jasňačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.1.09 17:09

A jo, teď se dívám, že jsi zakladatelka - ses asi při zakládání uklikla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
13.1.09 17:20

No nevím, jak kdo, ale já mám i několik lidí co znám zkušenost se směsí na chleba děsnou, ať to byla směs z PENNY, LÍDLU, tak už nevěřím žádné-nikdy mi chleba nevzešel, jak by měl a když jsem pekla ze surovin, vždy byl na 1.Písněte mi, kdo má a jakou zkušenost a hlavně s jakou směskou. Jinak u nás frčí pivní chléb:
Ingredience:
250 ml světlého piva
100 ml vody
1/2 kg hladké mouky
2 lžičky drceného kmínu
1,5 lžičky soli
1lžička sušeného droždí
semínka dle chuti (slunečnicová, dýňová, .....)
Semínka jsem nakoupila a ve stejném poměru smíchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
13.1.09 18:24

Ahoj, tak se omlouvám, fakt jsem to asi omylem klikla při zakládání někam jinam :oops: a vůbec jsem si toho nevšimla :?
Já jsem třeba spokojená s těmi směskami z Lidlu (chleby z nich mi vzešly v pohodě)- chleba pak vyjde cca na 18 Kč,– a je to rychlé. Ale musí se dost hlídat, aby ta voda pro směs byla vlažná…
Pivní chleba uřčitě chci taky zkusit, výborný je i podmáslový : 310g podmáslí, 2 lžíce bílého jogurtu, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžičky soli, 2 lžičky cukru, 350g bílé hladké a 150g žitné celozrnné mouky (mají i v Albertu 8O ), lžička suš. droždí a kmín, semínka apod. dle chuti.
Jen jsem chtěla vědět, jestli některá neobjednáváte suroviny třeba ve větším z nějakého bio krámku - v Toulcově dvoře je třeba docela velký výběr, ale je to poměrně drahé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
13.1.09 21:24

Ahoj,
chlebovou mouku kupuju tady: http://www.mlyn-korunka.cz/, najedete si na ceník, tam si vyberete mouku (mají dvě, žitnou chlebovou a pšeničnou chlebovou), jsou to kilovky, jako normální mouka. Prodávají mouku maximálně 12 kg na jedno poštovné, dodací lhůty pár dnů. Objednávala jsem zatím 2×, poprvé mailem a podruhé telefonicky, to už mě měli v databázi.
Semínka a celozrnnou mouku kupuju ve zdravé výživě, nebo někde v obchodě.
Ahoj
 Jana

• Citovat
  • Upravit
2
21.6.10 08:35

Bertik

WWW.BIELMEIER.CZ

Je to 100% spolehlivá firma, směsi skvělé - doporučuji. Druhý den je balík doručen na Vaši adresu. Už jsem jich koupila 3×15 kg!!!! :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.10 08:37

Perfektrní směsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
1.9.10 10:43

pekárna

Přišla mi včera pekárna
http://www.mall.cz/…nwood-bm-256
objednaná z netu a nejde nasadit hnětač, je to nějaké špatné vysoustružené nebo co :think:
nemáte některá taky stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Divoch.b
7.1.13 10:08

Ahojky, chtěla bych Vám říct, že mi kupujem směs na chleba s Lídlu, je ho kilo a stojí 30 kč a jsme s ní maximálně spokojení, kromě vody se tam nepřidává nic, ale jestli chcete mít chleba vláčnější a aby dýl vydržel, přidá se trošku oleje(i když u nás vydrží asi tak hodku) :lol:

• Citovat
  • Upravit
Divoch.b
7.1.13 10:14

Zkus to natřít sádlem, nebo nějakým tuhým tukem a mělo by to jít líp a trošku přitlačit :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1