Jakou koupit matraci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22614
7.6.12 23:07

Jakou koupit matraci?

Ahoj!
Opět si sem jdu pro radu. Chystáme se naši malou(18m) pomalu přestěhovat do velké postele. Postel je vyřešená, tu nám dělá tchán, ale máme „problém“ s matrací :nevim: Vůbec totiž nevíme, jakou koupit :think: Jestli pružinovou, klasickou obyčejnou molitanovou nebo jakou??? V každé prodejně totiž doporučují něco jiného…Jakou matraci máte doma vy? Podotýkám, že strop je 2500-3000kč( a to opravdu max), myslím, že je zbytečné kupovat něcvo extra drahého, kor když budeme odplenkovávat. :nevim:
Díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tadelka
8.6.12 07:30
@atominnka píše:
Ahoj!
Opět si sem jdu pro radu. Chystáme se naši malou(18m) pomalu přestěhovat do velké postele. Postel je vyřešená, tu nám dělá tchán, ale máme „problém“ s matrací :nevim: Vůbec totiž nevíme, jakou koupit :think: Jestli pružinovou, klasickou obyčejnou molitanovou nebo jakou??? V každé prodejně totiž doporučují něco jiného…Jakou matraci máte doma vy? Podotýkám, že strop je 2500-3000kč( a to opravdu max), myslím, že je zbytečné kupovat něcvo extra drahého, kor když budeme odplenkovávat. :nevim:
Díky za rady :mavam:

Ahojky, já jsem matrace prodávala, tak o tom trošku něco vím. Co se týče dětí, určitě doporučuju, abys nešetřila, protože jde o zdravý růst a vývoj , tak že abys předešla problémům zad, páteři atd, jednoznačně doporučuju matraci z líné pěny. Výrobců je opravdu spoustu a většinou jsou bohužel předražené. Jako spolehlivou firmu, za přijatelnou cenu doporučuji matrace společnosti Dřevočal. Doporučuji teda obejít obchody, kde matrace od této firmy prodávají, a nebo se můžeš podívat na jejich stránky. :palec: Jinak tyto matrace mají potah, který můžeš sundat a vyprat bez problémů. ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
8.6.12 09:44
@Tadelka píše:
Ahojky, já jsem matrace prodávala, tak o tom trošku něco vím. Co se týče dětí, určitě doporučuju, abys nešetřila, protože jde o zdravý růst a vývoj , tak že abys předešla problémům zad, páteři atd, jednoznačně doporučuju matraci z líné pěny. Výrobců je opravdu spoustu a většinou jsou bohužel předražené. Jako spolehlivou firmu, za přijatelnou cenu doporučuji matrace společnosti Dřevočal. Doporučuji teda obejít obchody, kde matrace od této firmy prodávají, a nebo se můžeš podívat na jejich stránky. :palec: Jinak tyto matrace mají potah, který můžeš sundat a vyprat bez problémů. ;)

Díky moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
8.6.12 09:46

@atominnka není zač ;)

• Citovat
  • Upravit
22614
8.6.12 09:47

Tadelko, koukala jsem na jejich stránky, tolik peněz za mnatraci opravdu dávat nechci :roll: Jde nám o období do nějakých cca 6-7let, pak by se stejně kupovala nová.. Nu každopádně děkuju moc za tip a ještě to pozjištuju, jak to je s cenou jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
8.6.12 17:18

@atominnka ono to chce sledovat, mají různé akce. Já třeba loni koupila matrace v akci 1+1 zdarma. Určitě bys ale taky mohla přímo k nim do firmy napsat, snaží se vyjít lidem vstříc a třeba ti udělají výhodnou nabídku :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510