RAMATTI VENUS COMFORT:

25.2.06 20:39

RAMATTI VENUS COMFORT:

Dobrý večer, nemáte mamči některá zkušenost s autosedačkou 9-18 kg RAMATTI VENUS COMFORT? Mám od CAM ale nejsem s ní spokojená a tato se mi zdá podobná jako MAXI COSI PRIORI děkuji Táňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Priori?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Priori
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.2.06 12:05

Ramatti Venus je tvarově podobná Maxi-Cosi, ale funkčně zcela odlišná. Nesedí úplně pevně v sedadle.

• Citovat
  • Upravit
28.2.06 12:13

Tak to jsem moc ráda za odpověď, protože ta CAM taky nesedí pevně a proto už takovou nechci. Děkuji moc a kupuju MAXI COSI. Krásný den T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
28.2.06 12:30

Ahoj, taky jsem objevila Ramati a ukázala manželovi, protože jsem chtěla kupovat Maxi cosi priori, ale že prý je moc drahá, tak snad změní názor :) :lol:

i510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
7.3.06 12:52

A nenašla jste někde některá test této autosedačky?
Díky, Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 12:59

Zase jsem slyšela, že jakoby vzhledově jsou ty sedačky stejné ale funkčnost mají každá jiná takže já jdu do MAXINY. Mějte se :D

• Citovat
  • Upravit
5
11.7.06 10:16

Ramatti Venus

Dobrý den,
my jsme si tuto autosedačku pořídili. Nám v sedadla sedí perfektně, myslím, že záleží na tvaru sedadla. Akorát jsme museli vyndat opěrku hlavy. Malej je v ní spokojený, když usne sklopím jí do polohy na ležení a nevrklá se mu hlavička.
Ahojky Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
11.7.06 13:37

Já už ji mám objednanou, má ji známá a je s ní moc spokojená, na žádné blbé držení v sedadle si nestěžuje. A prodavač jí říkal, když se rozhodovala mezi touto a Maxi cosi, že jsou opravdu skoro totožné. (mohl by jí říct, že jsou maxi lepší, aby víc vydělal, ale on ne)
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.7.06 22:49

Ahoj!

Přidám jen svou zkušenost s touto autosedačkou.
Je to v porovnání s Maxi-cosi „nebe a dudy“. Maxi-cosi Priori XP máme doma a tu Venusku jsme koupili k našim. (příště bych raději připlatila)
Maxina je oproti ní robustnější, pevnější, sedí daleko lépe na sedadle. I ty opěrky hlavy jsou pevnější. Podobná se mi zdá opravdu jen vzhledem.
Takže já osobně nedoporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.7.06 13:20

Ahojky,posouvám téma výš.Také mě tato autosedačka zaujala.Nevíte kolik zabere místa?Máme Fabii a ta má vzadu opravdu malý prostor i kvůli vajíčku máme sedadlo spolujezdce hodně vepředu,takže pohodlně nevyužitelné.Já nevím s tou bezpečností,připadá mi,že i dost záleží na bezpečnosti auta a fakt,že sedačku používám,i kdybych měla jen přejíždět na parkovišti.Do vajíčka jsme investovali 4000.- ,asi špatná volba,je nepohodlné,potah neprodyšný,nedrží dobře v autě a stejně pod potahem „je“ tvrzený polystyrenový výlisek :o Je tato pohodlná pro mimča?I na delší cesty?Děkuji za názory!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
19.7.06 18:43

My už v ní jezdíme a jsem s ní moc spokojená, neobjevila jsem žádný problém.
MarketaD - Pokud myslíš, jak hodně musíš mít vysunutou sedačku před sedadlem s tou dětskou, tak určo míň než u vajíčka! Vejde se ti tam, sahá konec asi tam, co je konec sedadla.
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
21.7.06 10:36

Ahoj holky,
jen posouvám diskuzy na viditelné místečko :roll: Taky mě tahle autosedačka docela zaujala a ráda bych,kdyby sem někdo přihodit další názor.
AAALENKOO-jde ta sedačka polohovat jednou rukou do lehu? Myslím,jako když budu se sedět ve předu u spolujezdce a malý třeba usne, můžu se jen otočit a polohovat sedačku nebo je to nějak složitější? Snad si tu mojí otázku přečteš.Díky

Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
21.7.06 13:23

Yasmin - jde to úplně v pohodě :wink: Lehce, není potřeba žádná síla a je to plynulé. Přesně tak jsem to nedávno dělala. V návodu je sice psáno, že pokud se upravuje poloha, tak se má trochu zatáhnout za pásy, aby to dobře drželo, ale mě přijde, že to drží i tak. 

Tady je to v sedě před úpravou do lehu.

Jinak tady je crash test http://www.ramatti.pl/…czenstwo.php?…

Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
24.7.06 10:26

ALENKO-díky moc i za ten crash test.Vypadá dobře,takže je asi rozhodnuto a jdeme do ní :lol:

pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.8.06 11:27

Ahojky,posouvám nahoru.Ještě máme měsíc,dva čas,než nám vyroste malej z vajíčka…Máte ještě někdo tuto sedajdu a dobré či špatné zkušenosti?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí