Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte,
chystáme se kupovat autosedačku od této firmy a tak bych se ráda zeptala, jaké s ní máte zkušenosti?
Ahojky, mame od CAM vajicko od 0 do 13 kg. Je v pohode, ale je teda priiiserne tezke
, takze kdyz v ni malyho nesu, muze mi upadnout ruka.
My jsme používali Neonato Boogie. To je téměř totéž a byla jsem s ní maximánlně spokojená.
Ivulka
Ahoj,
my máme autosedačku od CAM 0-18 kg a jsme s ní moc spokojený. Je veliká a pohodlná, Matyáš (který je na svůj věk docela velký dítě), se tam krásně vejde a rád v ní sedí. A dokonce tahle velká sedačka má i „nástavec“ na malinký miminka a dá se sklopit. Takže se sice nedá nosit jako klasický vajíčko, ale můžeš ji mít natvalo v autě a vozit v ní miminečko od narození. My jsme teda měli vajíčko od Chicca, tak tuhle variantu nemám vyzkoušenou.
Tereza
Ahoj,
používáme vajíčko od Cam a jsme spokojení. I přes půlroční používání vypadá netknutě (to je ale hodně o tom, jaký potah zvolíš, máme bílo-černý kostkovaný), myslím, že je v pohodě.
Pett
Ahojky, já bych tedy CAM moc nedoporučovala. Vajíčko jsme od této značky neměli, ale sestra si koupila od CAM sedačku 9-36kg, stála asi 3500,–. Je strašně malinká, úzká i nízká. My máme od FreeLine, stála 1500,– a je to úplný opak. Krásně veliká, malej v ní není skrčenej, vejde se tam i nabalenej, to do CAM ani náhodou…
Vajíčko jsme měli od Storchenmühle Maximum SP. Naprostá spokojenost, hlavně je hoooodně bezpečná, taková uzavřená oproti ostatním vajíčkům. Mohu jen doporučit. Stojí něco přes 3000,–
Máme jí odsud:
http://www.caryfuk.cz/…y/typ/22:603
Přeji hodně štěstí s výběrem…
Martina
Ahoj my máme autosedačku od CAm 0-13kg a jsme spokojeni. Koupili jsme ji i kvůli tomu, že má na rukojeti další ucho, kterým se dá otáčet a tím se lépe sedačka nese
http://www.sweb.cz/…P1110046.jpg /> Gabka
To další, otočné ucho je právě důvod, proč chceme tuto autosedačku. Člověk si aspoň nevykroutí ruku
U jiných značek jsem tuto „vymoženost“ neviděla
sedačka Storchenmühle Maximum SP nemá tu rukojeť vůbec takhle. Ale má dvě, které se spojé k sobě a nevykloubíš si ruku stejně jako u té výše uvedené sedačky. Navíc ji mohou nést dva lidé, což je super, když je pak mimčo těžší…
Martina
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak nejlíp sedačku CAM 0-13 připoutat do auta, nemám praxi, děkuju
@hrazdilova.m píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, jak nejlíp sedačku CAM 0-13 připoutat do auta, nemám praxi, děkuju
na boku sedačky máte nákres jak se má poutat do auta, každý model to může mít jinak