Autosedačka do škodovky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
113
25.2.06 22:03

Autosedačka do škodovky?

AHOJKY
mám otázečku. Máme autosedačku a nevím jak do škodovky kde nejsou zadní pásy připevnit.Myslíte si že by nám v autoservisu namontovali pásy?Nebo je to spíš na jiný auto?
Veronika dííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
635
27.2.06 07:38

No bez pásů autosedačku nepřipevníš a nepřipevněná autosedačka je úplně zbytečná protože postrádá smysl. Takže přidělat pásy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.2.06 08:01

Nebo spis pridelat autosedacku dopredu.....

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.2.06 08:05

Ahoj
Do škodovky se myslím dají přidat pásy. Přinejhorším se dá sedačka na přední sedadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
27.2.06 08:09

Ahojky,

manžel pracuje v autoservisu a mám pro tebe informaci, že pásy jdou dodat do každého auta, kde vzadu nejsou.

Navštivte autoservis a nechte si je dodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.2.06 08:31

pásy jdou dodat, souhlas.Nebo jak už tu bylo řečeno, můžete dát prcka dopředu. Přítel včera taky dával sedačku do auta, já pak jdu, a mladý pán sedí vepředu :D .Že prý chlapi musí sedět vpředu spolu, ať si sednu do zadu :D .
Andělka

• Citovat
  • Upravit
14079
27.2.06 09:03

Ahoj,

můj manžel pracuje taky v autoservisu (Škoda) a potvrzuje to, co píše Bolero. Do každého auta se dají dodatečně domontovat pásy. Sice nepíšeš, jaký typ škodovky máte, ale počítám, že to bude Š120 nebo něco podobného. Moji rodiče mají Š120 a nechali si pásy přidělat bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.2.06 21:11

Ahojky, my vzadu sice pasy máme, ale pouze dvoubodové, vím že existují sedačky na dvoubodové pasy, ale bohužel sedačku jsme koupili pouze pro tříbodové pasy… Holky kolik asi stojí přidělat ty klasické 3bodové pasy?

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.06 10:47

Každé auto homologované někdy po roce 1970 má už v karoserii připravené závity na bezpečnostní pásy. Stačí vědět, kde závity jsou a namontovat odpovídající pásy. Jen pozor - šrouby jsou s Whitwortovým závitem, nikoliv s metrickým.
Montovat jen dvoubodové pásy není rozumné.

• Citovat
  • Upravit
506
1.3.06 11:08

Taky máme starou dobrou škodovku, pásy v zadu nejsou, manžel je není schopný namontovat, tak malá jezdí vepředu. Aspoň má výhled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.3.06 12:39

HOJKY MAMINY

Tak moc dík za rady,dáme malýho dopředu a na pásy se poptáme kolik by tak mohli stát.Jo a máme Škodu 120.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario