Jakou jazykovou školu?

1220
13.10.15 17:54

Jakou jazykovou školu?

Ahojte, chtěla bych k Vánocům darovat poukaz na kurz anglického jazyka pro úplného začátečníka. Můj dotaz zní, zda máte s nějakou jazykovou školou zkušenosti případně jako byste mi doporučili (v Praze). Předem děkuji za tipy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15432
13.10.15 18:05

Já začala s angličtinou jako úplný začátečník v jazykové škole Březinka na Smíchově. Už tam chodím 4 roky a zatím vždycky spokojenost s lektorem (zažila jsem tedy jen 2). Učí se v relativně malých skupinkách 4-6 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.10.15 19:10

Doporučila bych spíš jít po referencích na konkrétní lektory, nikoliv školy, je to opravdu hodně o lidech. Ve skoro každé škole jsou skvělí a příšerní lektoři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.10.15 20:02

Záleží, jaké máš další představy, zda mají vyučovat rodilí mluvčí, časová náročnost, cena, lokalita. Co má být účelem kurzu - jen pár frází na dovolenou, nebo začátek toho naučit se jazyk?
Jestli třeba pár lekcí od soukromého učitele by lépe nesplnilo účel.

Všechny jazykovky neznám, ale co jsem měla možnost vyzkoušet, žebříček by asi byl:

• British Council
  • Akcent IH, Caledonian School
  • Tutor, Glossa

Pokud ty jazyk ovládáš, možná zajít na ukázkovou lekci a dle toho? Každému sedne jiný přístup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
14.10.15 09:49

Nejlepší, ale zároveň asi nejdražší je British Council - tam to bylo fakt super a velmi profesionální lektoři. A dál jsem chodila do Oxford Tefl a taky jsem byla spokojená, ale s British Council se to nedalo porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
14.10.15 12:38

Všem moc děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
30.10.17 13:09
@RadkaHed píše:
Ahoj holky, mně osobně se nejvíce osvědčily pravidelné lekce v jazykové škole – člověka to opravdu donutí se připravovat z hodiny na hodinu a hodně taky procvičí mluvení. V rámci Prahy mohu doporučit Jazykovou školu Presto. Během jednoho roku individuálních kurzů mi dokázali zlepšit úroveň z B2 na C2 a před pár měsíci jsem úspěšně složila certifikát CAE. Příjemní lektoři, profesionální přístup a zábavná výuka, za mě opravdu na 1* :) www.presto-skola.cz

Reklama? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko