Jakou máte autosedačku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
868
6.4.06 21:25

…a ještě jedna věc…

V automobilové branži jsem pracovala opravdu hodně dlouho. A musím souhlasit s ivulkou …

Jak si myslíte, že se dělají testy aut ? Proč v jednom testu vyjde nejlépe jedno auto a v druhém jiné? Odpověď je jednoduchá… protože si každý test zaplatí jiný výrobce…

Z jakého důvodu by to mělo být (ať už v jakémkoliv) jiném segmentu zboží jinak???

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 21:44

Proč máme autosedačku 9 - 36? Protože v jakékoli jiné naše dítě řvalo. Máme cenový průměr, myslí že nějaké neonáto a můj názor? Jakákoli sedačka je lepší než žádná. POužívám ji vždy, i když ještě není povinná. Já prostě na ty nejdražší nemám a co víc, moje dítě zrovna v maxi cosi nechtělo sedět. Jako všechny dětský věci si myslím, že i tady tyhle bezpečnostní věci jsou velký taháky na peníze. A myslete si o mě co chcete. Jen prosím vás si nějakou autosedajdu kupte. I pro šestiletý dítě. Nedávno se tady jedno při nehodě uškrtilo bezpečnostním pásem, protože potřebovalo podsedák.......

• Citovat
  • Upravit
52
7.4.06 07:28

Souhlasím s názorem raději levnou autosedačku než žádou!!! Nekteří lidé na to opravdu nemají. My teda máme Maxi cosi SPS, protože na XP, už jsme prostě neměli, když jsme potřebovali sedačku (teď už na ní máme). Hlavně prosim Vás vozte děti v autosedačkách!!!!!!
Je hrozné pak vědět, že nekteří rodiče vezou svojí 11 dní ratolest v náručí, kdyby bylo v sedačce určitě by přežilo a nic by se mu podle lékařů nestalo!!!!
Nenechte se přemluvit, to je jen kousek to se zvádne, někdy to nemusí vyjít!!! Když vydím jak se u nás miminka vozí z porodnice tak je mi do pláče :cry: a zuřím :evil:
Omlouvám se všem koho jsem se dotkla, ale jen to tak cítím.

Jo ještě to Recaro stojí 7000 a víc tak je to finančně celkem jedno jestli se koupí menší a pak větší a nebo jedna.
Já se přikláním ke dvoum, ale to je na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 12:44

Díky Petulko i všem ostatním,
za rady…díky vám mám trochu přehled a snad koupíme dobře..
Pa
 Rachel

• Citovat
  • Upravit
91
11.4.06 01:14

Tak jsem to tady holky všechno pročetla a nikde jsem neobjevila jestli nemáte někdo z vás autoesedačku Britax Eclipse Si. Rozhodujeme se mezi Chicco Zenith, Maxi Cosi SPS a právě zmiňovanou Britax Eclipse Si. U nás ve městě ji nikde nemají, tak vůbec nevím jak vypadá v porovnání s ostatníma dvěma. Prosím poraďte.

Díky Papaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.10.12 09:09

:mavam: Ozivuji diskuzi na tema Jakou sedacku?! Preci jenom jsou nove trendy a poznatky a ja si rada necham poradit.
Nasemu chlapeckovi je neco pres 8m, ma necelych 9kg, ale ve vajicku uz mu zkratka zacina couhat hlavicka, coz by pry nemelo, tak hledam vhodnou autosedacku. Osobne se priklanim ke kategorii 9-18kg, ale zasadne se nebranim ani 9-36. Jde mi o to, ze nechci (nemohu) vyhodit uplny majlant ale chci bezpeci. Poradite mi s nejakou zlatou stredni cestou? Rada bych, aby u sedacky byla moznost jeste nejakeho castecneho sklopeni do pololehu, protoze maly jeste nesedi :think:
Dekuji za tipy a napady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
1.10.12 09:19

@Brittana Ahojky, my máme tuhle http://www.heureka.cz/?… -když jsme jí kupovali, tak stála ještě 4.800,–,ale je skvělá, bohužel nejde polohovat a to mi trochu vadí, ale zase byste nemuseli kupovat vždy novou, dle velikosti, protože tahle je od 9-36kg a známá má zase http://autosedacky.heureka.cz/…nix-cervena/ a ta má několik poloh a je od 9-25kg… Šťastnou ruku při vybírání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.10.12 09:32

@Brittana dokud mu není 9m a neváží 9kg (oblečenej) a musí samostatně sedět. Dokud všechno nesplňuje, měl by jezdit v protisměru… :nevim: takže buď větší vajíčko nebo autosedačku 0-18… a pokud ještě chvilku ve vajíčku vydrží, tak tu 9 - 18… 9 - 36 bych nekupovala, stejně se má sedačka po 5 - 6 letech měnit, tak mi to přijde celkem jedno…

My máme na staršího prcka MC Priori XP (a myslím, že do 4 let bez problému vydrží), na mladšího Romer King Plus… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.10.12 09:40

Osobně jsem snad nikdy neviděla nějakou co byla 9-36 a byla polohovací ale ty 9-25 bývají dost často…stejně máš nejlepší si nějaké předvybrat, najít si obchod ve kterém ji mají a zkusit dítko do ní posadit..né každé je spokojené v každé sedačce :nevim: ale to polohování fakt hodně užiješ taky sme malého kolem toho třičtvrtě roku dávali do větší a bylo to k nezaplacení…několik prvních měsíců jezdil jen v leže(na max co to šlo…málokterá má i úplný leh)
my sme koupili tuto http://mujandilek.cz/…ranzova.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
1.10.12 09:42

@kate02 Můžu se zeptat, proč by se měla autosedačka měnit po 5-6 letech? To slyším poprvé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.10.12 10:04
@Gabčulinda píše:
@kate02 Můžu se zeptat, proč by se měla autosedačka měnit po 5-6 letech? To slyším poprvé 8o

protože ty plasty pracujou, křehnou a pak už není tolik bezpečná… Hlavně teda ty sedačky, co jsou furt v autě… V létě tam je 50 stupňů, v zimě třeba -20… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
1.10.12 10:19

@kate02 Aha,no tak to mě nikdy nenapadlo, protože jsem si říkala, že pokud je autosedačka od 9-36kg, tak musí mít dost dlouhou životnost..Tak děkuju za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.12 11:44

Ahoj, tak my jsme koupili tuhle http://autosedacky.heureka.cz/…-xp-polaris/ Myslím, že je to takový střed. Jde i napolohavat a cena není tak vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.10.12 11:51

Máme Römer King plus - 9-18kg. Vyšla velmi dobře v testech, v podstatě je to jedna z nejbezpečnějších sedaček na trhu a myslím, že ta cena u ní není zase až tak velká. My jsme tenkrát chytli na Mallu akci a koupili jsme novou kolekci 2012 za 4089,– Sklopitelná je.

Do větší sedačky - od těch 9kg, ale musí dítko, kromě toho, že má mít 9 měsíců a 9kg - samostatně sedět. Takže buď budete muset ještě počkat nebo jít do 0-18kg. Nesedící dítě bych do posměrné rozhodně nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí