Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer, nemáte mamči některá zkušenost s autosedačkou 9-18 kg RAMATTI VENUS COMFORT? Mám od CAM ale nejsem s ní spokojená a tato se mi zdá podobná jako MAXI COSI PRIORI děkuji Táňa.
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi PrioriRamatti Venus je tvarově podobná Maxi-Cosi, ale funkčně zcela odlišná. Nesedí úplně pevně v sedadle.
Tak to jsem moc ráda za odpověď, protože ta CAM taky nesedí pevně a proto už takovou nechci. Děkuji moc a kupuju MAXI COSI. Krásný den T.
Ahoj, taky jsem objevila Ramati a ukázala manželovi, protože jsem chtěla kupovat Maxi cosi priori, ale že prý je moc drahá, tak snad změní názor
![]()
i510
A nenašla jste někde některá test této autosedačky?
Díky, Alenka
Zase jsem slyšela, že jakoby vzhledově jsou ty sedačky stejné ale funkčnost mají každá jiná takže já jdu do MAXINY. Mějte se ![]()
Dobrý den,
my jsme si tuto autosedačku pořídili. Nám v sedadla sedí perfektně, myslím, že záleží na tvaru sedadla. Akorát jsme museli vyndat opěrku hlavy. Malej je v ní spokojený, když usne sklopím jí do polohy na ležení a nevrklá se mu hlavička.
Ahojky Šárka
Já už ji mám objednanou, má ji známá a je s ní moc spokojená, na žádné blbé držení v sedadle si nestěžuje. A prodavač jí říkal, když se rozhodovala mezi touto a Maxi cosi, že jsou opravdu skoro totožné. (mohl by jí říct, že jsou maxi lepší, aby víc vydělal, ale on ne)
Alenka
Ahoj!
Přidám jen svou zkušenost s touto autosedačkou.
Je to v porovnání s Maxi-cosi „nebe a dudy“. Maxi-cosi Priori XP máme doma a tu Venusku jsme koupili k našim. (příště bych raději připlatila)
Maxina je oproti ní robustnější, pevnější, sedí daleko lépe na sedadle. I ty opěrky hlavy jsou pevnější. Podobná se mi zdá opravdu jen vzhledem.
Takže já osobně nedoporučuji…
Ahojky,posouvám téma výš.Také mě tato autosedačka zaujala.Nevíte kolik zabere místa?Máme Fabii a ta má vzadu opravdu malý prostor i kvůli vajíčku máme sedadlo spolujezdce hodně vepředu,takže pohodlně nevyužitelné.Já nevím s tou bezpečností,připadá mi,že i dost záleží na bezpečnosti auta a fakt,že sedačku používám,i kdybych měla jen přejíždět na parkovišti.Do vajíčka jsme investovali 4000.- ,asi špatná volba,je nepohodlné,potah neprodyšný,nedrží dobře v autě a stejně pod potahem „je“ tvrzený polystyrenový výlisek
Je tato pohodlná pro mimča?I na delší cesty?Děkuji za názory!! ![]()
My už v ní jezdíme a jsem s ní moc spokojená, neobjevila jsem žádný problém.
MarketaD - Pokud myslíš, jak hodně musíš mít vysunutou sedačku před sedadlem s tou dětskou, tak určo míň než u vajíčka! Vejde se ti tam, sahá konec asi tam, co je konec sedadla.
Alenka
Ahoj holky,
jen posouvám diskuzy na viditelné místečko
Taky mě tahle autosedačka docela zaujala a ráda bych,kdyby sem někdo přihodit další názor.
AAALENKOO-jde ta sedačka polohovat jednou rukou do lehu? Myslím,jako když budu se sedět ve předu u spolujezdce a malý třeba usne, můžu se jen otočit a polohovat sedačku nebo je to nějak složitější? Snad si tu mojí otázku přečteš.Díky
Yasmin
Yasmin - jde to úplně v pohodě
Lehce, není potřeba žádná síla a je to plynulé. Přesně tak jsem to nedávno dělala. V návodu je sice psáno, že pokud se upravuje poloha, tak se má trochu zatáhnout za pásy, aby to dobře drželo, ale mě přijde, že to drží i tak. 
Tady je to v sedě před úpravou do lehu.
Jinak tady je crash test http://www.ramatti.pl/…czenstwo.php?…
Alenka
ALENKO-díky moc i za ten crash test.Vypadá dobře,takže je asi rozhodnuto a jdeme do ní ![]()
pa Yasmin
Ahojky,posouvám nahoru.Ještě máme měsíc,dva čas,než nám vyroste malej z vajíčka…Máte ještě někdo tuto sedajdu a dobré či špatné zkušenosti?? ![]()