Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj!
Opět si sem jdu pro radu. Chystáme se naši malou(18m) pomalu přestěhovat do velké postele. Postel je vyřešená, tu nám dělá tchán, ale máme „problém“ s matrací
Vůbec totiž nevíme, jakou koupit
Jestli pružinovou, klasickou obyčejnou molitanovou nebo jakou??? V každé prodejně totiž doporučují něco jiného…Jakou matraci máte doma vy? Podotýkám, že strop je 2500-3000kč( a to opravdu max), myslím, že je zbytečné kupovat něcvo extra drahého, kor když budeme odplenkovávat. ![]()
Díky za rady ![]()
@atominnka píše:
Ahoj!
Opět si sem jdu pro radu. Chystáme se naši malou(18m) pomalu přestěhovat do velké postele. Postel je vyřešená, tu nám dělá tchán, ale máme „problém“ s matracíVůbec totiž nevíme, jakou koupit
Jestli pružinovou, klasickou obyčejnou molitanovou nebo jakou??? V každé prodejně totiž doporučují něco jiného…Jakou matraci máte doma vy? Podotýkám, že strop je 2500-3000kč( a to opravdu max), myslím, že je zbytečné kupovat něcvo extra drahého, kor když budeme odplenkovávat.
Díky za rady
Ahojky, já jsem matrace prodávala, tak o tom trošku něco vím. Co se týče dětí, určitě doporučuju, abys nešetřila, protože jde o zdravý růst a vývoj , tak že abys předešla problémům zad, páteři atd, jednoznačně doporučuju matraci z líné pěny. Výrobců je opravdu spoustu a většinou jsou bohužel předražené. Jako spolehlivou firmu, za přijatelnou cenu doporučuji matrace společnosti Dřevočal. Doporučuji teda obejít obchody, kde matrace od této firmy prodávají, a nebo se můžeš podívat na jejich stránky.
Jinak tyto matrace mají potah, který můžeš sundat a vyprat bez problémů. ![]()
@Tadelka píše:
Ahojky, já jsem matrace prodávala, tak o tom trošku něco vím. Co se týče dětí, určitě doporučuju, abys nešetřila, protože jde o zdravý růst a vývoj , tak že abys předešla problémům zad, páteři atd, jednoznačně doporučuju matraci z líné pěny. Výrobců je opravdu spoustu a většinou jsou bohužel předražené. Jako spolehlivou firmu, za přijatelnou cenu doporučuji matrace společnosti Dřevočal. Doporučuji teda obejít obchody, kde matrace od této firmy prodávají, a nebo se můžeš podívat na jejich stránky.Jinak tyto matrace mají potah, který můžeš sundat a vyprat bez problémů.
Díky moc ![]()
Tadelko, koukala jsem na jejich stránky, tolik peněz za mnatraci opravdu dávat nechci
Jde nám o období do nějakých cca 6-7let, pak by se stejně kupovala nová.. Nu každopádně děkuju moc za tip a ještě to pozjištuju, jak to je s cenou jinde ![]()
@atominnka ono to chce sledovat, mají různé akce. Já třeba loni koupila matrace v akci 1+1 zdarma. Určitě bys ale taky mohla přímo k nim do firmy napsat, snaží se vyjít lidem vstříc a třeba ti udělají výhodnou nabídku ![]()