Jakou máte zkušenost?

11.3.09 17:12

Jakou máte zkušenost?

Ahojte maminky a těhulky:-) Mám dotaz za svou kamarádku..Rozhodli se s přítelem,že si pořídí miminko-vy:,–(ila prášky a začali se snažit jenže ejhle-u svého přítele zjistila nevěru a vztah ukončila…no a teď jde o to,jestli může být těhotná…prášky vy:,–(ila zhruba před 14 dny a neví,jestli se už mohly správně ,,nastartovat´´ vaječníky a mohla mít už ovulaci-pocit,že ji má měla…Jak jste to měly Vy???? Za jak dlouho po vysazení hormonální antikoncepce jste otěhotněly??? Děkujeme za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8499
11.3.09 18:01

Ahojky, zatím těhotná nejsem, ale plánujeme takže jsem začala poctivě měřit bazální teplotu, podle ní vím, že první měsíc po vysazení HA u mě ovulace zřejmě vůbec neproběhla. Antikoncepci jsem brala 7 let.
držím palce ať vše dobře dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.3.09 18:25

Těhotná být klidně může já otěhotněla ve druhém cyklu po vysazení, ale bez snažení, takže kdybychom chtěli zřejmě by to šlo hned????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21599
11.3.09 18:51

no, může být klidně těhu. já otěhotněla hned první cyklus po vysazení (a pak se bála, aby to nebyla dvojčata…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.09 19:14

Taky jsem otěhotněla hned první cyklus po vysazení HA. Brala jsem ji 5 let.

• Citovat
  • Upravit
2047
11.3.09 21:53

Ahoj, já druhý cyklus po vysazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
11.3.09 23:13

a to jsou i případy otěhotnění i při pravidelným užívání HA … takže teoreticky těhotná být klidně může. Jasnou odpověď dostane až když si udělá těhotenský test, ale teď je myslím na ještě moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
12.3.09 13:38

Nu tady asi většinou platí Murphyho zákony, když to nechce, tak to nastane a kdyby chtěla tak klidně čeká rok nebo i dýl.
Samozřejmě těhotná být může, stějně s tím teď nic nenadělá, takže počkat a pak si udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.3.09 09:24

já otěhotněla hned po vysazení HA…brala jsem ji 4 roky…ale nepoznala jsem to,protoze jsem dostala menstruaci a zjistilo se to až pak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky