Dostinex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6260
11.3.09 16:10

Dostinex

Ahoj holky jeste bych od Vas potrebovala poradit, jelikoz se mi nalily prsa (po preruseni tehotenstvi - viz clanek Down.syndrom, 19tt) z pondeli na utery dr.mi predepsal na kontrole (utery) Dostinex, jelikoz ho v lekarne nemeli, tak ho objednavali a ja si dnes rano vzala 1 tabletku(jinak mela jsem tam 2 tabletky a mam to brat 1×tydne)… Jen se chci zeptat, za jak dlouho nebo kdy to zasne ucinkovat. Mam ted porad nalite prsa a tvrdee. Mam odstrikavat zbyle mliko nebo to nejak samo ustane ?!
Dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
11.3.09 18:35

S lékama ti bohužel neporadím, ale ze své zkušenosti se zastavováním laktace vím, že :
Omez tekutiny co sneseš, pokud máš zdravé ledviny tak to zvládneš
na noc si prsa pevně svaž, třeba ručníkem, nebo plínou
odtříkávej jen v případě opravdu největší nutnosti.

Množství mléka se dle laktační poradkyně mění co tři dny, tak vydrž.

A ty prášky bych si vzala 2, když doktor napsal 2, protože ten začátek je asi hodně těžkej.
Ještě jednou posílám hodně síly a přeji brzy krásné zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.3.09 19:55

TAkze ja mam s dostinexem zkusenosti

V lahvicce jsou jenom 2 tabletky- 1 jsi vzala a za tyden dalsi

A teda pokud je mas hodne tvrde, odstrikala bych do ulevy- pak zaledovala, stahla, omezila to piti, a je dobry i salvejov caj.
dalsi tabletku za tydena melo by to byt OK.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.3.09 20:47

ahoj,
na omezení laktace se u mě osvědčil ten šalvějový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.3.09 21:22

Ahoj,
taky k tomu stažení lehej na břiše, pomůže ti to i na břicho. Jen mě udivuje, že ti ty tablety nedali už v nemocnici. Měla jsem jiné, ale dostala je hned druhý den po indukci a prsa se mi nalít ani nestihla. Škoda, že tě takhle zbytečně potrápili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
11.3.09 21:50

Pardón za OT:

Kamiš: Obrovská gratulace a tentokrát držím palečky v celé rodině aby to dobře dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
11.3.09 21:56

Lacenko- DÍKY!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
12.3.09 07:15

V nemocnici mi nejake prasky dali hned po zakroku a taky po dobu co jsem byla v nemocnici se mi prsa nenalevaly. To az druhy den doma po prichodu z nemo. Dr. v nemocnici rikal, ze kdyby se to rozjelo, ze si mam zajit za svym dr. Taky jsem ale nepochopila, proc mi nedali domu a nerekli, ze kdyby se to rozjelo, tak to mam uzivat tak a tak… No ted uz je to fuk… Pres noc se to trochu „upravilo“, piji ten salvejovy caj a leduju prsa. Obcas mi ale samo od sebe vyteka „mleko“. Snad to bude uz je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí