Jakou elektrokoloběžku pro dva

1793
20.7.22 21:56

Jakou elektrokoloběžku pro dva

Zdravím maminky, přemýšlím o elektrokoloběžce, která uveze bezproblemu mě a dítě (52+18 kg).
Budeme jezdit do města do školy a zpět, do práce a nějaký ten výlet do přírody. Jakou zvolit? Má někdo zkušenosti? Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
20.7.22 22:14
@pocker píše:
Zdravím maminky, přemýšlím o elektrokoloběžce, která uveze bezproblemu mě a dítě (52+18 kg).
Budeme jezdit do města do školy a zpět, do práce a nějaký ten výlet do přírody. Jakou zvolit? Má někdo zkušenosti? Děkuji za rady.

Ahoj. Jelikož nezminuješ rozpočet, dám ti tady to nejlepší z různých kategorií:

Naprostá špička, ale připlatíš si:
https://www.insportline.cz/…-y10-bila-10

Koloběžka, kterou bych si sám rád pořídil:
https://www.alza.cz/…d5875725.htm

Nejlevnější varianta, která je pořád velmi kvalitní:
 https://www.alza.cz/…d6605824.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.7.22 22:19

Cena tak do 15 tisíc max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.7.22 22:20
@pocker píše:
Cena tak do 15 tisíc max

Pak je jasnou volbou Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 nebo Xiaomi Mi Electric Scooter 3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.7.22 22:21

Chci aby to vyjelo i mírný terén a nebylo to zdechlé do kopce.. a ujely jsme na tom dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.7.22 22:25

@pocker Ano, vždyť to jsi psala hned nahoře v příspěvku. Podle toho vybírám.

Xiaomi Mi Electric Scooter 3
Nosnost: 100 kg
Max. stoupání: 16 %
Max. rychlost: 25 km/h
Dojezd: 30 km

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2
Nosnost: 100 kg
Max. stoupání: 20 %
Max. rychlost: 25 km/h
Dojezd: 45 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.22 22:32

Jakože chceš koloběžku, kde budeš vozit sebe a dítě?
Jednak mi to nepřijde vůbec bezpečné. Moje děti ji teda mají. To byl počin mého otce. Ale jsou velcí a řídí sami.
A je vůbec možné, aby po veřejné komunikaci jezdili na jedné koloběžce dva?
Nechtěla bych být projíždějící řidič, který pojede zrovna kolem tebe. Tobě dítě zavrávorá. Spadne mi pod kola. Bude neštěstí. Všichni budou mít zničený zbytek života.
Stojí to za tohle? Choď pěšky nebo použij MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.22 22:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15871
20.7.22 22:47
@pocker píše:
Budeme jezdit do města do školy a zpět, do práce a nějaký ten výlet do přírody. Jakou zvolit? Má někdo zkušenosti? Děkuji za rady.

Nejsem si úplně jistý, ale budeš muset najít koloběžku, která je konstrukčně pro dva lidi, jinak riskuješ problém v případě nehody, úrazu apod.

Příspěvek upraven 21.07.22 v 07:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.7.22 23:07

Soutěžíš o nejhloupější způsob, jak zmrzačit dítě? Co asi udělá pád s tím malým tělíčkem, když se ti na prvním výmolu neudrží…?

• Citovat
  • Upravit
53518
20.7.22 23:11
@pocker píše:
Četla jsi pravidla silničního provozu? Na koloběžce dva jet nesmí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
21.7.22 00:41

Ježíšmarjá vy děláte jak kdyby chtěla drandit po silnicích v nejhustším provozu. Vídám tu matku s dítětem, jezdí opravdu pomalu a zásadně na chodníku, nikomu to nevadí, protože oni nikomu nebezpeční prostě nejsou :nevim: to takovej cyklista co to pustí jede mnohem rychleji a mám chuť ho z toho kola shodit (na naše chodníky je zákaz vjezdu) protože mám psa na vodítku a to vodítko logicky je překážka.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
21.7.22 00:42

Teda doufám, že to nechceš na silnice :think: do práce i školy může být po chodníku, záleží kdo kde bydlí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
21.7.22 00:48
@TO_IT píše:
Ježíšmarjá vy děláte jak kdyby chtěla drandit po silnicích v nejhustším provozu. Vídám tu matku s dítětem, jezdí opravdu pomalu a zásadně na chodníku, nikomu to nevadí, protože oni nikomu nebezpeční prostě nejsou :nevim: to takovej cyklista co to pustí jede mnohem rychleji a mám chuť ho z toho kola shodit (na naše chodníky je zákaz vjezdu) protože mám psa na vodítku a to vodítko logicky je překážka.

Přečti si pravidla silničního provozu a pa mudruj. Na chodníku ta ženština nemá co jezdit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.7.22 04:34

Ideálně žádnou. Přesně jak píšou všichni prede mnou. Nic nebezpečnějšího jsem neviděla a jezdit s tím po chodníku je ta největší de…ulita. Ti chodci tě neslyší a chodník slouží k pěší chuzi. Nemám problem s dětmi na čemkoli jezdícím na chodníku…
Chod pěšky, na kole, klasické koloběžce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová