Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost, jak je to se dvěma autosedačkama ve Favoritu? Jde mi o to, jestli se mezi ně (jedna větší, jedno vajíčko) vleze dospělý člověk, když někam pojedem třeba s babi.
Díky za odpovědi!
Fifík
Ahoj Fifíku!
Vleze, ale dost blbě. Nevím, jak máte širokou babi
. My jsme to řešili většinou tak, že tu větší sedačku jsme dali dopředu. Vzadu se pak dva dospělí vešli lépe.
Žížalko,
to je docela dobrý nápad…co se babi a rozměrů týče, vzadu budu pro jistotu sedět já
A pokud se po prckovi č.2 scvrknu do původní velikosti, snad se vlezu… ![]()
Dík!
Ahoj Fifiku,
dokud budete mít jedno mimi ve vajíčku, tak to půjde (dáš ho dpoředu), ale ty dvě větší mít vzadu a další člověk mezi už je docela hoňka… ale ty se určitě do původní velikosti po porodu dostaneš ![]()
Přeji pohodové těhu!
muzu se zeptat… mam taky favorita.. a potrebuju do nej koupit vajicko.. nekde jsem ale cetla ze muzou byt problemy s pasy (aby byly dost dlouhe) vleze ti tam to vajicko bez problemu? prip. jakou sedacku mas? diky moc za radu!
Ahoj Fifiku,
tohle téma mě dost zajímá, protože to za chvíli budu řešit taky. Často jezdíme na víkendy na chatu, je to 150 km a jezdí s námi babi. Teď se do auta vlezem jen tak tak se všemi těmi zavazadly a jak to pak bude až přibude další mimi fakt nevím. Přemýšlíme o koupi nějakého většího auta (teď máme Renaulta 19), takže jestli někdo můžete napsat, do jakého auta se v pohodě vlezou 2 autosedačky a 3 dospělí, tak budu ráda.
Nila
hope píše:
muzu se zeptat… mam taky favorita.. a potrebuju do nej koupit vajicko.. nekde jsem ale cetla ze muzou byt problemy s pasy (aby byly dost dlouhe) vleze ti tam to vajicko bez problemu? prip. jakou sedacku mas? diky moc za radu!
Tento problém řeším taky. Taky máme favorita(formana) a zkoušeli jsme do něho připnout sedačku značky NEONATO BOOGIE a ta šla připnout, ikdyž pásy vyšly akorát. Nejlepší bude než sedačku koupíš tak si ji předem vyzkoušíš v autě, my jsme to taky tak udělali a v obchodě ti vyšli vstříc. Chtěli jsme sedačku od Chicca, ale prý je větší a jsou s ní problémy. Štastny nákup
![]()
ja mela vajicko Chicco, mame fabii tam bez problemu a tchan ma favorita-take bez problemu, ale napr. ve fiatu punto dost problem, byl trochu nakrivo ,protoze pasy byly kratsi.vzadu to jeste jde-ale vepredu se mi zda ze je to s temi pasy horsi.musis vyzkouset,jak pisí vyse.
My jsme měli vajíčko značky Storchenmühle (nebo jak se to píše) - půjčenou a starší, celá sedačka mi připadala oproti třeba Chicco vajíčkám o dost větší a s pásy nebyl problém. Akorát nám tu sedačku z auta ukradli
takže jsme přešli na větší do 18kg zn.Ramatti a na tu taky pásy bohatě stačí. Takže tady problém nemáme.
Viděla jsem ve Formanovi dvě takové velké sedačky a mezi nimi spoustu místa, ale ty sedačky mi připadaly nějaké uzší…Jinak vajíčko s miminem na přední sedadlo dávat asi nechci - kvůli bezpečnosti nebo spíš mému pocitu…