Škoda Favorit a 2 autosedačky

1966
28.3.06 14:07

Škoda Favorit a 2 autosedačky

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost, jak je to se dvěma autosedačkama ve Favoritu? Jde mi o to, jestli se mezi ně (jedna větší, jedno vajíčko) vleze dospělý člověk, když někam pojedem třeba s babi.

Díky za odpovědi!
Fifík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
28.3.06 14:15

Ahoj Fifíku!

Vleze, ale dost blbě. Nevím, jak máte širokou babi :) . My jsme to řešili většinou tak, že tu větší sedačku jsme dali dopředu. Vzadu se pak dva dospělí vešli lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.3.06 14:18

Žížalko,
to je docela dobrý nápad…co se babi a rozměrů týče, vzadu budu pro jistotu sedět já :lol: A pokud se po prckovi č.2 scvrknu do původní velikosti, snad se vlezu… :roll:
 Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
28.3.06 14:46

Ahoj Fifiku,

dokud budete mít jedno mimi ve vajíčku, tak to půjde (dáš ho dpoředu), ale ty dvě větší mít vzadu a další člověk mezi už je docela hoňka… ale ty se určitě do původní velikosti po porodu dostaneš :D

Přeji pohodové těhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
28.3.06 18:22

muzu se zeptat… mam taky favorita.. a potrebuju do nej koupit vajicko.. nekde jsem ale cetla ze muzou byt problemy s pasy (aby byly dost dlouhe) vleze ti tam to vajicko bez problemu? prip. jakou sedacku mas? diky moc za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.3.06 19:26

Ahoj Fifiku,

tohle téma mě dost zajímá, protože to za chvíli budu řešit taky. Často jezdíme na víkendy na chatu, je to 150 km a jezdí s námi babi. Teď se do auta vlezem jen tak tak se všemi těmi zavazadly a jak to pak bude až přibude další mimi fakt nevím. Přemýšlíme o koupi nějakého většího auta (teď máme Renaulta 19), takže jestli někdo můžete napsat, do jakého auta se v pohodě vlezou 2 autosedačky a 3 dospělí, tak budu ráda.

Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.06 19:45
hope píše:
muzu se zeptat… mam taky favorita.. a potrebuju do nej koupit vajicko.. nekde jsem ale cetla ze muzou byt problemy s pasy (aby byly dost dlouhe) vleze ti tam to vajicko bez problemu? prip. jakou sedacku mas? diky moc za radu!

Tento problém řeším taky. Taky máme favorita(formana) a zkoušeli jsme do něho připnout sedačku značky NEONATO BOOGIE a ta šla připnout, ikdyž pásy vyšly akorát. Nejlepší bude než sedačku koupíš tak si ji předem vyzkoušíš v autě, my jsme to taky tak udělali a v obchodě ti vyšli vstříc. Chtěli jsme sedačku od Chicca, ale prý je větší a jsou s ní problémy. Štastny nákup :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4258
28.3.06 20:50

ja mela vajicko Chicco, mame fabii tam bez problemu a tchan ma favorita-take bez problemu, ale napr. ve fiatu punto dost problem, byl trochu nakrivo ,protoze pasy byly kratsi.vzadu to jeste jde-ale vepredu se mi zda ze je to s temi pasy horsi.musis vyzkouset,jak pisí vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.3.06 21:42

My jsme měli vajíčko značky Storchenmühle (nebo jak se to píše) - půjčenou a starší, celá sedačka mi připadala oproti třeba Chicco vajíčkám o dost větší a s pásy nebyl problém. Akorát nám tu sedačku z auta ukradli :evil: takže jsme přešli na větší do 18kg zn.Ramatti a na tu taky pásy bohatě stačí. Takže tady problém nemáme.
Viděla jsem ve Formanovi dvě takové velké sedačky a mezi nimi spoustu místa, ale ty sedačky mi připadaly nějaké uzší…Jinak vajíčko s miminem na přední sedadlo dávat asi nechci - kvůli bezpečnosti nebo spíš mému pocitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí